Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim sağol akşamları daha bir fena ağrıyor tüm günün yorgunluğumudur nedir anlamadım

bengisu022 ayyy canım benim, inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına, dört gözle güzel haberlerini bekleyeceğim, Allah yardımcın olsun..

cakil80 geçmiş olsun..

YENA güle güle giyinin aldıklarınızı..

Ausencia geçmiş olsun sana da çok.. Ne zordur yanık..

Başka yazacaklarım da vardı unuttum kusura bakmayın...

Yeni evindemisin kuzum .?

Iyi aksamlar guzel insanlar

21 eylul

Sabah(10.30) 1 yumurta 2 kk peynir salatalik domates 2 günkurusu
Ara(12.30) 1 armut 5 altinbasak sade kahve
Ara(14.30) 20-30 uzum 10 badem
Ogle(17.00) 100 gr tavuk brokoli salata yogurt
Aksam(20.00) 100 gr tavuk brokoli salata yogurt
Ara(22.00) 2 avuc kabak cekirdegi 2 mandalina

1 saat spor
2.5 lt su

Derslere başlamadınız herhalde rahat rahat buralarda takıldığına göre şimdiden söyleyin Atilla seni yakacak Allah Belanı versin Attila diyeceksin :)))
Kiz ne Atillasi :)) ela mi var arkadasi kimdi hatirlayamadim :)))Naz ile Ayaz mi var bilmiyorum :)) hala boyamadayiz :))) ogretmen kolumuzun yorulmasi icin surekli bunu yaptiriyo diyo :)) ogluş.

Bazen bende boyle oluyorum :))

Iyi geceler
Çok yoğunum gelemiyorum, nisayi 12.15 gibi okula götürüyorum oradan nazın okuluna gidiyorum kantinden tost hamburger yiyor ben yerken buluyorum onu tabii, bazen de baba annesi yediriyor...
Isilduru geçmiş olsun kızına
Mum ve zeytinyağı kremi yapıyoruz biz burda zeytinyağını istiyorsun,içine bir tane beyaz mum atıyorsun eriyor soğuduğunda merhem gibi oluyor ve iz bırakmıyor...

Teşekkürler canım bunu ilk kez duyuyorum deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…