Canım Allah yardımcınız olsun tüm dualarımız seninle hayırlısıyla bebeğinle birlikte sağ sağlim evine gel inşallah öpüyorumSelam kızlar.nasipse yarn sexaryan oluyorum.dualrinizi bekliyorum canlarm.ilk firsatta yazacagm.
Teşekkür ederim sağol akşamları daha bir fena ağrıyor tüm günün yorgunluğumudur nedir anlamadıminşallah.
aynen öyle canım yedikçe yiyoruz. benim öyle ters ki reglden bir önceki hafta coşuyorum. regl gelince 3. günden sonra düzeliyor. neyse öyle işte.
geçmiş olsun canım.
geçmiş olsun Aus um.
Derslere başlamadınız herhalde rahat rahat buralarda takıldığına göre şimdiden söyleyin Atilla seni yakacak Allah Belanı versin Attila diyeceksin :)))Ayy canim ya. Allahin izniyle saglikla bebegini kucaklayasin.
Derslere başlamadınız herhalde rahat rahat buralarda takıldığına göre şimdiden söyleyin Atilla seni yakacak Allah Belanı versin Attila diyeceksin :)))
Selam kızlar.nasipse yarn sexaryan oluyorum.dualrinizi bekliyorum canlarm.ilk firsatta yazacagm.
bengisu022 ayyy canım benim, inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına, dört gözle güzel haberlerini bekleyeceğim, Allah yardımcın olsun..
cakil80 geçmiş olsun..
YENA güle güle giyinin aldıklarınızı..
Ausencia geçmiş olsun sana da çok.. Ne zordur yanık..
Başka yazacaklarım da vardı unuttum kusura bakmayın...
Nasilsiniz iyi misiniz neler yapiyorsunuz ?
Kiz ne Atillasi :)) ela mi var arkadasi kimdi hatirlayamadim :)))Naz ile Ayaz mi var bilmiyorum :)) hala boyamadayiz :))) ogretmen kolumuzun yorulmasi icin surekli bunu yaptiriyo diyo :)) ogluş.Derslere başlamadınız herhalde rahat rahat buralarda takıldığına göre şimdiden söyleyin Atilla seni yakacak Allah Belanı versin Attila diyeceksin :)))
bengisu022 ayyy canım benim, inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına, dört gözle güzel haberlerini bekleyeceğim, Allah yardımcın olsun..
cakil80 geçmiş olsun..
YENA güle güle giyinin aldıklarınızı..
Ausencia geçmiş olsun sana da çok.. Ne zordur yanık..
Başka yazacaklarım da vardı unuttum kusura bakmayın...
Cocuklar daha iyidir insallah canim.Iyi geceler
Bu hafta cocuklar hastaydi benim isler yogundu pek giremedim foruma
Diyetede dikkat edemedim bakalim urn kac kilo cikcam
Insallah herkes iyidir gecmis yapamadim kusura bakmayin
Hepinize iyi geceler
Bugün aklıma geldin ettim duamı okudum size sağlıkla kucakla inşallah yavrunun aminnSelam kızlar.nasipse yarn sexaryan oluyorum.dualrinizi bekliyorum canlarm.ilk firsatta yazacagm.
Teşekkürler canım bunu ilk kez duyuyorum deniycemIyi geceler
Çok yoğunum gelemiyorum, nisayi 12.15 gibi okula götürüyorum oradan nazın okuluna gidiyorum kantinden tost hamburger yiyor ben yerken buluyorum onu tabii, bazen de baba annesi yediriyor...
Isilduru geçmiş olsun kızına
Mum ve zeytinyağı kremi yapıyoruz biz burda zeytinyağını istiyorsun,içine bir tane beyaz mum atıyorsun eriyor soğuduğunda merhem gibi oluyor ve iz bırakmıyor...
Geçmiş olsun canım çocuklar işte görülmedik kaza derleryaaTeşekkürler canım bunu ilk kez duyuyorum deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?