Bende karma sevmiyorum
Bizim burdada haftada 1 gün 1 saat kadınlar saati var
Bayadır gitmiyodum kompleksten :))gerçi çoğu yaşlı kadınlar oluyor
Allah izin verirse başlıyım diyorum
Yaa aslında bende çok seviyorum yüzmeyi acayip rahatlatıyorBaşla bence .. yaşlılarla daha iyi olur :)
Optan sonra her kontrol de dedikleri yürüyüş artı yüzme...
Ütü en iyi akşamları yapılıyor bana göre yada bana öyle geliyor :))tv karşısındaSadece 1 hafta utu yapmadim su hale bak ya
Dunyanin isi yokmus gibi sebzeciyi aradim 2 kasaya yakin domates istedim
Bence iş yaparak cikicaksin oralardan soy bonus soy domatesi soy :)) bende bazen herseyi üstuste getirerek butun isi bitirip toptan feraha kavusurum derim Aman dikkat et fitiklarinaSadece 1 hafta utu yapmadim su hale bak ya
Dunyanin isi yokmus gibi sebzeciyi aradim 2 kasaya yakin domates istedim
Bence iş yaparak cikicaksin oralardan soy bonus soy domatesi soy :)) bende bazen herseyi üstuste getirerek butun isi bitirip toptan feraha kavusurum derim Aman dikkat et fitiklarina
Bak büle şeyler yazma deneyebilürüm zaten regl olmuşum gözüm ne yesem modundaNe zamandır kendime puding yapmamıştım
Bugün yaptım
Zaten herkes biliyodur ama yinede bi hatırlatma yapayım isteyenler için
1 bar süt
3 hurma (isteyen başka şeyde kullanabilir)
2 kş yulaf kepeği
Kakao
Az vanilya şekeri
Karıştırarak pişirdim
Üzerine hindistan cevizi, 3 ceviz kırıkları koydum
Bana afiyet olsun :))
Seviliyosun
Hepsini ayni anda yapamamki zaten.
Utu yarina hele balkondakilerde kurusunda iyice yukseldin agri dagi.
Dinlene dinlene yapicam bu sefer. Dun bacagim agriyodu durup durup.
Bugunde tansiyonum dusuktu hep.
9/4 tansiyon nedi ya
Bahar agri sizida level atladim bugun bana abla diyebilirsinama ben sana demiycim
Fridaya yenaya sana abla falan diyemem diyemiyorum. Asuman ablaya derim bi tek
Hanfendi gibi yemek güzelmiş :)evet galiba tabagıyla oynayıp az az yıyenlerden olmalıyız. Müsait bünyemizEğer bünye kilo almaya elverişliyse mecbur dikkat edecez cnm
Zayıf kişilere bak tabaktan bikaç lokma alıp ayy çok doydum derler :))
Bende o tabağı silip süpürmezsem içim rahat etmez :))karın değil göz açlığı benimki
Takımda bi arkadaş var, hanımefendi gibi yemeyi öğrenecez der :)
Teşekkür ederim cnm aslında çokda pozitif değilim
Bende son 1 -2 senede 30 kilo aldım çok üzüldüm kendime çok kızdım nefret ettim
Ne güzel senelerce hayalini bile kuramadığım kiloya düşmüştüm çok mutlu olmuştum
Ama Ne üzülmek Ne pişmanlık çare olmuyor
Tek çözüm tekrar bismillah deyip yola çıkmak
Zaten hayat yeterince zor bide kiloların derdiyle daha da mutsuz oluyoruz
O yüzden hedefe ulaşınca yaşadığum mutluluğu tekrar yaşamak istiyorum bu sefer adam gibide koruyacam inş.
Çok oyalanıp bu sürecide uzatmak istemiyorum çünkü zaman uzadıkça insan sıkılıyor bıkıyor pes ediyor
Inş.yılbaşına 7 lere düşmek istiyorum
Sende o zaman 6 larda olursun zaten :))
Selamün aleyküm...
YENA cım kusura bakma pcnin kablosu yandı çalışmadığı için girip bildirim yapamadım üç gündür netim yok yani eşimin telefondan girmeyi denedim siteyi açmadı bu akşam yeni bi koblo getirdi eşim şuan çalışıyo...kısacası aklım hep burda olmakla beraber gelemedim...bengisudan haber varmı...dışarı çıkmalıyım yarından sonra burdayım inş geçmiş okuyacağım...Bildirim içinde tekrardan özür diliyorum...
Çok sevindim canım nasıl bir duygu sonra bize anlatırsin yigenimizin zamanından çalmayım şimdiKızlar bebekle ikimiz iyiyiz cok şükür.su anda emzirme ve uyandrma telasmz var.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.dua eden herkese teşekkür ediyorum
Ben kendimi hiç 37 hissetmiyorum sanki hala 25 olmadı 27 gibi hissediyorumBonuscum toplan gel yavrum bende kendime söz verdim yaş oldu 40 ne zaman zayifliycan kızım dedim bu çocuklar büyüsün bakarız modundan çıkıp kendime gelmeye karar verdim
Evet ve akşam 8.30 da çıktım gerçekten bunaldim bugün sanırım haftaya çetesi de calisacagim ama sonra Antakya yolcusuyum 1 gün için gezmeye gidiyorum yasasinnnBugun iş varmiydi canim ya.
http://www.dizibox1.com/glitch-2-sezon-4-bolum-izle/Aksam diziye kaymisim bitirdim hepsini sana evden atarim suan isteyim malun mesai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?