Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende karma sevmiyorum
Bizim burdada haftada 1 gün 1 saat kadınlar saati var
Bayadır gitmiyodum kompleksten :))gerçi çoğu yaşlı kadınlar oluyor
Allah izin verirse başlıyım diyorum

Başla bence .. yaşlılarla daha iyi olur :)

Optan sonra her kontrol de dedikleri yürüyüş artı yüzme...

Sadece 1 hafta utu yapmadim su hale bak ya

Dunyanin isi yokmus gibi sebzeciyi aradim 2 kasaya yakin domates istedim
Ütü en iyi akşamları yapılıyor bana göre yada bana öyle geliyor :))tv karşısında
Bence 2 işi 1 güne sığdırma bugün domatesleri hallet ütüyü yarın yaparsın
Benimde var yapılacak :)

Sadece 1 hafta utu yapmadim su hale bak ya

Dunyanin isi yokmus gibi sebzeciyi aradim 2 kasaya yakin domates istedim
Bence iş yaparak cikicaksin oralardan soy bonus soy domatesi soy :)) bende bazen herseyi üstuste getirerek butun isi bitirip toptan feraha kavusurum derim Aman dikkat et fitiklarina

Bence iş yaparak cikicaksin oralardan soy bonus soy domatesi soy :)) bende bazen herseyi üstuste getirerek butun isi bitirip toptan feraha kavusurum derim Aman dikkat et fitiklarina

Hepsini ayni anda yapamamki zaten.
Utu yarina hele balkondakilerde kurusunda iyice yukseldin agri dagi.

Dinlene dinlene yapicam bu sefer. Dun bacagim agriyodu durup durup.
Bugunde tansiyonum dusuktu hep.
9/4 tansiyon nedi ya

Bahar agri sizida level atladim bugun bana abla diyebilirsin ama ben sana demiycim

Fridaya yenaya sana abla falan diyemem diyemiyorum. Asuman ablaya derim bi tek

Bak büle şeyler yazma deneyebilürüm zaten regl olmuşum gözüm ne yesem modunda

Seviliyosun

iyi akşamlar. bugün azcık gezdim dolaştım. ama r... olarak dolaşmak pek akıl kârı değilmiş onu anladım

bir de ben çok üşümeye başladım. titredim valla az önce. üzerimde penye hırka var şimdi. akşam sıcak birşeyler içeyim. inşallah hasta olmam

Hanfendi gibi yemek güzelmiş :)evet galiba tabagıyla oynayıp az az yıyenlerden olmalıyız. Müsait bünyemiz
İdeal kilona inip geri almana çok üzüldüm ve korktum açıkcası. Bende 99 dan 75 lere kadar indim ve ilk kez 80 i gördüm 2 sene kadar oluyo 80 i görmeyeli. İnşallah inelim çıkmayalım bidaha. Rabbim hepimixin gönlüne göre versin.

Selamün aleyküm...

YENA cım kusura bakma pcnin kablosu yandı çalışmadığı için girip bildirim yapamadım üç gündür netim yok yani eşimin telefondan girmeyi denedim siteyi açmadı bu akşam yeni bi koblo getirdi eşim şuan çalışıyo...kısacası aklım hep burda olmakla beraber gelemedim...bengisudan haber varmı...dışarı çıkmalıyım yarından sonra burdayım inş geçmiş okuyacağım...Bildirim içinde tekrardan özür diliyorum...

Olsun guzum gecici seyler bunlar

Kızlar bebekle ikimiz iyiyiz cok şükür.su anda emzirme ve uyandrma telasmz var.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.dua eden herkese teşekkür ediyorum
Çok sevindim canım nasıl bir duygu sonra bize anlatırsin yigenimizin zamanından çalmayım şimdi

Kızlarrrrr bugun yaramazlık yaptım arkadasa kahvalttoya gittik bizim aylık kahvaltılarımız var valla yedim ya baya coştum poça borek allah ne verdiyse offf bilmiyorum yani ama saat 11 gibi yedim sonra daha lokma koymadım ağzıma 45 dk kadar yuruyus ardından 16 30 19 30 arası uyuma ve işe geldim hala yemek yemedim yanımda yoğurt elma ve taze fındık getirdim sabaha kadar yemek yemem daha. Acıkça boyle oldu bugun tek öğün beslendim

Bonuscum toplan gel yavrum bende kendime söz verdim yaş oldu 40 ne zaman zayifliycan kızım dedim bu çocuklar büyüsün bakarız modundan çıkıp kendime gelmeye karar verdim
Ben kendimi hiç 37 hissetmiyorum sanki hala 25 olmadı 27 gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…