Ama bonus can olmuyor ki böyle depresyon yanlız çekilmez ki haydi giybeteGelll vatandaş gellldely le bulusman yokmu kizim senin ne depreşyonu birakin yalniz kalmak istiyorum ben burda
Sıkıntı yok katil sen de bize ama sonra bizim hızımiza pişman olabilirsin ben kilo vermede bu ara yena ve bonuscan i kiskaniyom önce lolaxx i kiskaniyodum sahalara tam dönmedi . Nasıl bir nazar degirdiysemYani biz çakılla takılıyoruz seni dışlıyoruz diyosun heee
küçük emrah mod
Bende hızlı verebilen biri değilim cnm
burda kalabalık bi grub olduğu için en azından kilosu yakın kişiler birbirlerine daha çok gaz verebilirler diye düşündüm
Hem kilo vermede mutfak yüzde 60 -70 spor yüzde 30 önemlidir. biz orlarda çok dolandık cnm hiç heves etme
Hiç güzel değil :)))
Didiydim sana el atmadik yer birakmazsin simdik korkarimki domatesler kokacak:))))Beyaz taşlarimin beyaz derzlerini diş fircasiyla bembeyaz yaptim kendime inanamiyorum bu neye alamet acaba gunes ya da ay tutulmuyo dimi
Hersey yolunda he mi
MasallahBen kendimi hiç 37 hissetmiyorum sanki hala 25 olmadı 27 gibi hissediyorum
:)) mefkureme biz kaplumbaga hizindayiz didim :))Sıkıntı yok katil sen de bize ama sonra bizim hızımiza pişman olabilirsin ben kilo vermede bu ara yena ve bonuscan i kiskaniyom önce lolaxx i kiskaniyodum sahalara tam dönmedi . Nasıl bir nazar degirdiysem
Kızlarrrrr bugun yaramazlık yaptım arkadasa kahvalttoya gittik bizim aylık kahvaltılarımız var valla yedim ya baya coştum poça borek allah ne verdiyse offf bilmiyorum yani ama saat 11 gibi yedim sonra daha lokma koymadım ağzıma 45 dk kadar yuruyus ardından 16 30 19 30 arası uyuma ve işe geldim hala yemek yemedim yanımda yoğurt elma ve taze fındık getirdim sabaha kadar yemek yemem daha. Acıkça boyle oldu bugun tek öğün beslendim
bu zaten ideal diyet tatlısı cnm arada gönül rahatlığıyla yiyebilirsinBak büle şeyler yazma deneyebilürüm zaten regl olmuşum gözüm ne yesem modunda
korkma bebeğim artık akıllanacaz ve bu son olacak geri almıcazHanfendi gibi yemek güzelmiş :)evet galiba tabagıyla oynayıp az az yıyenlerden olmalıyız. Müsait bünyemiz
İdeal kilona inip geri almana çok üzüldüm ve korktum açıkcası. Bende 99 dan 75 lere kadar indim ve ilk kez 80 i gördüm 2 sene kadar oluyo 80 i görmeyeli. İnşallah inelim çıkmayalım bidaha. Rabbim hepimixin gönlüne göre versin.
kötü olmuş cnmKızlarrrrr bugun yaramazlık yaptım arkadasa kahvalttoya gittik bizim aylık kahvaltılarımız var valla yedim ya baya coştum poça borek allah ne verdiyse offf bilmiyorum yani ama saat 11 gibi yedim sonra daha lokma koymadım ağzıma 45 dk kadar yuruyus ardından 16 30 19 30 arası uyuma ve işe geldim hala yemek yemedim yanımda yoğurt elma ve taze fındık getirdim sabaha kadar yemek yemem daha. Acıkça boyle oldu bugun tek öğün beslendim
Yok kuzum niye pişman olayımSıkıntı yok katil sen de bize ama sonra bizim hızımiza pişman olabilirsin ben kilo vermede bu ara yena ve bonuscan i kiskaniyom önce lolaxx i kiskaniyodum sahalara tam dönmedi . Nasıl bir nazar degirdiysem
Didiydim sana el atmadik yer birakmazsin simdik korkarimki domatesler kokacak:))))
Hayir şey demek istedim o kadar is koydunki onune gelen domatesleri yapmana sira gelmiycek o yuzden kokcaklar demek istedim.
Napim ya domates sicramasin diye sofra bezi falan seriyim dedim e halilari kaldirmisim ne zamandir ortu durmaz cocuklar git gel tastaki izler dokulenlerde fena halisini serdim bende bide hali ortusunu.
Bide sofra bezi serdimmi 5 yildizli koruma olur.
Bittikten sonrada doplari silerim sonrada kis temizligi allahimmmm
Cumartesi asure gunutehlikenin farkindamisiniz
Biseyler ye canim ac kalma.
Bu geceyi gecir ve listene basla yeniden tamam mi
Ilacini ne sekilde alman önerildiyse oyle alman daha iyi olur. Bide miden kotu oluyorsa ac iken mide koruyucu içsen daha iyi olmaz mi. Tabi druna danismalisin.Evet bu çok kötü oldu kızlar ama yedim gene birşey ya az once
1 elma
200 ml lik yoğurt
10 yada 12 adet fındık emin değilim
Sabahı ederim boyle ben zaten son gece vardiyam hafta tatilimde guzelce listeme doneceğim..
Bu arada kızlar benim boyle iştahımı açan şeyi buldum bu hafta kullandığım ilaç denemesini yaptım tok karna aldığjm zaman iştah açıyor ama aç karna yedimmi baya iştah kesiyor. Şimdi iyi sayılırım. Sayılırım diorum çünkü bende bi tuhaflık var bugün az uyudum diyemi yoksa neden bilmiyorum ya midem de iyi değil böyle bi tuhafım anlıcağınız. Azcık dinlemem lazım ama nasıl yapacam bilmiyorum.
Hayir şey demek istedim o kadar is koydunki onune gelen domatesleri yapmana sira gelmiycek o yuzden kokcaklar demek istedim.
Hem yogun bi hafta hem ince ince isler yorma kendini bu kadar desemde bunalimdan cikmak icin her hücreni sizlatacaksin sanirim. Agrilarin cok birak artik gercekten yeter. Beline boynuna agri artabilir
Baharnaz gösterelim nasıl kilo verilir Kaplumbağaligimizla dalga gecmesin kimse... aslında biz sarkmayalim diye yavaş veriyoz dimi:)) mefkureme biz kaplumbaga hizindayiz didim :))
Bi ara tlc de sanırım temizlik bagimlilarini seyrettim ve temizlik yapmayı bilmediğimi gördüm adamların temizliği kolaylaştırıcı yöntemleri var çok hoşuma gitti. Ben hiç mini fırını dış fırçası ile temizlemeyi akıl etmemistim o kadar pratik temizledi ki. Gerçi onlar kadar temiz olmam mümkün değil ama pratik çözümleri var . Normalde bir mutfak 500 bir birim dediler o kadar temiz olmasi yemek yapmak için yeterliymis. Adamların wc si bile 3 çıktı al wc de yemek yap dehşet. Buhar tutup temizledi wc yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?