Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sıkıntı yok katil sen de bize ama sonra bizim hızımiza pişman olabilirsin ben kilo vermede bu ara yena ve bonuscan i kiskaniyom önce lolaxx i kiskaniyodum sahalara tam dönmedi . Nasıl bir nazar degirdiysem

Biseyler ye canim ac kalma.
Bu geceyi gecir ve listene basla yeniden tamam mi

Bak büle şeyler yazma deneyebilürüm zaten regl olmuşum gözüm ne yesem modunda
bu zaten ideal diyet tatlısı cnm arada gönül rahatlığıyla yiyebilirsin
Tatlı krizi için bire bir

korkma bebeğim artık akıllanacaz ve bu son olacak geri almıcaz
Beynimize öyle olumlama yapalım :))

kötü olmuş cnm

Sıkıntı yok katil sen de bize ama sonra bizim hızımiza pişman olabilirsin ben kilo vermede bu ara yena ve bonuscan i kiskaniyom önce lolaxx i kiskaniyodum sahalara tam dönmedi . Nasıl bir nazar degirdiysem
Yok kuzum niye pişman olayım
Yanlış hatırlamıyosam Sende 1 kilo vermişin bu hafta maşallah
Yavaş olursakda birbirimizi dürtüp hızlanalım :))eminim hepimiz yılbaşına 7 lere düşebiliriz

Aman tövbe de :))kimseye nazar değmesin

Didiydim sana el atmadik yer birakmazsin simdik korkarimki domatesler kokacak:))))

Napim ya domates sicramasin diye sofra bezi falan seriyim dedim e halilari kaldirmisim ne zamandir ortu durmaz cocuklar git gel tastaki izler dokulenlerde fena halisini serdim bende bide hali ortusunu.
Bide sofra bezi serdimmi 5 yildizli koruma olur.
Bittikten sonrada doplari silerim sonrada kis temizligi allahimmmm

Cumartesi asure gunu tehlikenin farkindamisiniz

Bugün öğleden sonra çocuklar geldi biraz önce gittiler

Menüm

9.15
Sirkeli ballı su

10.50
Yulaflı puding
(2 kş y.kepeği, 3 hurma, 1 bar süt, kakao, vanilya, 3 ceviz)

15.30
1.5 yumurtadan kaşarlı omlet
Peynir
6 zeytin
Roka
3 erik domates
1 tb sandwich ekm.dışı

Akşam yemeğinde acıkmamışdım kefir içecektim ama buzdolabından çıkarmayı unuttum
Yemek sırasında çocuğun mama sandalyesi buzdolabının önündeydi çıkaramadım :))
Işe gideceğim için gecede sorun olmaz :))

Su 2 lt

Spor 42 dk tempolu yürüyüş

Ben haftada 2 gece yalnız kalmaya korkan yaşlı bi kadına refagat ediyorum
Işe gşdeceğim zaman akşamları hafif tutmakda işime geliyor çünkü evde olmadığım için kaçamak riskimde olmuyor :)

Hayir şey demek istedim o kadar is koydunki onune gelen domatesleri yapmana sira gelmiycek o yuzden kokcaklar demek istedim.
Hem yogun bi hafta hem ince ince isler yorma kendini bu kadar desemde bunalimdan cikmak icin her hücreni sizlatacaksin sanirim. Agrilarin cok birak artik gercekten yeter. Beline boynuna agri artabilir

Biseyler ye canim ac kalma.
Bu geceyi gecir ve listene basla yeniden tamam mi

Evet bu çok kötü oldu kızlar ama yedim gene birşey ya az once

1 elma
200 ml lik yoğurt
10 yada 12 adet fındık emin değilim

Sabahı ederim boyle ben zaten son gece vardiyam hafta tatilimde guzelce listeme doneceğim..

Bu arada kızlar benim boyle iştahımı açan şeyi buldum bu hafta kullandığım ilaç denemesini yaptım tok karna aldığjm zaman iştah açıyor ama aç karna yedimmi baya iştah kesiyor. Şimdi iyi sayılırım. Sayılırım diorum çünkü bende bi tuhaflık var bugün az uyudum diyemi yoksa neden bilmiyorum ya midem de iyi değil böyle bi tuhafım anlıcağınız. Azcık dinlemem lazım ama nasıl yapacam bilmiyorum.

Ilacini ne sekilde alman önerildiyse oyle alman daha iyi olur. Bide miden kotu oluyorsa ac iken mide koruyucu içsen daha iyi olmaz mi. Tabi druna danismalisin.

aksamdan yikadim hazirladim ama hic girismedim kaynamasi falan cok ayakta durmus olucam diye.
Kalcamin icine bir agri giriyor sonra of aglatiyo beni.
Bi gecede yapinca sanki aferin diyen vardi.

Market isim falanda vardi aksam zaten yoruldum.
Bugunu artik domateslere ayirdim.
Oncesinde bi parka gidicez piknik havasinda 2 aile gecen haftadan konusulmus bisey erteleyemiyorum.
Havada boyle belki kapali bi yere gideriz.

Yalniz gozumu taslardan alamiyorum

Bi ara tlc de sanırım temizlik bagimlilarini seyrettim ve temizlik yapmayı bilmediğimi gördüm adamların temizliği kolaylaştırıcı yöntemleri var çok hoşuma gitti. Ben hiç mini fırını dış fırçası ile temizlemeyi akıl etmemistim o kadar pratik temizledi ki. Gerçi onlar kadar temiz olmam mümkün değil ama pratik çözümleri var . Normalde bir mutfak 500 bir birim dediler o kadar temiz olmasi yemek yapmak için yeterliymis. Adamların wc si bile 3 çıktı al wc de yemek yap dehşet. Buhar tutup temizledi wc yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…