Rakiplik ilk meyvesini vermeye başladı heralde :))Baharnaz gösterelim nasıl kilo verilir Kaplumbağaligimizla dalga gecmesin kimse... aslında biz sarkmayalim diye yavaş veriyoz dimi
Bol moral toparlayıp gelmişin cnm :)maşallah devamı gelsin inş.Gününüz aydın olsun...
Yeni uyandım hemen kahvaltı ve oğlanı yüzmeye götürme ...
Düğün çok güzeldi. eğlenceliydi çok oynadım
Ve bir sürü iltifat aldım.ummadigim bir iki kişi bile 5 yaş gençleştigimi falan söyledi ... saçlarda kısalinca çok değişik geldim gözlerine ..
Fakat görselliğin,kilonun zayıf olmanin bu denli ön plan da olmasi özellikle sosyal hayatta... ne dramatik...
Sistem belli bir kalıp belirliyor ve kadınlar,erkekler o yolda çok acımasız olabiliyor...
Gel de anarşik olma...
Gününüz aydın olsun...
Düğün güzeldi. eğlenceliydi çok oynadım
Ve bir sürü iltifat aldım.ummadigim bir iki kişi bile 5 yaş gençleştigimi falan söyledi ... saçlarda kısalinca çok değişik geldim gözlerine ..
Fakat görselliğin,kilonun zayıf olmanin bu denli ön plan da olmasi özellikle sosyal hayatta... ne dramatik...
Sistem belli bir kalıp belirliyor ve kadınlar,erkekler o yolda çok acımasız olabiliyor...
Gel de anarşik olma...
Vayyy hakettin canim benim
Sistemi hic hatirlatip benim icimdeki anarsiyide uyandirma
Ay aşure çok severim nerden söyledin
Napim ya domates sicramasin diye sofra bezi falan seriyim dedim e halilari kaldirmisim ne zamandir ortu durmaz cocuklar git gel tastaki izler dokulenlerde fena halisini serdim bende bide hali ortusunu.
Bide sofra bezi serdimmi 5 yildizli koruma olur.
Bittikten sonrada doplari silerim sonrada kis temizligi allahimmmm
Cumartesi asure gunutehlikenin farkindamisiniz
Bu grubun en vahim kişileriyiz bizi hirslandirir zayıflatırsan kocaman alkışlar derim her yolu deniyorum yeni umudumuz sensinRakiplik ilk meyvesini vermeye başladı heralde :))
Yena sendeki değişikliği gerçekten çok merak ediyorum. Yüzünün çok değiştiğinden eminim kilo gerçekten bizi yaşlı gösteriyor. Diziyi seyredebildin mi ben bitirdim yeni diziye bakıyorum
Vayyy hakettin canim benim
Sistemi hic hatirlatip benim icimdeki anarsiyide uyandirma
Tüm dizi bitti final2.sezonun tümü bittimi. ?
Bununla ilgili bize bir eğitim vermişlerdi size bir örnek olay anlatacağım olayı 15 sn de çözmesi gerekiyor bana cevabı evet ya da Hayır olarak sorular sorabilirsinizGününüz aydın olsun...
Düğün güzeldi. eğlenceliydi çok oynadım
Gel de anarşik olma...
Flashforward da güzel bir diziydi bide Resurrection i tavsiye ederim 2 side çok iyiydi.Tüm dizi bitti final
Ahmet camdan iceri girmeye calismişBununla ilgili bize bir eğitim vermişlerdi size bir örnek olay anlatacağım olayı 15 sn de çözmesi gerekiyor bana cevabı evet ya da Hayır olarak sorular sorabilirsiniz
Örnek olay
Pencere açık yerde cam kırıkları ve Ayşe ve Ahmet yerde cansız yatıyor sizce ne olmuş olabilir
HayirAhmet camdan iceri girmeye calismiş
Evet vericez ve geri almıycaz :) fit hatunlar olucaz inşallahbu zaten ideal diyet tatlısı cnm arada gönül rahatlığıyla yiyebilirsin
Tatlı krizi için bire bir
korkma bebeğim artık akıllanacaz ve bu son olacak geri almıcaz
Beynimize öyle olumlama yapalım :))
kötü olmuş cnm
Yok kuzum niye pişman olayım
Yanlış hatırlamıyosam Sende 1 kilo vermişin bu hafta maşallah
Yavaş olursakda birbirimizi dürtüp hızlanalım :))eminim hepimiz yılbaşına 7 lere düşebiliriz
Aman tövbe de :))kimseye nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?