Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gününüz aydın olsun...

Yeni uyandım hemen kahvaltı ve oğlanı yüzmeye götürme ...

Düğün güzeldi. eğlenceliydi çok oynadım
Ve bir sürü iltifat aldım. ummadigim bir iki kişi bile 5 yaş gençleştigimi falan söyledi ... saçlarda kısalinca çok değişik geldim gözlerine ..
Fakat görselliğin,kilonun zayıf olmanin bu denli ön plan da olmasi özellikle sosyal hayatta... ne dramatik...
Sistem belli bir kalıp belirliyor ve kadınlar,erkekler o yolda çok acımasız olabiliyor...
Gel de anarşik olma...

Son düzenleme:
Bol moral toparlayıp gelmişin cnm :)maşallah devamı gelsin inş.
Kilo gerçekten insanı olduğundan daha yaş atıyor bu bi gerçek

Diğer acı gerçekte toplumumuzda insanların ambalajına göre değerlendirilmesi

Vayyy hakettin canim benim

Sistemi hic hatirlatip benim icimdeki anarsiyide uyandirma

Vayyy hakettin canim benim

Sistemi hic hatirlatip benim icimdeki anarsiyide uyandirma

Anarşik bonus ..hemen hazır da bekliyor

YENA canım , güzel sözler duymuşsun ... işin o kısmına bak ... onca kilo verip , kimsenin tepki vermemesi bence daha sıkıcı olurdu ...
ve çok kilo alana da illa ki yorum yapılıyor görüntümüz üzerinden yorum yapılsın bence , insan gördüğünü yorumlar .... yeter ki görüntü üzerinden kalıba sokulmayalım

Ay aşure çok severim nerden söyledin

Yena sendeki değişikliği gerçekten çok merak ediyorum. Yüzünün çok değiştiğinden eminim kilo gerçekten bizi yaşlı gösteriyor. Diziyi seyredebildin mi ben bitirdim yeni diziye bakıyorum

2.sezonun tümü bittimi. ?

Bu hafta patlıcan aldım et aldım tavuk aldım bu hafta menüyü şimdiden hazır yapım diyorum markete gidip alışveriş yapmayacağım ve 1 haftadır hazır yemek yemiyorum usenmeyip kendim pişiriyorum. Yeni subem evime uzak geç geleceğim artık onun için yemeği şimdiden yapmam gerek.

Bu hafta patlıcan yemeği deneyecegim ama kozlenmis patlicanla 2sinden birini

Eklentiler

• firinda-kiymali-koz-patlican-yemegi-6.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 35
Bununla ilgili bize bir eğitim vermişlerdi size bir örnek olay anlatacağım olayı 15 sn de çözmesi gerekiyor bana cevabı evet ya da Hayır olarak sorular sorabilirsiniz

Örnek olay

Pencere açık yerde cam kırıkları ve Ayşe ve Ahmet yerde cansız yatıyor sizce ne olmuş olabilir

Ahmet camdan iceri girmeye calismiş

Evet vericez ve geri almıycaz :) fit hatunlar olucaz inşallah
Sporu hafta içi yapıyorum sadece inşallah önümüzdeki cuna 80lerle son kez birdaha dönmemek üzere vedalaşmış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…