- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
hoşgldin canım. kg aldıktan tekrar karar almak zordur kutlarım seni. bu arada kg verdiğin zaman ne kadar sürede verdin sarktın mı:) ben herkese bu sarkmayı soruyorum da:roflol:
herkese belli ettin zayıflayınca sarktığımızı.. bu dünyada sadece birkaç milyon kişinin bildiği bir sırdı.. :roflol:
extra gel fan club sempatiksalakcinni
yok canım çok şey değil de işte istikrar lazım temmuza kadar 5 ayın var bu kiloyla çok rahat 20 verirsin ama kızın var. herkesin de hayat şartlarına göre plan yapması lazım yoksa hayalkırıklığı olur. sen bak o simidi kıstığın hafta iyi vermiştin:) haftasonu geldi gene dikkat et şu simitlere.lmaz:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgldin canım. kg aldıktan tekrar karar almak zordur kutlarım seni. bu arada kg verdiğin zaman ne kadar sürede verdin sarktın mı:) ben herkese bu sarkmayı soruyorum da:roflol:
napiyim ya kimisi fazla sarkmıyo.o da başarabilenlerdense belki bi fikir verir diye:) herkese bi umut soruyorum:1no2:
bu pazartesi atacağınız mesajlar ne kız?
sağol canım. ben de yürüyorum ama yine de sarkıyor.göbek deliğinin üstünde bi sorun yok ordan altında böyle derimi tutabiliyorummafoldumben çok yavaş mı verdin acaba.ondan mı pek olmadı? krem kullandın mı hiç. soru bombardımanı:))citol........ canım haftaiçi,haftasonuu hep burdayım bennn,aldığım nefesi bile paylaşmaya hazırımm:))
dilencii...... kilo verirken yürüyüşlerim çok olmuştu ve ara ara da olsa yüzdüm....sanırım bunlar toparladı... sonuç olarak sarkam hiç olmadı
aa sakınnnn ikisinden birini seç. ay onlar da ne kadar hamurişi yapıyor öyle ya. diyettetim de bi tane ye gözünü seveyim. yoksa 2 hanelileri göremezsin bunu düşün!dilenci evet canım kızım var işte onu bırakıp yürüyüşe veye spora gidemiyorum veya işim bittiği zaman hareketli olmak adına marketleri gezmeğe gider gelirim ama kızım evdeki salıncaktan başka yerde uyumuyor uyku saati mama saatii derken bütün gün ona bağlıyım sorma yaaa yarın sabah simit günüm yine olmazsa aldırmıyayım eşime birde kv hamurişi yapacakmış hem onun tadına bak hemde simitlmaz:
yürüyüş toparlamaz mı ki bilmiyorumkismile
ya dedik ki kilo bildirimlerini özelden atalım.. sadece kiloyu yazalım hem Citol sayfa sayfa kilo bildirimi aramasın ona kolay olsun hem de biz heyecan yapalım biraz bilmeyelim liste açıklanana kadar kim kaç kilo.. nasıl fikir aklinialirimsmile topiğe sadece bildirim için girenler var onun içinde böyle aynen sana şimdi yazdığımı listemizdeki tüm üyelere atıcam işte
sağol canım. ben de yürüyorum ama yine de sarkıyor.göbek deliğinin üstünde bi sorun yok ordan altında böyle derimi tutabiliyorummafoldumben çok yavaş mı verdin acaba.ondan mı pek olmadı? krem kullandın mı hiç. soru bombardımanı:))
aa sakınnnn ikisinden birini seç. ay onlar da ne kadar hamurişi yapıyor öyle ya. diyettetim de bi tane ye gözünü seveyim. yoksa 2 hanelileri göremezsin bunu düşün!
yok canım ya 20 ve üzeri veridysen ve genetik açıdan şanslı değilsen mutlaka az çok herkeste oluyo..
sorun değil özelden de atarız ama süpriz olmaz çünkü ben mesela her gün çizelgemle oyunuyorum:) yani kg verdikçe. o benim en süper motivasyonum ve acayip mutlu oluyorum.
sağol canım. ben de yürüyorum ama yine de sarkıyor.göbek deliğinin üstünde bi sorun yok ordan altında böyle derimi tutabiliyorummafoldumben çok yavaş mı verdin acaba.ondan mı pek olmadı? krem kullandın mı hiç. soru bombardımanı:))
evet canım yavaş verdim denilebilir,1 senede yaklaşık 25 kilo vermiştim...ama hiçbir krem kullanmadım...sadece diyete başladığım sıralarda çatlaklarım vardı ,onun için krem kullanmıştım bi ara....ama sarkma için hiç kullanmadım.
ayaklarını koltuğun altına sıkıştırıp,dizlerini kırarak mekik çeksen toparlanmanda faydası olur belki.alt karın kasların çalışmış olur
tmm cnm listeye yazıyorum senicitol........ canım haftaiçi,haftasonuu hep burdayım bennn,aldığım nefesi bile paylaşmaya hazırımm:))
dilencii...... kilo verirken yürüyüşlerim çok olmuştu ve ara ara da olsa yüzdüm....sanırım bunlar toparladı... sonuç olarak sarkam hiç olmadı
sen öyle san:) öyle bi farkediliyor kişakkıdı ahaha yenam takip ediyor:roflol: tamam canım öyle yapalım bana sorun değil..bende senin önerinle çizelgemle oynuyorum çok ama herkes sadece cuma için tartılıyo çizelgesi olmayan bile var.. zati hafta içi bi sen bi ben tartılıyoruz herhalde.. sen çizelgenle oyna ama yazma şu kadar verdim diye.. ben pek kimsenin farkedeceğini sanmıyorum kaydirigubbakcemile5
ohoo siz akşamları da beraber yiyosunuz demek. valla senin işin zor canım ya. senin verdiğin her kg daha kıymetli artık gözümde:) ama sen de zoru başarabilen bi kadın olduğunu düşün hep, ben nasolsa bunlarla veremem deme e mi. tam tersine bu ne böyle sanki şişmanlatmayamı çalışıyolar seni ya alla alla. ben hamur işinden soğudum hıh dee:)okey dilenci seni dinleyeceğim canım bu pazar özel bir kahvaltı yapmayacağım eşim ile kv teflonda yaptığı yağsız hamurdan bir parça yerim artık yanında yeşillik dom salt ile beraber sorma canım bunların hayatı hamur kendilerine hiçbirşey olmuyor hamur ile ekmek yiyorlar o derece eve un çuval ile alınır bende zaten maya vardı evlendikten sonra temelli mahvoldum birde bana demezmi yağsız hamur bişi yapmaz bende her seferinde anlatmaktan bıktım tmm diyorum artık
inşallah 1 sene daha bu evdeyim buradan çıktıktan sonra daha düzenli bir yemek alışkanlıklarım olacakki şimdiden kısıyorum kaç aydır akşam yemeğini onlarla doğru dürüst etmiyorum bile
inşallah beraber gene verirsin kg larını canım. mekik çekmeye düzenli vakit ayırayım en iyisi ben gene. sevgilerevet canım yavaş verdim denilebilir,1 senede yaklaşık 25 kilo vermiştim...ama hiçbir krem kullanmadım...sadece diyete başladığım sıralarda çatlaklarım vardı ,onun için krem kullanmıştım bi ara....ama sarkma için hiç kullanmadım.
ayaklarını koltuğun altına sıkıştırıp,dizlerini kırarak mekik çeksen toparlanmanda faydası olur belki.alt karın kasların çalışmış olur
Merhaba kızlar bende bugün diyete başladım kilom 98,0 Bu gruptan mezun olmak istiyorum.
Banada destek olun lütfeeeeeeenbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?