Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla aradan da bölünse ortadan da yarılsa kayınvalideyle yaşamak zor olur geneldekaydirigubbakcemile3 sanırım sizin durumunuz iyi gibi maşşallah. kayserili hataylı antepli dedin mi kaçacan ordan süper yemekleri varmafoldumben onlar sana yedirceğine sne onlara yedir sağlıklı besinleri aferin valla iyi yapmışsın. yavaştan zeytinyağlılara yöneltirsin:lepi:

kıymalı pırasa yaptım ben de cokacimcoook

sen öyle san:) öyle bi farkediliyor kişakkıdı ahaha yenam takip ediyor:roflol: tamam canım öyle yapalım bana sorun değil..

a.s.

:roflol::roflol::roflol::roflol: Evet, bu aralar pek bir değişiklik yok,
Nedenki....
klava:

hayatta en son isteyeceğim şeydi kv ile oturmak bu evede mecburi geldim evlendik 7 sene byunca bebek tedavilerin birikintilerimiz takılarım herşeyim gitti tüp bebek gerektiğindede o zaman 10 milyardı kredi çekip bu eve gelmemiz gerekli idi bir ev parası yedik ama yinede kavuşamamıştık yavrumuza sırf evlat sahibi olmk için geldim bu eve v 5 senedirde kv ilede kp ilede hiç anlaşamıyorum mecburiyetten bebek olduktan sonra susuyoruz iki tarafta okadar çektiklerime rağmen bebeğim kendiliğinden geldi yaaaaa çok şükür şimdide bebişimin masrafı çok mma yiyor v.s v.s o yüzden 1 sene daha burada oturak zorundayım çünki kiralar 600 den başlıyorburada

afiyet olsun canım bende şimdiö 1 ymek kaşığı yağ ile bulgur köftesi yaptım yoğurtlu akşamada kıymalı kereviz pişiriyorum

Manga'yı dinledinizmi..?? ben çok beğendim.eşim hiiç sevmemiş..Onu tartışıyoruz..:)))

dilencii bebeğem,BEYZUS çok sıkı döndü sahalara titretiyor,haberin olsun elini çabuk tut..:))

citol'de öyle,ama bonus'tan pek bir iş çıkmaz..ahuahahaha...

Benim tuzum kuru,ilacım henüz bitmedi diyip,yan gelip yatıyorum..
80 kilo olursam saçlarımı küt kestirip ön kısmını bir iki ton açmayı düşünüyorum,bende Derin gibi fıstık hatun olmak istiyorum..Ayrıca ben Derin'le tanışmak istiyorum o kadar güzelliğinden bahsediyoki çok merak ettim yaaaaa...:)

Deriiin yakınız bak ızmir'e gelirseniz ses et gelip göreyim seni ok...
Bu arada şöyle düşündüm,

Bugün hava çok güzel ve ben mutluyum,kendimi dışarlara atıp kahve içesim var ama tek başıma..:))

:roflol::roflol::roflol::roflol: Evet, bu aralar pek bir değişiklik yok,
Nedenki....
klava:

hastalıktan yedim hep canım yaa. 2 kg almışım nerdeyse. ama çizelgeyi geriye yürütmeme gibi bi takıntım var öyle kaldı ne zamandır. verdiğim kilolara "kazanılmış hak" muamelesi yapıyorum:roflol:

şu aldıklarımı vereyim de daha bi 3-4 günü var yanieyvahedigeldismile

yena nerelerdesin canım sen gözükmüyorsun

Canım ya,sorma dilenciiyede anlattım,ilaç kullanıyorum kilo veremiyorum..

Yeni arkadaşlar çok iyi gidiyo,onları etkilemek istemedim..

Hem şişman hemde ne kadar düşünceliyim diimi..:))

sen iyi gidiyosun maşallah...hep böyle ol bozma emi...

Prenses nasıl..?? huyu düzeldimi biraz..Altı ay kınanız hayırlşı olsun..Diş buğdayı yaptınızmı siz.??

Daha doğrusu dişi çıktımı...

Son bir şey, ben yazı rengimi değiştirmek istedim..

Kesin verirsin ve fazlasınıda..Görürsün bak..

İddiaya girelimmi seninle..Kitabına..

Ben yeni bir kitap bitirdim manyak bişey...bir şizofren kızın güncesi..

aa üzüldüm canım ben hep şunu yedik bunu yaptık yazdıkça aranızdan su sızmıyor sanıyordum o zaman sık azcık dişini 1 sene sonra çekirdek ailenizle mutlu mesut yaşayın inşallah.

bulgur köftesinden çok kaçırma heelmaz: sebzeyi de akşama saklaman isabet olmuş canımolumunekankayizsmile

yenam marjinal gadınım ne yapçan kendini dışarılara atıp otur balkonda kahveni içlülülülülülü hehehe böyle dedim ya direkt çıkasın gelir şimdi:))
beyzuş abla sallayacak ortamı elini çabuk tut ne anlamadım:) oyalanma mı diyorsun:) valla çabuk mabuk derken sarktım valla ben yavaş gideyim biraz artıka.s

şarkıyı da hiç beğenmedimlaelaelaelaelae :roflol:

yenacım hiç sevmem kendimi methet meyi ama dilnci fıstık gibi hatunsun zaten diyince söyleme gereği hissttim arkadaşlarımında dediğini gördün işte resmimi geçenlerde çok çok aşırı bir güzelliğimyokta takıp takıştırmayı severim makyajsız olaşmam boncuklu pullu giyerim süslü süslü yani şimanım diye hep siyah bol uzun şeyler giymam hatta kotlarım bile dar alırım fizik olmadıktan sonra güzellikde bir işe yaramıyor vücudumu hiç sevmiyorum çünki tamam boyumdan çok memnunum ama kilo olmasa daha iyi
bende tanışmak isterim canım seninle ama ben 11 sene boyunca izmire gidip gelmekten yoruldum canım sabah ezanı kalkıp izmire geliyorduk bebek tedavileri için ama birgün inşallah yaz gibi gezmek için istiyoruz artık yavrumuzla beraber o zaman buluşabiliriz

Kesin verirsin ve fazlasınıda..Görürsün bak..

İddiaya girelimmi seninle..Kitabına..

Ben yeni bir kitap bitirdim manyak bişey...bir şizofren kızın güncesi..

şimdi mesela bu sabah 80.2ydim var sen hesap et:kedi: neyse umarım dediğin gibi olur.

kitabına gerek yok ben kendim tutyorum o günceyi-tatlicadiarzu-

etkilemek falan da deme lütfen ya, başkalarının motivasyonu bozulmasın diye yazmayacaksak destek vermenin, gaza getirmenin ne anlamı kalır. herkes zaten her zaman bomba gibi olacaksa niye burda yazışalım.. ben seni illa kg muhabbetiyle değil, okuduğun kitapla, içmek istediğin kahvenle, volkan konak'ın programına yaptığın yorumlarla da hep buralarda görmek istiyorum:asigim:

:)) Zaten çıkamamki hayal işte...Barış uyuyo,Berfin dersanede..Ahhh ahh özgürlük..:))))

Sarkmayı bu kadar takma zamanla toparlanırsın..Çünkü düzenli yürüyosun,elbet sonuç iyi olcak..

Demek sende beğenmedin,bendemi bi tuhaflık var ya..

derin'cim anlıyorum seni..bende şaka yapıyorum neşelenelim diye...

İzmir'e tedavi içinmi geliyodunuz..??

geçnişolsun canım çok düşüncelisin hakikattende ama buradan fazla uzak kalma kilo alırsın burada bu sıra motivasyon çok güzel kalabalıklaştık
prensesim maşaallahı var huyu tam gaz devaö ediyor hala uyutmakta problem yaşıyoruz ağlaya ağlaya uyutuyorum çokmu çok zor o ağlıyor ben ağlıyorum hem ona acıyorum hemde sinirlrim bozuluyor iki aydır bu şekilde değişmedi hala dr damla verdi ama nafile şimdi bak uyutmam gerekiyor burdan kalkamıyorum kınamızı yaktık evet çok güzel oldu diş buğdayı pek düşünmüyorum bizde yok zaten kv ler yapıyorlar ama kınayı zor atlattım zaten çok kalabalık oluyor çünki dişimiz kuşumuz yok dahalülülülülülü bende dört gözle bekliyorum acaba diştenmi diyorum huysuzlukları ama
en sevdiğim renktir kırmızı çokda giyerim ama ben nasıl değişeceğini bilmiyorum citolde yazıyor hoşuma gidiyor çok güzel olmuş:lepi:

:roflol::roflol:

Yaaaaaaaaaaa,çok duygulandım şimdiii...İnanki...

Hisler kesinlikle karşılıklı..aylavyu:)))))

yani aslında bi açıdan güzel de genelde eurovision için yorumlayınca olmamış diyoruz sanırım biraz. sanki aleleacele yapılmış gibi bi de.

gidip şu yemeğimi yiyim ben:icecream: görüşürüüzzzz

evet yenacım sürekli tedavi için geliyordum o zaman arabamızda yoktu otobüslerde ne eziyet çekerek ağlayarak gider gelirdim yolculuğu hiç sevmem çünki ben mola istiyorum bizim işkencemiz başlıyor kızımımuyutmam lazım inş çabuk uyurda gelirim yine

Afiyet olsun.....:)

Sanada kolay gelsin...ben biraz daha takılıp çıkayım...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Haftaya eğer alırlarsa bende cuma takımlarından birine giricem..

citol'den neyim eksik benim..
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…