bir mucize oldu yena kızımın uyku saati bir saat gecikmişti babamız geldi sevdi oynadı yemeksaati derken kkda takıldım beşiğe koydum iki saalldaım uyudu birdaha uzatayım saatini çok hoşuma gitti hiç uğraştırmadı vallahi
sağol yena ama masayı toplarken yine uyandı benim zilli yine salladım uyudu ama kimse kalmamış bende uyuyayım biraz o zaman
Etmezmiyim canım.......Bu arada inşallah bende motive olurum...Allah büyük.
Bak dinle...Bu benim en sevdiğim hayaldir.Motive edici aynı zamanda.Allahım bir gün gerçek olsun.......
Yaz gelmiş......Her yer çiçek kokularıyla dolmuş ve hafif tatlı bir rüzgar var...Terlemiyorsun.
Üzerinde küçük çiçekli ve rengarenk şifon bir elbise var.Elbise üzerine tam oturmuş ve
hiç bir yerin taşmıyor..Evet taşmıyor çünkü sen kilo verdin...
Yanında eşin elinden tutmuş sevgiyle....Hiç bırakmıyor.Gözlerinde de gizli bir hayranlık ve
gururla sana bakıyor çaktırmadan.
Etrafta dolaşanların kimi imrenerek kimi kıskanarak sana bakıyor...İdeal kiloda ve çok
güzel bir kadınsın.Kadınlar sana özenerek bakıyor.Erkeklerde kocanı çok şanslı buluyor
ve evdeki şişman eşlerinin zayıflayıp senin gibi güzel olmasını diliyorlar....
Akşam yemeğinden sonra deniz kıyısında hafif bir yürüyüş için çıkıyorsunuz.Üzerinde bir
jean pantalon ve şık bir bluz var.Allahım jean bir kadına bu kadar mı yakışır........
Yıldızların altında birer sade kahve içerken o da ne Beyzus değil mi bu????? Ne güzel
kilo vermiş bravo dediğini yapmış sonunda.Bir kahve içimi yanınıza oturuyor.Mutlu....
Sende mutlusun hemde çok mutlu ve sağlıklı.....opuyorumnanaktan
ALLAHIM NE OLUR GERÇEK OLSUN VE BU YAZ OLSUN........
HEPİMİZE BAŞARILAR....
iyi akşamalr kızlarr
şimdii yenacım
kitabını hemen kaydettim kenera az mole verdim kitap okumaya haftada 1 bitiriyodum
az mola vermek beyin hücrelerime iyi gelecegini düşündümfazla bulandırmaya gerek yok
ama kitapçıma sorucam bakım en kısa zamanda
yagmurgözlü nereye gidiyorr anlamadımm .. hiç bir yere gidemezz bacaklarundan furirum oniiiiiiiiii
eurovisyon parçasını ben çok çok begendimm bayıldm hatta ilk 5 garanti diye düşünüyorum
ama herif begenmedi ne bu böle hiç bişe anlaşılmıyo dedi
bende dedim ingilizce bilmeyince öle oluyooo :roflol:
sanki ben çok biliyorum :roflol:
slm arkadaslar YARDIMa ıhtıyacımız var sımdıden tesekkurler
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iflama-destekli-urunlerden-hangisi-anket.html
derin ...... denklem444 .......hoşbuldumma.s.
citol kilomm maaalesef 96(
derin ...... denklem444 .......hoşbuldumma.s.
citol kilomm maaalesef 96(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?