Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bir mucize oldu yena kızımın uyku saati bir saat gecikmişti babamız geldi sevdi oynadı yemeksaati derken kkda takıldım beşiğe koydum iki saalldaım uyudu birdaha uzatayım saatini çok hoşuma gitti hiç uğraştırmadı vallahi

Çok sevindim,hadi gözün aydın...

Bende yemeği fırına verdim kahvemi aldım,yine geldim...

Oğlum uyanana kadar ...:)))

sağol yena ama masayı toplarken yine uyandı benim zilli yine salladım uyudu ama kimse kalmamış bende uyuyayım biraz o zaman

yağmurgözlü,burayı bırakma tamammı...

ıçimizde en doğru ve sağlıklı beslenenlerden biriydin...

sağol yena ama masayı toplarken yine uyandı benim zilli yine salladım uyudu ama kimse kalmamış bende uyuyayım biraz o zaman

Benimki uyandı şimdi...:)

Hadi sen git dinlen biraz...

çok şekersin beyzuş abla ya inşallah bu hayalin gerçek oluralkisalkisalkisalkisalkisalkis

iyi akşamalr kızlarr

şimdii yenacım
kitabını hemen kaydettim kenera az mole verdim kitap okumaya haftada 1 bitiriyodum
az mola vermek beyin hücrelerime iyi gelecegini düşündüm fazla bulandırmaya gerek yok
ama kitapçıma sorucam bakım en kısa zamanda

yagmurgözlü nereye gidiyorr anlamadımm .. hiç bir yere gidemezz bacaklarundan furirum oniiiiiiiiii

eurovisyon parçasını ben çok çok begendimm bayıldm hatta ilk 5 garanti diye düşünüyorum
ama herif begenmedi ne bu böle hiç bişe anlaşılmıyo dedi
bende dedim ingilizce bilmeyince öle oluyooo :roflol:

sanki ben çok biliyorum :roflol:

Attın havanı yani erkeğine...:jeyyar::roflol:

yağmurgözlü,okumuyosunuz o zaman,bende giderim diye yazmış ya...O bakımdan şeyettim..

Sen yinede gelince topuklarına sık..Önlem almış oluruz..Gitmeyi düşünenlerin gözünü korkuturuz..:roflol:

Bu arada seninde sesin çok güzelmiş yaa...Valla bravo size..

Ben birde bursa16' yı çok merak ediyorum...

GAMZELı hoşgeldin .Arkadaşlar bugün yürüyüş yaptım.ilerleyen saatlerde mekik çekeceğim.sıcak su içerken birkaç parça kabuklu limon atıp suyun ardından yemeye çalışıyorum .Bir tanıdık limon kabuğu ile kilo vermişti.biraz araştırınca etkili diyenlere rastladım .

dilenci sen ne güzel kilo vermişin.darısı başımıza .kilo çizelgelerine bakarken farkettim.yavaş yavaş açılacağım mazur görün.Çocuklar uyudu ,tvde birşey yok kitabıda citol gibi bıraktım yorulunca. ama kimseler yok herhalde nette .

ıyi akşamlar hanımlar....Kimse yok ama gelen olur diye iyi dileklerle başlamak istedim....

Hanımlar cumartesi diye programlar yapılır ,gezmeler,misafirler falan aman diyeyim nefsimize yenilmeyelim.

Ben en büyük hatamı böyle yaptım da tecrübedir paylaşayım dedim.

Gelelim bugünkü yediklerime.

Sabah: 2 dlim çavdar ekmeği,domates,yeşillik,1 dilim beyaz peynir,1 dilim kaşar,1 haşlanmış yumurta.
Ara: 1 adet keçi boynuzu
Öğle+akşam: 2 parça ızgara tavuk,yeşil salata,1/2 kase yoğurt,1 ince dilim ekmek

Öğle yemeğini atlamak zorunda kaldım.Eşimi taş kırma merkezine kontrole ve göz doktoruna götürdüm.Oradanda haftalık alışverş için dolaştık.Öğle saatinde dışardaydık ve lokantada yemek istemedim işin ucu kaçmasın diye zaten sabah bunu düşünerek fazla yemiştim.
Şimdide çayımı içiyorum.Çok acıkırsam ya meyva yada yine keçi boynuzu imdadıma yetişir.Bu günü böyle kapatabilirsem çok iyi olacak.

cherry_pie
kitkurdu
BEYZUS hoşbuldummmmm..... gelelim bugün yediklerime:
sabah...beyaz peynir,salatalık,maydonoz,1 dilim ekmek ve çayy
ara... 2 adet kuru kayısı
öğlen..1 tane piko :) ( dışardaydım,kalorili yemktense ,geçiştirdim)
ara.... 2 tane galeta
akşam..yarım tabak zeytinyağlı barbunya-bir parça tavuk ızgara,salatalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…