Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı cumalar kızlar

Ben toparlanamadim maalesef,daha kötü olunca doktora gittim bugun..
Peçete,bitki çaylari ve çorba ile aşk yaşiyoruz yogun şekilde:)
Ara ara okuyorum sizi fakat yazamıyorum kusura bakmayın..

Geçmiş olsun dileklerinizi okudum,etiketleyemesemde hepinizi çok teşekkür ederim,sagolun,varolun..

Çok geçmiş olsun babacigina Allah şifa versin canım aminn

iyi akşamlar kızlar. yine çok yoğun bir gündü. bir de çok yorulmuşum uyanamadım. geç kalıyordum. akşam nasıl oldu anlamadım.

bildirimi geç yaptım. neyse ben de ekim listesine girerim.

akşam geldiğimde 81.4 çıktım bu arada ama umursamıyorum. toparlayacağım.

Bugun ne yedim

Sabah 11:30
200 ml sut, 3 kasik yulaf ezmesi, tarcin
1 armut

Öglen 14:00
1 kase mercimek corbasi
2-3 dilim kadar yagli pide

Ara 16:00
Cay, 3 tane yulafli biskuvi

Akşam 18:40
6 kasik kabak yemegi
4 silme kasik kisir
1 buyuk bardak ayran

Su 1 litre anca. 6 dan sonra dukan seyini yaptim. Birazda ondan icerim.

Spor
28 dk lesli
20 hizli yuruyus

Evde degildim oglen kv deydim 6 da geldim.
Biraz karbonu bol oldu ama 2 gun karbon yemedi diye olucem saniyo bunye.

aslında pazartesi mi salı mı hatırlamıyorum 80.2 çıktım. ama sonra çok dikkat edemedim. bugün de böyle. bilmiyorum.

kaç gündür bu böyle olmayacak, yerimde sayıyorum diyorum kendime. kaç gündür kafamda birşeyleri oturtmaya çalışıyorum. kendimi motive edip hiç durmadan 31 aralık a kadar bu olayı bitirmeliyim diyorum. ne bileyim hedef 65 olsa da en azından 67-68 olmalıyım. ki 3 ayda 65 de olurum.

üzerimde bir bezginlik, tükenmişlik var. neden bilmiyorum. yaşam enerjim gitmiş gibi. onu bir atabilsem üzerimden tam gaz gideceğim. bugün düşündüm acaba az uyuyorum ondan mı diyorum. uykumu alamıyorum sanırım. bu da enerjimi düşürüyor. neyse bu soruna bir el atacağım. bezginlik hissi gitse motivasyonum daha kolay olacak.

neyse yani anlayacağınız kararlılık yolunda kafamda düşünceler kaç gündür

Eklerim tabiki fulyacim hic sıkma kendini moral bozma birden vermeye calisma yavas yavas insallah tamam mi?
Iyi olman herseyden onemli.
Hepimiz icin gecerli bu.

Eklerim tabiki fulyacim hic sıkma kendini moral bozma birden vermeye calisma yavas yavas insallah tamam mi?
Iyi olman herseyden onemli.

Hepimiz icin gecerli bu.

saol canım. evet iyi hissetmem herşeyden önemli. iyi hissetmeyince olmuyor zaten bonusum

inan o kadar yoğun ve yorgunum ki dün akşam yenanın hatırlatmasına rağmen sabah siteye giremedim. aklıma bile gelmedi. öğlen 4 gibi hatırladım işin arasında zorla girdim. yazdım çıktım. ama tabi geç kalmışım. neyse sorun değil. benim maraton ekimden itibaren başlayacak zaten. hep beraber göreceğiz

Slm kizlar
Menumu yazayim

Sabah cilekli bademli mama

Ara turk kahvesi

Ogle mantar corbasi taze fasulye makarna sutlac

Ara mandalina

Aksam seftalili ve bademli mama

Ara cay ve patlamis misir ( kendime yagsiz tuzsuz hazirladim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…