Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende çok canım isteyince yiyorum o kadar da değil sabah mesela tereyağlı ballı kaymaklı ballı bir dilim ekmek yiyorum kendimi mutsuz edemem fıstıklı çikolata dan bir minik parça yedim cevizli sucuk canım istedi bir parmak kadar yedim mutsuz diyet yapılmaz geremem kendimi o kadanda gerenk yok:)) şükür canim hamur işi çekmedi henüz kızlara sigara böreği yapmıştım bir kez isirdim yağlı geldi midem bulandı yemedim

Gramla kahvaltı yada akşam yemeği hiç yapmadım cano doyana kadar yiyorum Allah sabır versin

İnanılmaz güzel listeler bonuscum eskiden bende yaptığımda işe yarıyordu fakat şimdilerde mağlesef yaramıyor gerçi bu kadar güzel listeler bu aralar yapamadım bravo vallahi :)

Kilo bildirimi...

Gecen hafta 99.3
Bu hafta 98.7
Fark -600

Cok acelem var yuzdeyi hesapliyamadim.

98.5 ciktim 2 kere sonra 2 kerede 98.7 o vakit ikincisi kabuldür.

2 gunde 2,5 kilo odem nasil atilir adli calismayi izlediniz gozunuze saglik

Carsamba gunu 101.8 dim

doğrudur canım her daim bi yerlerim ağrıdığı için takip etmedim ne daha kötü yapıyo...sadece havalar serinlediğinden beri bariz arttı...bide banada doktor anti depresan vermişti bir ay kadar kullandım hamile olduğumu öğrenince bıraktım sütten kesilince devam dedi doktor ama kullanmıyorum belki iyi gelirdi ama yan etkileride oldukça fazlaydı oyüzden dayanabildiğim kadar dayanıp dayanamadığım yerde ağrı kesici kas gevşetici falan içiyorum...boyunda ve belde fıtık bide skolyoz var doktor ağrısız bi hayatı unut demişti anca ilaca bağımlı olursam rahatlarmışım oda bana çok inandırıcı gelmedi bi süre iyi gelsede zamanla vucut onada alışıcak yaramıcak falan neyse ne çok yazdım böyle işte...

wayy harikasın canım...tü tü maşallah diyimde nazar değmesin...

benimde kilom aynıymış çok şaşırdım acayip şiş hissediyodum rahat 108 olur sanıyodum 105,5 mişim gene.. YENA

sporda 75 dakika yürüyüş var

sana burdan çok çok şarkısını gönderip al beni yanına diyorum

Kızlar günaydınnn ben şokllardayım aman yarabbim...

Geçen cuma kilo 97.5
Güncel kilo 95.3
Fark 2.2

Dün akşam bu arada yemek yşyesşn gelmedi saat 19 00 da ayran içmiştim daha sonra yoğurt yemedim zaten geç yattığım için biraz geçe doğru midem gurggladı bir muzu eşimle paylaştık yedik o kadar

Arpacik kumrusu gibi ne dusundun kizim

bilmemki ne düşünüyodum acaba....

anamm tam bunlar benimde içimden geçen ama kelimelere dökemediklerimm hemen kopya çekiyomm @YENAcım bende çok derin duygular besliyom sana karşıı...

Dünkü yediklerim:)

Sabah
Kuru meyveli musli

Ara
kahve+3 kaju+3 badem

Aksam
Mantar corbasi
Biraz türlü
Yesil salata

Ara
cay+yesil cay

geçmiş olsun rakibem daha iyisindir inş...

Yediklerim

Sabah
İncir
Fındık
Kahve

Ara
1 armut + adaçayı

Akşam
Yarım kase çorba
Az taze fasulye

Ara
Ihlamur+nar çiçegi çayı

maşallah sana ne diyim merakla bekliyorum kilonu nekadar eksildin acep...

sizede geçmiş olsun kuzum ben bikaç gündür okuyamayınca geç öğrendim inş daha iyidir duygu....

canımsın ne diyim bilemedim...çok haklısın ama liste zahmetli iş ben bi çaba sarfedemeyince boşuna yük oluyo gibi hissediyorum ondan şeyttim...tabiki bende eksi olmak istiyorum düşe kalka bişeyler yapmaya çalışıyorum devamda edicem inş..ayrıca siz eksi yazdığınızda ben üzülmüyom yavri mutlu oluyom deyip fesatlık yaparım fena ona göre...

maşallahh kuzuu...bu arada tavuk memesi ne olaki...

Duygular karşılıklı yenacim,siz olmasanız bu 10 kiloyu nasıl verirdim...tam kaçamak yapicakken cuma yi düşünüyorum yemiyorum...nisan sonuydu başladığım iki ileri bir geri 10 kilo gitti az gitti gerçi ama yaptığım kaçamaklar yüzünden...bu sıra herkesi şok ettim bunun vermiş olduğu mutluluk hiçbir yiyecek te yok...bu hafta spor fume rengi kot aldim uzerine siyah bir spor tisort cok mutlu oldum guzel sözler karsisinda ...anneannem sürekli kilo mu eleştirirdi o bile sıkı diyet yapma kızım çok vermiş sin diyor...ben şok...
Pek ugrayamiyorum çok yogunum telefonda sürekli nisanin elinde bana sıra gelmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…