Duygular karşılıklı yenacim,siz olmasanız bu 10 kiloyu nasıl verirdim...tam kaçamak yapicakken cuma yi düşünüyorum yemiyorum...nisan sonuydu başladığım iki ileri bir geri 10 kilo gitti az gitti gerçi ama yaptığım kaçamaklar yüzünden...bu sıra herkesi şok ettim bunun vermiş olduğu mutluluk hiçbir yiyecek te yok...bu hafta spor fume rengi kot aldim uzerine siyah bir spor tisort cok mutlu oldum guzel sözler karsisinda ...anneannem sürekli kilo mu eleştirirdi o bile sıkı diyet yapma kızım çok vermiş sin diyor...ben şok...
Pek ugrayamiyorum çok yogunum telefonda sürekli nisanin elinde bana sıra gelmiyor..
Hacamati bilgili bir haccam yapicak isin manevi boyutuda var.
Fizikende sifa ruhende şeytani şeyler icinde.
Cok sıkta olmuyor.
Baharda en guzel zamani.
Su an mesela ekim kasim hacamat aylari.
Muharrem ayinin icindede ayri guzel olur.
Hep mutlu olan insan yok olamazda.
Hep mutlu olmaya calisan insan olmayi secicek biseyle ugrasicak surekli hastalik ortaminda olmiycak.
Sakinlestiriciler olmadanda oluyor onlarda kullandikca kendine bagimli yapiyor hic bir hastaligida cozmuyor
Gunaydin hayirli cumalar kilom 92.5 yavas ilerler oldum gec saatte yemek yemek iyi gelmiyor anlasilan. Hergun 30 dakika yuruyorum 150 dakika spor sayilir mi ise giderken yolum uzun bu hafta yeni yere alismaya calistim
Ben bildirim yapayım
Kilo
102 . 1
Spor
Yok
bilmemki ne düşünüyodum acaba....
anamm tam bunlar benimde içimden geçen ama kelimelere dökemediklerimm hemen kopya çekiyomm @YENAcım bende çok derin duygular besliyom sana karşıı...
geçmiş olsun rakibem daha iyisindir inş...
maşallah sana ne diyim merakla bekliyorum kilonu nekadar eksildin acep...
sizede geçmiş olsun kuzum ben bikaç gündür okuyamayınca geç öğrendim inş daha iyidir duygu....
canımsın ne diyim bilemedim...çok haklısın ama liste zahmetli iş ben bi çaba sarfedemeyince boşuna yük oluyo gibi hissediyorum ondan şeyttim...tabiki bende eksi olmak istiyorum düşe kalka bişeyler yapmaya çalışıyorum devamda edicem inş..ayrıca siz eksi yazdığınızda ben üzülmüyom yavri mutlu oluyom deyip fesatlık yaparım fena ona göre...
maşallahh kuzuu...bu arada tavuk memesi ne olaki...
Cok dogru hatirliyosun canim öpuluyosunBaharnaz 90.5 tu sanki yazmıştı öyle hatırladım. Yanlış hatırlıyo da olabilirim ama
Markettekiler,kasaptakiler tavuk göğsü diyor da ben kibarca tavuk memesi diyorumTavuk gogsudeynepnaz demisti pek hosumuza gitti
Çok geçmiş olsun canım ben bilmiyordum Allah babana ve tüm hasta olupta şifa bekleyen hastalara yardım etsin ...selamm kızlar nasılsınızz uzun bir aradan sonra bi slm veereyim dedi yoğun ve yorucu bi yaz geçirdim babama konulan lösemi teşhisiyle ilk nakline kadar giden bi serüven sürecindeyim hala tedavi devam ediyo mecburen istemiyerekte olsa mecbur evime döndüm çocukların okulu malum hakkımızda hayırlısı Allah kimseye yaşatmasın kilom aynı hala +90 üzeriyimmm
tebrk ederim kilo verenleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?