Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun canım ben bilmiyordum Allah babana ve tüm hasta olupta şifa bekleyen hastalara yardım etsin ...

nursena çok geçmiş olaun babana. Allah şifa versin..

YENA cım ellerine sağlık
Bundan sonra artı bildirmeyecegim inşallah
nursena hoşgeldin Rabbim şifa versin babana

nursena geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Yardim edebilecegimiz birsey varmi.
çok teşekkürler kızlar başa aniden geliyo Allahtan gelen ne diyelim hiç bi rahatsızlığı yoktu aspirin bile içmeyen bi insan babam nasip tek kötü alışkanlığı sigaraydı çok şükür ki iliğinde kansere rastlanmadı onun için kendi iliğini toplayıp kendine nakil yapıldı 3 aydır hastanede basındayım son 25 gündürde tek başına nakil bölümünde yattı yo inşallah kan değerleri yükselmeye başladı hastaneden çıkacak 1 haftaya kadar inşallah Allah kimseye dertsiz derman vermesin kilolarımız sıkıntı evet ama çözülemeyecek dert deil aslında ne çok kilolarımı takıp üzülüp ağladım ama son 3 aydır yaşadıklarım anladım hastanedeki başka hastaların yaşadıklarını görünce çok ta üzülmemem gerektiğini

geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.

Gecmis olsun cnm Allah acil sifalar versin

gelmişken iyi olmasada menümü yazayım...

kahvaltı 11,30 gibi
2 yumurta,peynir,zeytin,salatalık,domates,çeyrek ekmekten 3 lokmalık tost kızın bıraktığı,fındık,kayısı...

arada kayısı çayı bikaç fındık...

akşam 19 da 5 kaşık pilav bol salata yoğurt...

arada yeşilçay...

suyu az içtim ama miktar hatırlamıyorum...

Hayırlı geceler güzeller
Bu akşam yine yemekte misafirim vardı
Yemekten sonrada başka misafir geldi.
HAFTANIN 1.si ______ - 2,3 kg. ____ HasibeG

HAFTANIN 2.si _____ - 2,2 kg. _____ Walkers

HAFTANIN 3.sü _____ -1,4 kg. _______ YENA
yenacım ellerine sağlık canım
Dereceye giren güzel hatunları tebrik ederim. Spor listesini göremedim gözümden kaçtıysa hazırlayanın ellerine sağlık.

Nursena babana çok geçmiş olsun. Allah hayırlı şifalar versin

Kasımın patısı çok geçmiş olsun
Yenacım yakın zamanda ikili bir rakam görürüm bir daha üçlü haneleri görmem ınşaallah

Menümü paylaşayım

Sabah
1 bardak süt

Ögle
1 bardak süt
1 parça ekmek
1 çorba kaşığı tahin pekmez

Akşam
Birkaç çatal ucu çöp kebabı

Ara
Bir küçük dilim tremisu (kurmasını ayirdim)
1 bardak çay

Midem berbat

Göreceksin canım biliyorum

Merhaba kızlar iyi geceler hepinize bugün uyandım ve gune müthiş başladım kilomdan dolayı ama sonrası berbat. Bugun randevum vardı diyetisyene birde insülin direncim için de tahlil yaptırıcaktım bu nedemle evden hiç birşey yemeden çıktım. Hastaneye 10 dk rotarlı gittim diye beni taaa 1 saat sonra 3 te aldılar içeri ve öğrendimki aç da olsam sabah yapılabiliyormuş o saatte olamazmış tahlil boşuna gittim anlıcagınız aç aç. Sonra hemen diyetisyen e girdim oda az kalsın almıyordu beni polikliniği kapamış neyseki aldı acındırınca kendimi ama güzel geçti. Az verdiğimi söyledi ama kimyasal gebelik geçirdiğimi soyledim anlayış gösterdi saolsun çok tatlı bir kadın ya... Neyse işte çıktım ama kusacaktım resmen saat 15 30 du ve ben lokma koymadım ağzıma hemen çıkar çıkmaz tost bakındım kepekli bulamadım bende otobüse giderken bi etiform aldım suntalardan onu yedim... Sonra zaten biraz düzensiz oldu ama dikkatli yedim en azından sadece şuan iş yerinde migrenle boğuşuyorum o kadar. Neyse tüm gün yediklerimi yazayım...

Saat 15.30 bi paket sunta

Saat 16 45 1 dilim kepekli ekmek üzerine yarım kk peynir

Saat 19 00

3 kofte kadar tost mak. Yapılmış tavuk fleto üzerinde ev yapımı domates sosu
Yarım bardak yogurt
2 dilim kepekli ekmek
Kıvırcık salatası az yağlı
1 koy biberi tost makinesinde yapılmış

Saat 02 00 da 1 salatalık ilaç içmek için hemem peşine bi ağrı kesici içtim arkadaştan almıştım ilacı gelirken bi minik çikolata getirmiş çilekli midem bulanıyordu valla yedim ya ama 3 kare kadardı ama bitter değildi işte bugun çok düzensiz gittiği için zaten migrenim tuttu daha bişi yemem zaten başım geçsin yeter ya.

Geçmiş olsun açlık değilde su içmemek bende baş ağrısı yapıyor dışarıdayken unutuyoruz koşuşturmadan birde sen tahlili beklerken suda içmediysen ondan olmuştur bu gün daha iyisindir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…