Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyetisyenden izin aldim aşure yiyebilirmiyim diye :)
Izin verdi haspam :) bu hallere gelecek kadınmiydin yena kendin ettin kendin buldun .. bir tencere aşure yemek varken 4-5 kaşık yiyeceksin sadece.

Velhasıl kelam gün ortasında yani şimdi şu an kaşıklıyorum. .
Ins rahatsız etmez...

Bana tencereyle koysalar bir kaşık alasım yok midem kötü

afiyet olsun...ben nezaman yaparım belli değil annemde yapmamış bugunlerde yiyemicem yanii...yarın annanemi ziyarete gidicem bellki o yapmışsa yerim...ama bikaç kaşıkla bırakamam herhal...

Aman cakil bu hafta cok ozen goster insallah. Gec saatin hic bir bahanesi olmasin en gec 8 de yemis ol lutfen.
Ya bisey gotur ya bisey al bunu ayarla.
Ise giderken yolum 1.5 saat sürüyor yanımda goturemiyorum zor oluyor denedim otobüste bulamaca döndü sabah akşam tost sandviç de mantıklı gelmedi etrafta diet yemek yapan biryerler bulmaliyim yada alternatif bir beslenme düşünüyorum

Antidepresan sadece tedavi görürken sağlıklı düşünüp sorunlarla mücadeleyi kolaylastiriyor ama tedavi edici değil ki mutlaka doktor yardımı almak lazım sadece ilaç sorunlar hali altına supurur. Terapi gerekli ama doktora açık olabilmek de önemli

Slm kizlar
Birazdan sofrayi kurcam aksam yatmadan once menumu bildiririm insallah

Iyilestimi senin kızlar. ?

Emine toparladi cok sukur zeynebinde genel durumu iyi ama agzindaki yaralar tam gecmedi daha

..ve simi Türkiye yollarinda..
Birazdan çikiyorum hatunlar dua edin güzel bi yolculuk olsun

@DelyDoly me kavusmama bi gün kaldi

Allah kavustursun cnm ☺

Afiyet olsun cnm

Bana tencereyle koysalar bir kaşık alasım yok midem kötü

Gecmis olsun ablacim

Eline sağlık yena rekabet kizismis yine haftaya ben de ilk 3 de olacagim

Çok geçmiş olsun Allah yardım etsin dayanma gücü versin bakana da bakılana da

Bir programda karbonhidrat tüketimi azaldığı zaman vücut böyle bir tepki verilmiş. Hatta programda sağlık örgütlerinin karbonhidrat li yiyecek sınırlamada toplumda ağır depresyon riski nedeniyle tedirgin yaklasiyorlarmis. Agiryasamlarda bir hasta ağır bir nöbet geçirdi kendini mutlu etmek için yediği yemeği kesip yerine başka birşey koyamayinca vücut tepki verip hastanelik etti. Vücudumuzun çok değişik bir makina bilmedigimiz ne çok şey var

herkeşcikler aşure yemişşşş

biz yapamadık henüz belki ileriki günlerde yaparız. biliyorum şekerli ama, evde yapılmasını bereket diye istiyorum. neyse muharrem ayı çıkmadan yaparız inşallah.

bugün az dışarı çıktık. yarın da iş var evde. pazartesi badana boya için usta gelecek. şu an salonda koltuklarımız yok. badana bahanesiyle koltuk takımı ve sandalyeleri de kaplamaya verdik. ay ne zormuş yaa oturacak yer yok velhasıl iş var evde

ay sorma o ağır yaşamlar çok sinir bozucu kiloluyuz falan ama çok şükür halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…