Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay sorma o ağır yaşamlar çok sinir bozucu kiloluyuz falan ama çok şükür halimize
Kesinlikle bazilarinda kendimi görüyorum bahaneleri bırakmalı dediginde kendi bahanelerim aklıma geliyor. Bide patolojik yiyici kavramını da sevdim ne kadar çok yediğini anlayamayanlarmis aynı ben

Bende henüz yemedim aşure ya ben nasıl 3 4 kaşıkla yetineyim... Evde yapmasam bende senin gibi bereket olduğuna inanıyorum o yüzden içim rahat etmez. Az yapsam diyorum ama ona da elim gitmez çok a gider ay bilemedim. Aşure gunumu yapsam ne. Yandım ki ne yandım bu büyük sınavımda bana şans dileyin kızlar..

ay sorma o ağır yaşamlar çok sinir bozucu kiloluyuz falan ama çok şükür halimize

Allahım bu akşam keşkek keyfi yaparken izledim resmen ağlıcaktım yaaa... Abla yerinden kalkamayıp altına yapıodu afedersiniz... Kesinlikle şükürler olsun halimize en azından türk tipi insanlar çoğunlukla balık etli kiloya yatkın kilolu diye tabir edilirken yurt dışı ağır obezite konusunda çok ileri 300 kilo offf izlerken nefes alışım yavaşlıyor resmen allahım sen bizleri koru çoluk çocuk herkes fast food düşkünü yeni nesil olmasa bari ya bu şekilde...

Kızlar dün gece de ki çikolata kaçamağımdan sonra sabah 06 00 da roka ve domates salatası yedim ama gece noktada tektim hemde dış kapı çok su içemedim wc sıkıntım olmasın diye...

Bu sabah eve gittim eşimle kahvaltı etcez die herzaman denk gelemiyoruz özendim birazcıkın...

Saat 10 00

3 yemek kaşığı domates soslu dilimli sosis
Domates salatalılk
Yarım kk peynir
2 zeytin
1.5 dilim kepekli ekmek. Ekmeeemi azcık domatese bandım çok az yağ koymuştum doğal domates sosuna...

Saat 11 i geçiyordu yattım. Aksam saat 18 00 de uyandım.

19.15

3 kaşık kadar sosunu yemeden sosis yedim
6 yemek kaşığı keşkek
1 kase yoğurt...

Bu akşam bol su getirdim yanımda içerim bol bol su artık gece vardiyalarımda akapuntur diyetime uyamadım çnkü çok düzensiz oluyorum mecbur ama yarın ve p. Tesi uyacagım salı kontrol var zaten. 90 ı geçeyim bırakacağım ya çok gitmicem 89 88 da bırakmak istiyorum... Sizce nasıl mantıklı değilmi devamında diyetisyenin diyetiyle devam.

Oğlanı yüzmeye getirdim.. havuzdayım. ..
Sen peki.?

Iyi yolculuklar

Aleyküm selam..
İşe gidiyordum sorduğumda bugün arkadaşım geldi ofise sonra kardeşimle pazara gittik sonra eve geldim işte akşam oldu daha önceli iki gün saat 12 de 1 de eve girdim bir akraba ziyaretim vardı birde kızın idmanına gittim yarın akşamda maç var ona giderim ..... böyle koşuşturmaca işte .....

Kesinlikle bazilarinda kendimi görüyorum bahaneleri bırakmalı dediginde kendi bahanelerim aklıma geliyor. Bide patolojik yiyici kavramını da sevdim ne kadar çok yediğini anlayamayanlarmis aynı ben
her ne kadar bazen ölçüyü kaçırsam da çok şükür yediğimin fazla olduğunun farkındayım canım. sadece bazen karbonhidrat fazla kaçıyor. ona da vücudum artık sinyal veriyor istemiyor. çünkü son aylarda karboyu çok azaltmıştım. fazla yiyince insülin hemen rahatsız ediyor beni. eskiden nasıl sürekli karbonhidrat yiyormuşum pes valla

aşure günü yap. yaptığın yedir. sen de öğlem 1 kase yersin o kadar.

keşkeğe ben de bayılırım valla fastfood çok kötü bir alışkanlık ister kilolu ol ister zayıf. uzak durmak gerek. çok güzel yemek seçenekleri var. fastfood a bin basar. hem de çok sağlıklı
yeni nesilin bir kısmı maalesef bunun tutkunu. ama bakıyorum bir kısmı da sevmiyor. ev yemekleri en güzeli canım.

Kızlar dün gece de ki çikolata kaçamağımdan sonra sabah 06 00 da roka ve domates salatası yedim ama gece noktada tektim hemde dış kapı çok su içemedim wc sıkıntım olmasın diye...

bence başlamışken devam et. sen bilirsin ama. yoksa verdiğin para zaten ziyan olur.

bence başlamışken devam et. sen bilirsin ama. yoksa verdiğin para zaten ziyan olur.

Ya açıkçası hem hamile kalma durumuma gore hemde bir yandan maddi konunun gidişatına göre belirlenecek bu durum elbet bende isterim devam etmek ama maddiyat sarsarsa bırakmak zorunda kalırım yada hamile kalırsam zaten öğrendiğim an söker atarım. Bu arada doktorumla bu konuyuda konustum geçen sefer o geçici olan kadına nazaran daha güzel yaklastı bu konuya. Diğeri sanki kilolu olanın hamileliğe hakkı yok gibi bi hava yarattı ama doktorcum saolsun hamile kalır kalmaz hemen bana bi şekilde haber ver ddi listeni düzenleyelim dedi ilk 3 ay vermeye devam sonrasında alınan kilo normal zaten dedi bana. Çok umutluyum ya gerçekten umutluyum.

anladım canım. hayırlısı olsun hakkında. hamilelik de girerse araya zayıflaman sorun olur. madem hemen de istiyorsun o zaman keşkek falan yemeyeceksin tatlım. protein ağırlıklı beslenip kilo verme işini hızlandıracaksın. zaten protein ağırlıklı beslenmede iştah da kontrol altında oluyor.

Keşkeği çok dengeli yedim ya abartmadım hemde çok uzun zamandır bakliyat tüketmiyordum zaten sırf onu yedim diye de yanında ekmek yemedim ve sabaha kadar ayakta duracağımı düşünerek yedim. Protein ağırlıklı beslenmeyi bir dönem denedim ama malesef bana migren atagı yapıyor. Noroloji bolümünde tasdiklendi bu çünkü dukanla herkes patır patır kilo verirken ben yapamadım malesef. Neyse keşkek yemekten pişman değilim sonuçta faydasız birşey değil yağlı değil minnacık yağ koydum içine zaten.

yok kastım dukan diyeti değildi. protein, salata, sebze şeklinde beslenme. yani karbonhidratsız. böyle daha hızlı kilo veriliyor. gerçi ben de tam oturtamadım.

yok kastım dukan diyeti değildi. protein, salata, sebze şeklinde beslenme. yani karbonhidratsız. böyle daha hızlı kilo veriliyor. gerçi ben de tam oturtamadım.
Ah ah o ekmek krizini ne yasadım ilk geldiğimde buraya hatta Bonus la baya bi konusu dondu benim her öğünde 3 dlm ekmek yemem lazım ama ben bunu diyetisyene anlatamadım çok ekmek dedim bana çok gelio dedim ama yiceksin dedi yemeden olmaz ben kilona göre dengeledim onu dedi peki ddm boynumu büktüm ama yinede her öğün o kadar yememeye çalışıyorum ya.

Bana tencereyle koysalar bir kaşık alasım yok midem kötü

geçmiş olsun neden böyle olduki dafi şimdi nasıl miden ?

Yenacım afiyet olsun
Ben de az önce yedim aşure :)

afiyet olsun adaş herkeşler aşure yemiş bir ben yiyemedim yaa bakalım nerde denk gelicem yiycem veya yapıcam gerçi bugün kardeşim fındık kırıyordu abla belki aşure yaparız diyorduu ....

evde tadilat var herhalde kolay gelsiin : )

ne güzel sağlıklı olunda tüm sorunlar halolur başbaşamı kaldınız kızınlaa benim yerimede kokla minoşuu ooohhh miiisss

Bana tencereyle koysalar bir kaşık alasım yok midem kötü

Geçmiş olsun canım. . Hayırdır neden oldu ki.?

Kolay gelsin.. bitince çok güzel olacak.

Bence baglayamadilar sanki aniden bitirmişler gibi. Resurrection i seyret bence benim çok hoşuma gitmişti.
http://www.dizibox1.com/diziler/resurrection1/

4400 e başladım ben de
Izlemismiydin .?

Iki inatçı bir arada desene :)
Öpüyorum ikinizi de...

Yogunmussun bayagi ..
Nasıl gidiyor kızın okulu idmanı. ?
Kızın boyu kaçtı.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…