Kızın boyu 1.80 gibiydi beni geçkin biraz daha uzasa iyi yada 1.80 bulmadı yaa unutum şimdi salı günü ligleri başlıyor okulda iyi gidiyordur inşallah pek bişeyde anlatmaz benimki soruyorum iyi diyor öğretmenlerle konuştuğumda derslerde sesiz kalıyormuş herhalde bir kaç öğretmen için kafayı bana taktı durmadan soru soruyorlar diyor demek derse katılsın diyee dürtüyorlar onu ben öyle anladım ki bu iyi ....Yogunmussun bayagi ..
Nasıl gidiyor kızın okulu idmanı. ?
Kızın boyu kaçtı.?
Kızın boyu 1.80 gibiydi beni geçkin biraz daha uzasa iyi yada 1.80 bulmadı yaa unutum şimdi salı günü ligleri başlıyor okulda iyi gidiyordur inşallah pek bişeyde anlatmaz benimki soruyorum iyi diyor öğretmenlerle konuştuğumda derslerde sesiz kalıyormuş herhalde bir kaç öğretmen için kafayı bana taktı durmadan soru soruyorlar diyor demek derse katılsın diyee dürtüyorlar onu ben öyle anladım ki bu iyi ....
Zor yanii tempolu sabah 8:20 gibi çıkıyor akşam saat 10:00 10:30 gibi eve giriyor pili bitik bir vaziyete bişeyler atıştırıp direk yatıyor iyi dayanıyor yaniii şimdilik ümidim özel okulun bir avantajı olurda dersleri iyi okur ümidi ....
Selam kızlar.cok bakamıyorum siteye.beni merak etmissimizdir belki.bebek de ben de iyiyz şükür.biraz emme sorunu var.ama kızım inatcıysa annesi de ondan inatçı. :) ablam yanımdaydı bugün memlekete döndü.diger hafta da annem gelecek ins.
Sağol teyzesi hem o hem biz çok emek veriyoruz İnan ülkemizde okumak ve bir yerlere gelmek çok zor tam gün eğitim berbat yaniii Bir çok ülkede ne ödev var nede tam gün eğitim millet o yüzden çocuklarını yurt dışında okutuyor bizde bir meslek sahibi olucak çocuk ama yanında bir kamyonda insanın işine yaramayan büsürü bilgi veriyorlar İnan ....Hangi ara ders çalışıyor Hangi ara dinleniyor. .?
Demek ki seviyor basketi yoksa o yaşta üstesinden gelinen bir durum değil aşırı yoğun ve yorucu...
Inşallah çok başarılı olur prenses...
Aklıma geldi sinirlendim yine şu spor bakanlığı ne işe yarıyor acaba lig düzenliyorsun madem okullu çocuklara rapor ver dimiii yok ilaaa okula biz yüzgöz olucaz onuda geçtim okul müdür yardımcısı kızınız spor yapsın son iki sene bıraksın diyor tıpkı oğlumda yaşadığım sorunlar ağbiii insanın kafası anca bu kadar man kafa olur yüz kere söylüyorum bu çocuğun basketbolu ve okulu eş zamanlı gidecek biri diğerinden önemli değil diyee bizim için ikiside önemli şunu bir anlamadılar yaaa delirtiyorlar adamı .....
Mamalar tok tutuyor mu ? Bir sağlıkçı olarak ikna olduğuna göre dışardan banada sıcak görünmeye başladı .....,Iyi geceler kizlar
Menumu yazayim
Sabah cilelki bademli mama
Ara muz
Ogle seftali badem ve 2 gun kurusuyla mama
Ara 1 cb beyaz leblebi ve nescafe
Aksam tarhana corbasi karniyarik cacik kucuk bir kase manti
Doğru söylüyorsun vallaha ikisinede zar atıyoruz işte :)Aktif sporda kariyer acisindan ara vermek gibi bir durum söz konusu olamaz..
Okul ayarlar onu burda öyle iki tanidigimin çocuğu jimnastikci hem de devlet okulu bi şekil de hallediliyor...
Yalnız şu var akademik başarı üst düzeyde olmuyor profesyonel spor yapan çocuklarda... Tabii doğal olarak :)
Sağol canım yaaGeçmiş olsun canım. . Hayırdır neden oldu ki.?
Hoşgelmişsinn tatil için mi geldin...simi Ankara'da
Gunaydin
Eki Görüntüle 2050774
nasıl iş bu
her yanına çiçek yağmış
erik ağacının
ışık içinde yüzüyor
neresinden baksan
gözlerin kamaşır
oysa ben akşam olmuşum
yapraklarım dökülüyor
usul usul
adım sonbahar
Attila İLHAN
Mamalar tok tutuyor mu ? Bir sağlıkçı olarak ikna olduğuna göre dışardan banada sıcak görünmeye başladı .....,
Maliyeti nasıl mesela bir haftalık maliyeti nedir merak ettim ?
Sağol canım yaa
Nedenini bilmiyorum şimdiye kadar pek mide problemim olmadı.
Bu akşam daha iyi balığı sevdi galiba
simi Ankara'da
Gunaydin
Eki Görüntüle 2050774
nasıl iş bu
her yanına çiçek yağmış
erik ağacının
ışık içinde yüzüyor
neresinden baksan
gözlerin kamaşır
oysa ben akşam olmuşum
yapraklarım dökülüyor
usul usul
adım sonbahar
Attila İLHAN
Selamun aleyküm güzeller
Hayırlı bir gün geçirmemizi diliyorum.
Kızlar 11 yaşında bir kız çocuğu için yelek örneği arıyorum. Böyle birseyiniz varsa yardımcı olursaniz sevinirim
Selamun aleykum hayırlı sabahlar
Mutlu bir pazar olsun inşallah
Ben kahvaltıdan sonra gine çiftliğe gıdıcem
Bugün protein dıetıne basladım inşallah cumaya kadar biraz olsun kurtulurum inşallah artılardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?