- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Günaydın mutlu pazarlar hala yatmaktayım bakalım ne zaman kalkıcam :)
Ben kalkalı epey oldu...
Koca kupa kahvemle balkondayım...
Silik güneşin ve hafif esintinin tadını çıkarıyorum zira izmir de böyle hava şartları yakalamak pek zor. :)
Oğlanı bugün babası götürdü havuza döndüklerin de dışarı çıkarız diye plan yaptık. . 1 termos çay alıp biraz da deniz kenarin da takılırız . Akşam doğumgününe davetliyiz onun dişin da klasik pazar günü işleri olacak...
Ben doktor otker in 4 kaseliginden yaptımBende henüz yemedim aşure ya ben nasıl 3 4 kaşıkla yetineyim... Evde yapmasam bende senin gibi bereket olduğuna inanıyorum o yüzden içim rahat etmez. Az yapsam diyorum ama ona da elim gitmez çok a gider ay bilemedim. Aşure gunumu yapsam ne. Yandım ki ne yandım bu büyük sınavımda bana şans dileyin kızlar..
Allahım bu akşam keşkek keyfi yaparken izledim resmen ağlıcaktım yaaa... Abla yerinden kalkamayıp altına yapıodu afedersiniz... Kesinlikle şükürler olsun halimize en azından türk tipi insanlar çoğunlukla balık etli kiloya yatkın kilolu diye tabir edilirken yurt dışı ağır obezite konusunda çok ileri 300 kilo offf izlerken nefes alışım yavaşlıyor resmen allahım sen bizleri koru çoluk çocuk herkes fast food düşkünü yeni nesil olmasa bari ya bu şekilde...
Aşure nasıldı :)Bayiliyorum bende bu havaya nilüş
Ama tam hastalik havasi cok dikkat et kendine.
valla diyetisyenin 3 dilim ekmek ye diyorsa bence onu değiştir canım.Ah ah o ekmek krizini ne yasadım ilk geldiğimde buraya hattaBonus la baya bi konusu dondu benim her öğünde 3 dlm ekmek yemem lazım ama ben bunu diyetisyene anlatamadım çok ekmek dedim bana çok gelio dedim ama yiceksin dedi yemeden olmaz ben kilona göre dengeledim onu dedi peki ddm boynumu büktüm ama yinede her öğün o kadar yememeye çalışıyorum ya.
Bayiliyorum bende bu havaya nilüş
Ama tam hastalik havasi cok dikkat et kendine.
Sağol asucum yakasız olan daha kullanışlı olur sankiEki Görüntüle 2050788 Eki Görüntüle 2050789 Eki Görüntüle 2050790
Daficim 11 yaş için bu tarz bişeyler olabilir bence
Simicim hoş geldin eskişehire kadar geldiysen bursaya doğruda geciver
Harikasın bazen bendede olur :)))Sadece okuyasim var...
Izledim suaralar yeni dizi ariyorum ütü yaparken iyi oluyorGeçmiş olsun canım. . Hayırdır neden oldu ki.?
Kolay gelsin.. bitince çok güzel olacak.
4400 e başladım ben de
Izlemismiydin .?
Iki inatçı bir arada desene :)
Öpüyorum ikinizi de...
Ne güzel bir aşure bulamadım yaaaa laaaÖvecek kelime bulamiyorum sen anla :))
Ütü yaparken tv de izleyecek bişey olması ne saadet benimki genelde o ara bir maçın 5. Özet görüntüsünü veya yorumunu dinliyor oluyor beni delirtiyorIzledim suaralar yeni dizi ariyorum ütü yaparken iyi oluyor
Ben kalkalı epey oldu...
Koca kupa kahvemle balkondayım...
Silik güneşin ve hafif esintinin tadını çıkarıyorum zira izmir de böyle hava şartları yakalamak pek zor. :)
Oğlanı bugün babası götürdü havuza döndüklerin de dışarı çıkarız diye plan yaptık. . 1 termos çay alıp biraz da deniz kenarin da takılırız . Akşam doğumgününe davetliyiz onun dişin da klasik pazar günü işleri olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?