Ne kadar kalıcaksın simii Türkiyede ?simi Ankara'da
Köye güdiyorum yoldayım biraz sonra netim gidecek
Simicim hoş geldin eskişehire kadar geldiysen bursaya doğruda geciver
Ne kadar kalıcaksın simii Türkiyede ?
İyi tatiller canım
Ay o bizde pazar kahvaltıda oluyor kahvaltı boyunca hepsini seyrediyoruz sonra kahve içerken de formula saat 2 gibi evden çıkıp arkadaşları ile bulusur o sırada ev tamamen benim ya yada yada tabletten seyrediyorumÜtü yaparken tv de izleyecek bişey olması ne saadet benimki genelde o ara bir maçın 5. Özet görüntüsünü veya yorumunu dinliyor oluyor beni delirtiyor
Canolar birbirimizi yanlis yonlendirmeyelim olur mu?
Koskoca dr lar bile kendi aralarinda fikir ayriligina dusuyorlar. Bizimde farkli dusunmemiz cok normal.
Ama bir gercek var kendimizi aldattigimiz yanilttigimiz.
Su ekmek konusunu bir daha dusunun.
Evet zararli, cogusu cok cok zararli ama tü kaka degil bu.
Olmazsa olmaz bisey.
50 kilolarda ekmeksiz beslenen arkadaslar wc cikmak icin ekmek yiyorlar ayni zamanda bir ihtiyac.
2 dilim 3 dilim ekmek bize hep fazla geldi sozde yemedik ama kiloda veremedik ve hep saldirdik baska seylere.
Bu ne yaman celiski?
Aslinda onu duzenli alsaydik daha duzgun vericektik bunu atladık bilmiyoduk diyim.
Walkers
Derin
Ve ben 2 şer 3 er dilimli listelerimize uyarak kilo verebildik.
Ama ekmek cok deyip yememek sonrada baska seyler yemek tamamen aldatmaca.
Hele bir kilo verelim baya azaltalim yukumuzu sonra keseriz ekmegi.
bonusum olaya sadece kilo vermek olarak bakma. ben ekmekle kilo verilmez demedim. ben de 6,5 yıl önce yaptığım diyette esmer ekmek türlerinden yedim. o başka konu.
ama karatayın kitaplarını, dr ümit aktaşın kitaplarını ve yabancı bir yazarın tahıl beyin, buğday göbeği kitapları var onları, bir de prof. Ahmet türkoğunun bu konuyla ilgili bir kitabı var onu okusan neden ekmeği, pirinci beslenmemizden çıkartmamız gerektiğini daha iyi anlarsın. ortaya çıkan tüm otoümmin hastalıların nedeni.... anlatmakla bitmez. o kitapları okuman gerek. yoksa tabiki ekmekli menülerle de kilo veriliyor.
acıkma ve kabızlık konularına gelince: lifli sebzeler, çiğ kuruyemiş, ev yapımı yoğurt ve kefir her zaman çok güzel tamamlayıcı oluyor ve probiyotik özellikleriyle de bağırsaklara yardımcı oluyorama tabi çoğumuz karbonhidrata boğulmuş şekilde yaşadığımız için bugüne kadar bırakmak cazip gelmiyor. bu doktorlar aynen şunu söylüyor. buğday morfin etkisi yapar, bırakmak çok zordur.
ama tabi tercih herkesin kendine ait.
valla diyetisyenin 3 dilim ekmek ye diyorsa bence onu değiştir canım.
aşurelerden naber kuzum
Canolar birbirimizi yanlis yonlendirmeyelim olur mu?
Koskoca dr lar bile kendi aralarinda fikir ayriligina dusuyorlar. Bizimde farkli dusunmemiz cok normal.
Ama bir gercek var kendimizi aldattigimiz yanilttigimiz.
Su ekmek konusunu bir daha dusunun.
Evet zararli, cogusu cok cok zararli ama tü kaka degil bu.
Olmazsa olmaz bisey.
50 kilolarda ekmeksiz beslenen arkadaslar wc cikmak icin ekmek yiyorlar ayni zamanda bir ihtiyac.
2 dilim 3 dilim ekmek bize hep fazla geldi sozde yemedik ama kiloda veremedik ve hep saldirdik baska seylere.
Bu ne yaman celiski?
Aslinda onu duzenli alsaydik daha duzgun vericektik bunu atladık bilmiyoduk diyim.
Walkers
Derin
Ve ben 2 şer 3 er dilimli listelerimize uyarak kilo verebildik.
Ama ekmek cok deyip yememek sonrada baska seyler yemek tamamen aldatmaca.
Hele bir kilo verelim baya azaltalim yukumuzu sonra keseriz ekmegi.
Allahim ne günlere kaldım 3 kaşık aşure nin karşına geçip nasıl yicem diye düşünüyorum... Bennn ki 1 orta boy kaseyi gömüp yetmeyince bir büyük boy kaseyi de mideye indirennn beennn şuan 3 kaşığın hesabındayım.desenize zaten böle olmasan 99 kiloya çıkmazdın diye
Kaşıkladım valla saat 8 gbi rokalı domatesli salata yaparım olmazsa yanında az yoğurt iyi olur şimdi su içmem lazım bol bol ama içmezsem yapışır kalır kilolar hem saat 10 dan sonra su falanda içmicem yarın tahlil var
Asurenin yerine gecebilcek bi cok sey kacirdin aslinda cok dusundun bence kasikla gitsin sifa olsun ins.
Ekmek yeme onu yedigin icin.. Ekmeksiz ogunu yap salatali yogurtlu olurmu?
Mubarek ayda surekli gorecegiz asureyi bir iki seferlik yemekten bisey olmaz bence.
Bizim normalde yediklerimizi dusununce 3 kasik asure ne ki piifff :))
Suan kendimden nefret ediyorum zayıflıklarimdan kendimi durduramamaktan eğer bu duyguyu bu aksam üstumden atabilirsem eksi olacağım. Diyetisyene göre yeme atagini cozemezsem kilo veremezmisim. Şuan moralim sıfır Diyetisyene de gitmeyecegim boşuna para veriyorumcakil80 ben asureleri gomdum ama asureye ragmen eksi olacagim bu hafta.
Sen eksi olucakmisin?
Canım seni çok iyi anlıyorum ama pes etmemen lazım eğer edersen kendine güvenini yitirirsin herşeyden önemlisi. Bizim için kilo vermek sadece kilo vermeliyim fit olmalıyım değil biz birde evlat sahibi olabilmek için istiyoruz kilo vermeyi ve bu sebeple bende dahil bazen o kadar aceleci oluyorumki gramlar değil kilolar 5 er 5 er gitsin istiyorum. Olmuyor ama keşke olsa yemek resmen bağımlılık olmuş bizlerde... Tv karşına geçtiğim an önümde ağzıma atmalık birşeyler arıyorum ama yememeliyim. En sevmediğim suyu şuan tv karşısında içmeye çalışıyorum ki bu alışkanlığı kırayım. Ve en önemlisi de şu ki eşlerimizin bizlere destek olması. Yargılamadan anlayışla ve sonsuz destekle yanımızda olmaları. Bak ne güzel dedin bir önceki mesajında beraber yaptık kahvaltıyı yanı şeyleri yedik dedin. Yada kola istediğinde bunun kötülük olduğunu bilip almayacağını soylemiş. Emin ol bunu arayıpta bulamayan aksine ben senle diyet yapmak zorunda değilim deyipte eşlerinin gozü önünde yemek yiyen o kadar insan varki düşün birde oyle olduğunu. Bence bizler şanslıyız bu konuda. Sakım karamsarlığa düşme ve yaşadığın şeylerden pozitif sonuçlar çıkar... Bizlerde senin her zaman yanındayız unutma. Zaten bunun için burdayız tokezlediğimiz zaman birbirmizin elinden tutup kaldırabilelim diye.Suan kendimden nefret ediyorum zayıflıklarimdan kendimi durduramamaktan eğer bu duyguyu bu aksam üstumden atabilirsem eksi olacağım. Diyetisyene göre yeme atagini cozemezsem kilo veremezmisim. Şuan moralim sıfır Diyetisyene de gitmeyecegim boşuna para veriyorum
Şimdi kızlar şöyle ki ben 3 defa gittim diyetisyen e ve iki ayrı diyetisyen gordum orda bana ikiside ekmek yemem gerektigini soyledi. Her diyet kendi içinde farklı özellikler taşır Elbet ama her diyette kişiye özeldir elbet... Bildiğim kadarıyla benimkisi Gi diyeti olmalı. Insülin i dengelemek için. Bu sebeple ekmek yesemde kilo elbet veriyorum. Lakin bu ara benim yaptığım sabırsızlık hamile kalmak istememin heycanı ve birde şu kıramadığım 96.6 sınırı beni deli etti dolayısıyla akapunktura kısa süreliğine yönlendirdi beni bir nevi vucut şaşırtma mı derler buna oyle birşey yapmak istedim. Tabii gece vardiyalarım en büyük sorunum oda ayrı bir durum ya. Neyse ilerleyen günlerde kilom düştükçe ekmeğin azalacağını umut ediyorum çünkü kilo vermek için daha aza ihtiyacım olacak...
Bu arada kızlar yeni uyandım dün gece vardiyamda saat 03 00 gibi 10 adet fındık
Sabah saat 06 00 da 200 ml yoğurt.
Eve geldim ve nasıl uyudugumu bilemedim kızlar şimdi de kalktım komşu aşure yollamış 1 kase eşim yarısını yemiş 3 kaşık kadar var şuan... Kara kara düşünüyorum nasıl yemem lazım diye... Tek onu yiyip daha bişi yemesemmi...
yedin miAllahim ne günlere kaldım 3 kaşık aşure nin karşına geçip nasıl yicem diye düşünüyorum... Bennn ki 1 orta boy kaseyi gömüp yetmeyince bir büyük boy kaseyi de mideye indirennn beennn şuan 3 kaşığın hesabındayım.desenize zaten böle olmasan 99 kiloya çıkmazdın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?