gecmıs olsun canım nasıl oldun
Topraam kotumusun hala..
Ne dedi doktor amca.?
ooooyyy daha geçmedimii ilaç filan alıyormusuun şimdi nasılsın?
Sagol canım bugün bir sıkıntım yok. Sadece bütün gün bahçede olunca üşümüşüm biraz . Senin iyi olmana da sevindimCanlar sagolun,varolun daha iyiyim bugun sükür..
Fridam bitkisel ilac ve bitki caylari iciyorum,antibiyotik vb benzeri ilaclar grip olunca yazilmiyor burda,doktor amca receteme bitki caylari yazdi:) Eczaneden de alamiyorsun yasak,mecbur ota cöpe talim:)
Saka bir tarafa antibiyotik gibi agir ilaclarin yarari oldugundan cok zarari oldugunu söylüyor doktorlar,bu yüzden gerekmedikce yazmiyorlar..
dafi ablacim cok gecmis olsun,daha iyisindir umarim..
Hayırlı akşamlar kızlar
Köyden döndüm.
İyi yakalandım bugün. Evime 15 dakika uğrayabildim.
Köye gittim daha eve çıkmadan baktım dayımların evin önünde insanlar var. Arabayı yavaslattık. Kuzenlerim hepsi orda. hemen arabadan in gözleme yapıyoruz dediler. Indim elime oklavayı tutusturdular. Yiyen dağıldı biz birkaç kişi bir leğen dolusu hamurla başbaşa kaldık.
Günlerden pazar ve köy misafir dolu yaptığımız gözleme kahvehaneye gitti.
Yapmaya yeliştiremedik. Sonra kalanları köye dağıttık İkindi geçti hamur bitmedi. Küçük çocukları olan bir kuzenim var. Kalan hamurdan ona yufka yaptık. Ezana yakın kalkıp evime gittim. Allah'tan kardeşim ızgara yakmista yemek derdim olmadı. Bütün gün elim hamurluydu ama sadece yarım gözleme yedim.
Yedim valla erken saatte yedim ama sonrada salata ve yoğurt yedim..
yedin mi
afiyet şifa olsun canım. ben daha aşure yemedim.Yedim valla erken saatte yedim ama sonrada salata ve yoğurt yedim..
Canım hayır işiydi. Dayım yapın köye dağıtın demiş. Herşeyi hazırlamışlar bizede sadece açıp pişirmek düştü. Köye gelen misafirlerde doyasıya gözleme yedi.Ablacim masallah sana yaa,ne hamaratsin ne güzel gönüllüsün sen..
Akrabalarin cok sansli gercekten.
Suan kendimden nefret ediyorum zayıflıklarimdan kendimi durduramamaktan eğer bu duyguyu bu aksam üstumden atabilirsem eksi olacağım. Diyetisyene göre yeme atagini cozemezsem kilo veremezmisim. Şuan moralim sıfır Diyetisyene de gitmeyecegim boşuna para veriyorum
Daha zabahtan yeşil çay demekSelamün aleykümm...
yağışlı ve soğuk bir istanbuldan günaydınn...çocukları gönderdim yeşilçayımı yudumlarken size bakayım dedim ama bittiği gibi yatıcam hazır oğlan uyuyoken yatayım biraz...hafta sonu karışık ve aşureli olmasına rağmen akşam saati bişey yememiş olmaktan kaynaklı sanırım bugun accık eksi gördüm mutlu oldum cumaya kadar koruyabilirsem daha mutlu olucam...
Daha zabahtan yeşil çay demek
Selam kızlar.cok bakamıyorum siteye.beni merak etmissimizdir belki.bebek de ben de iyiyz şükür.biraz emme sorunu var.ama kızım inatcıysa annesi de ondan inatçı. :) ablam yanımdaydı bugün memlekete döndü.diger hafta da annem gelecek ins.
İyi akşamlar
9000 küsür adım atmışız bugün ama saat 3 gibi sağlam bir yemek yedik şimdi çay zamanı
Mutlu aksamlar herkese
Ben bugun daha iyiyim sükür,toparlandim:)Hatta mutfaga girip kurabiyeler yaptim,gerci yaptimda ne oldu yaktim basimi yedikce yedim ama neyseAyiptir söylemesi pek nefis olmuslar:)
3 gün corbayla beslenince bugun sanki kirk yillik ac gibi yedim,yemegede devam ediyorum
Neyse yarin dengelerim ins malum kutsal günümüz p.tesi olmadan olmaz
Biraz gecmis okiyim
Hayırlı akşamlar kızlar
Köyden döndüm.
İyi yakalandım bugün. Evime 15 dakika uğrayabildim.
Köye gittim daha eve çıkmadan baktım dayımların evin önünde insanlar var. Arabayı yavaslattık. Kuzenlerim hepsi orda. hemen arabadan in gözleme yapıyoruz dediler. Indim elime oklavayı tutusturdular. Yiyen dağıldı biz birkaç kişi bir leğen dolusu hamurla başbaşa kaldık.
Günlerden pazar ve köy misafir dolu yaptığımız gözleme kahvehaneye gitti.
Yapmaya yeliştiremedik. Sonra kalanları köye dağıttık İkindi geçti hamur bitmedi. Küçük çocukları olan bir kuzenim var. Kalan hamurdan ona yufka yaptık. Ezana yakın kalkıp evime gittim. Allah'tan kardeşim ızgara yakmista yemek derdim olmadı. Bütün gün elim hamurluydu ama sadece yarım gözleme yedim.
Gecmiste herkesler asure yemis,yani afiyet sifa olsun + olmasin daa hic kiskanmadik,canimiz cekmedi yanii
O kadar türk teyze var bu civarda oturan,nicün bu tezyeler asure yapip dagitmaz kiii protesto edicim hepsini
he beğenemedinmi yavrii..kahvaltı yanına demledimde hep beraber içtik ailecenek yanii bende devam ediyom işte gün boyu içerim artıkın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?