Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı akşamlar kızlar
Köyden döndüm.
İyi yakalandım bugün. Evime 15 dakika uğrayabildim.
Köye gittim daha eve çıkmadan baktım dayımların evin önünde insanlar var. Arabayı yavaslattık. Kuzenlerim hepsi orda. hemen arabadan in gözleme yapıyoruz dediler. Indim elime oklavayı tutusturdular. Yiyen dağıldı biz birkaç kişi bir leğen dolusu hamurla başbaşa kaldık.
Günlerden pazar ve köy misafir dolu yaptığımız gözleme kahvehaneye gitti.
Yapmaya yeliştiremedik. Sonra kalanları köye dağıttık İkindi geçti hamur bitmedi. Küçük çocukları olan bir kuzenim var. Kalan hamurdan ona yufka yaptık. Ezana yakın kalkıp evime gittim. Allah'tan kardeşim ızgara yakmista yemek derdim olmadı. Bütün gün elim hamurluydu ama sadece yarım gözleme yedim.

gecmıs olsun canım nasıl oldun

Topraam kotumusun hala..
Ne dedi doktor amca.?

ooooyyy daha geçmedimii ilaç filan alıyormusuun şimdi nasılsın?

Canlar sagolun,varolun daha iyiyim bugun sükür..

Fridam bitkisel ilac ve bitki caylari iciyorum,antibiyotik vb benzeri ilaclar grip olunca yazilmiyor burda,doktor amca receteme bitki caylari yazdi:) Eczaneden de alamiyorsun yasak,mecbur ota cöpe talim:)
Saka bir tarafa antibiyotik gibi agir ilaclarin yarari oldugundan cok zarari oldugunu söylüyor doktorlar,bu yüzden gerekmedikce yazmiyorlar..

dafi ablacim cok gecmis olsun,daha iyisindir umarim..

Sagol canım bugün bir sıkıntım yok. Sadece bütün gün bahçede olunca üşümüşüm biraz . Senin iyi olmana da sevindim

Ablacim masallah sana yaa,ne hamaratsin ne güzel gönüllüsün sen..

Akrabalarin cok sansli gercekten.

Ablacim masallah sana yaa,ne hamaratsin ne güzel gönüllüsün sen..

Akrabalarin cok sansli gercekten.
Canım hayır işiydi. Dayım yapın köye dağıtın demiş. Herşeyi hazırlamışlar bizede sadece açıp pişirmek düştü. Köye gelen misafirlerde doyasıya gözleme yedi.

Iyi geceler kizlarrr
Bugunku menum aksam kacamak oldu ama toparlarim yrn insallah

Sabah muzlu mama
Ara 3 kayisi 1 hurma 10 cig badem
Ogle cilekli mama
Ara 2 wasa 1kk peynir 1 domates 1 salatalik ( kahvalti gibi oldu ama ozlemisim kahvaltilik yemeyi)
Aksam salata et kavurma
Ara 1 eti cin 1 avuc findik

Pazar menusu

Sabah 10:30
1 sahanda yumurta
5-6 kucuk dilim salam
1 kk beyaz peynir
Kapya biber, domates, bir avuc maydanoz

Öglen 13:30
1 kase asure

17:00
4-5 ceviz, yesil cay

Aksam 19:00- 19:30
5-6 kasik tavuk sote,
1,5 dilim kadar yufka ekmek
Buyuk bardak ayran

Su 1 litre anca

Spor

1 mile lesli 15 dk
35 dk kardiyo

Menümü şettireyim

Sabah
1 parça ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
1 kaşık kaymak
Çay

Ara 1 fincan kahve

Öğle
Yarım gözleme
1 bardak çay
3 beş tane üzüm

Akşam
Birbuçuk dilim ekmek
Az çorba
Karışık ızgara
Salata
Yarım kâse aşure

Ara
1 erik

Ya cakilcigim guzel arkadasim bi silkelen euzu besmele cek kendine gel lutfen.
Kiloyu birak once sen kendine iyi davran.
Kendimden nefret ediyorum ne demek?

Ne agir bisey ya allah eksiksiz bir beden vermis saglik vermis senin sukrun nefret etmek mi?
Sevmedigin bedene ruha iyide davranamazsin onun iyiligi icin kiloda veremezsin ki...
O kadar uzuluyorum ki boyle yazilarini okuyunca
Kilo vermen onemli ama dunyanin en buyuk sorunu degil oldugu kadar ne yapalim yani baska?
Kendini sev kendi inceliklerini sev daha cok sev.
Sevdigin anladigin o kadin icin biseyler yapmak daha kolay olucak.
Bu sukursuzlugu devam ettirme daha fazla.

O programlarida izleme izlemeyin.
Ara sira bakilir ibret olur anlarimda surekli dizi gibi izlemek neden anlamis degilim.

Ya problemli yeme sorunlu insanmi ariyosun sen ve biz yeteriz dahasina gerek yok.
Kurtul o programlarin yukunden.
Kendini sıkma kasma. Yiyerek kilo ver insallah.
Biskuvide ye makarnada ye.
Esnek diyet olsun senin ki ama olsun ama biseyler yap.

Selamün aleykümm...
yağışlı ve soğuk bir istanbuldan günaydınn...çocukları gönderdim yeşilçayımı yudumlarken size bakayım dedim ama bittiği gibi yatıcam hazır oğlan uyuyoken yatayım biraz...hafta sonu karışık ve aşureli olmasına rağmen akşam saati bişey yememiş olmaktan kaynaklı sanırım bugun accık eksi gördüm mutlu oldum cumaya kadar koruyabilirsem daha mutlu olucam...

Daha zabahtan yeşil çay demek

İyi akşamlar
9000 küsür adım atmışız bugün ama saat 3 gibi sağlam bir yemek yedik şimdi çay zamanı

of 9000 adımm.... evde atılırmıki....

canımm iyi olmana sevindim...afiyet olsun kurabiyeler ama artık dünde kaldı demi....bak bu sabahki gaz hafta boyunca sürerse seni sollarım haberin olsun...

ohh maşallah eline sağlık...bursa işi olsaydı çok heves ettiydim sana gelmeye ama nasip değilmiş...

Gecmiste herkesler asure yemis,yani afiyet sifa olsun + olmasin daa hic kiskanmadik,canimiz cekmedi yanii

O kadar türk teyze var bu civarda oturan,nicün bu tezyeler asure yapip dagitmaz kiii protesto edicim hepsini

bencede et...ama sende az bi ölçüyle yapabilirsinki...neyse yapma boşver....

bende cumartesi akşam saati kayınvalidem yapmış iki kaşık aldım bıraktım akşam diye...pazar günü öğle saati ananemde bi kase yedim pişman değilim akşam hafif geçirdim o sebeple kurtardım durumu yani....biraz pakette yaptı yersiniz diye ama kocama yediririm ben yemem..tek korkum illa sen yap diye tutturursa ozaman kötü olur bana...her sene istiyo mutlaka iki kere yapıyorum ilki dağıtınca bitiyo doya doya yiyemiyomuş beyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…