Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah, ogle, aksam yada sabah aksam her gun olc tansiyonunu. Hangi dr gitsen takip istiycek.
Olc bakalim 1 hafta nasil cikicak.

Frida gecmis olsun canim. Kafaya takicak bi sebep yoksa yorgunluk uykusuzlukta yapabilir. Biraz eve gidince uzan hemencecik mutfaga girmeden. Iyi gelir gun icinde sadece 5 dk bile söyyleeecee bi ayaklari hafif havaya uzatinca hem agrilarima hem tansiyonuma iyi geliyor

Sabah, ogle, aksam yada sabah aksam her gun olc tansiyonunu. Hangi dr gitsen takip istiycek.
Olc bakalim 1 hafta nasil cikicak.

Geçicek gibii dediğiniz gibii biraz dinlenince geçiyor tekrar ederse artık şu tansiyon takibini yaptırırım sağolun öpüyorum

Seni bekliyorum canım sensiz gitmek 7 lere içime sinmedi 80-81 arası oynuyor, senin kilon ne durumda ?
Vermissindir diye düşündüm.Neyse en azndan almamışsn:)kilomdan hic haberim yok desem:)gebelikte tiplam 11 12 kilo aldm.dogumdan 5 gün sonra 10 kilosu duruyordu ama baya baya ödem vardı ayaklar balon gibi şişti.hatta cok korktuk hic böyle ödem görmemiştim.simdi de tartm yo

Iyi geceler kizlar
2 gundur giremedim insallah iyisinizdir

Gecen bi arkadasimla konustum mamalar hakkinda. Aslinda her sey bizim elimizde bu mamalari yiyorum diye olaganustu birsey olmuyor en ufak kacamakta yine sabah arti goruyorsun.arkadasta dediki bu yaptigin smoothieyle ayni yulaf yerine toz mama koyuyorsun smoothie yapsana direkt parana yazik dedi. Dogru aslinda. Sonra baya bi konustuk. Neysr sonuc olarak elimdeki mamalar bitince yenisini almamaya karar verdim.

Yaşin cikti ortaya hasibe :))
Yinede daha 30 olmadim bile 29um orta yas sinifina daha dahil olmadim seneye insallah ☺

Masallah cnm sorumluluk sahibi olmasi guzel darisi benimkilerin basina insallah

Yenacım haftaya cuma muharrem bitiyor
Gündüz aşure poğaça kurabiye felan yedim işte çok değil 1er adet ama :)
6 ay kontrol sonuçların iyi çıkacak bence inşallah

Insallah sonuclarin iyi gelir cnm

74FRIDA cnm gecmis olsun bence sen yinede tansiyon takibine basla sabah aksam ayni saatte olc not et. Takip icin illa birsey olmasini bekleme. 1 hafta 10 gun kendini kontrol altinda tut

Tamam canım yapsam iyi olur aslında iki gündür eve gelip ful yatıyorum şimdi daha iyiyim sanki bu gün başım ağrımasa geçti sorun yok demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…