- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Afiyet olsun
Bu gözün dönmüş halin mi :))
Yinede günü güzel kapatmışın cnm
Bu menü eksi getirir sana
Yok yok pazartesi den beri aldım sıkıya ilk şişkinliği attım bu sabah 108 di bugünde dikkat ederim malum dönem şişkinliğimde var ama olsun yılbaşına ikili rakamlarda gireceğim
Ablacım dün smoothie ve meyve ile güya detox vari geçirmek istedigim ve başaramadıgım için öyle didim:)Yoksa gözümün dönmüş hali tabiside bu degil:)
Bunalim cafedeyim bahar bilirsin müdavimiyim hizmet on numero insanin çıkası gelmiyor.
Günaydıın
Nasıl huysuz ve gergin uyandım bu sabah,tüm gün böyle devam etmez inş..:)
Bu saatte dolanıp duruyorum bacakların fena akşam ağlıyacaktım ağrısından adet yaklaşıyor onşadamı alakalı bılemedım ama kötüyum ilk defa bu kadar şiddetli ağrıdı ilaç içtım umarım etkisini gosterır
Ablacım dün smoothie ve meyve ile güya detox vari geçirmek istedigim ve başaramadıgım için öyle didim:)Yoksa gözümün dönmüş hali tabiside bu degil:)
Buysa o bizden degil valla ben diet yaparken bu kadar yiyorum gozum dondugunde yazarken parmaklarim agriyor
Bunalim cafedeyim bahar bilirsin müdavimiyim hizmet on numero insanin çıkası gelmiyor.
İşte bu iyiymiş :) bizde pazar günü çalışmıyoruz ama müşteri şıkıştırıyor neden çalışmıyorsunuz diyeFridacim ben okul zamanı erken geliyorum onun da etkisi var...
1 gün yetmiyor evet. Ben cumartesi de çalışmiyorum artık biliyorsun. 2 gün iyi oluyor.
Günaydın millet sabah uyandım başım dönüyor geğirmeye de başlayınca anladım ki tansiyonum yüksek dün Zaten saat 5 de eve geldim bir yatım sabaha kadar bir ara kalıp bir on dk bizimkilere sofra kurdum eczanede ölçtürdüm 13/9 küçük yüksekmiş eczacı limonlu su iç dedi anlamadım canım bişeyde sıkılmadı bir kilo durumuma pazartesi çok üzülmüştüm 110 küsürü görünce napıcam ben diyee neyse bugün atlatırım limonlu sular içiyim olmadı devam ederse Dr. Giderim
Günaydın güzeller
Hareketli bereketli olsun günümüz
Ben protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım inşallah
Wavsss kolay gelsin biliyormusun Ankarada simit aldım yidim Ankara simidi nasıl diye hiç hoşuma gitmedi :)Günaydın güzeller
Hareketli bereketli olsun günümüz
Ben protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım inşallah
Sağol tatlım edicem tikkatFridamm çok geçmiş olsun kuzuuuum,dikkat et kendine..
Herkes alıştığı simidi seviyor galiba :)Wavsss kolay gelsin biliyormusun Ankarada simit aldım yidim Ankara simidi nasıl diye hiç hoşuma gitmedi :)
Topraam yapma sen detoks. Daha önce de böyle olmuştu dimi ..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?