Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok yok pazartesi den beri aldım sıkıya ilk şişkinliği attım bu sabah 108 di bugünde dikkat ederim malum dönem şişkinliğimde var ama olsun yılbaşına ikili rakamlarda gireceğim

Iste bu. . Ben seni hep takdir ettim kafana koyduğunu yapman konusun da..
Belli bi yaştan sonra is hayatına atılman kariyer yapman hem de bir çok güçlüğe destek gormemene rağmen. Kilo verme kısmı bu yaşadığın sürecin en kolay yolu...

Bunalim cafedeyim bahar bilirsin müdavimiyim hizmet on numero insanin çıkası gelmiyor.

Günaydıın

Nasıl huysuz ve gergin uyandım bu sabah,tüm gün böyle devam etmez inş..:)

Siz ikiniz aynı takımdamısınız acaba tamıyamadııım Zaten sizi okurken çift çift görüyorum şöyele hareketli bir şarkılar dinleyin kendinizi şımarırıcak şeyler yapın sevdiğiniz şeyler öpüyorum hadii

Geçmiş olsun hayriyem,Allah şifa versin tez vakitte..

Fridacim ben okul zamanı erken geliyorum onun da etkisi var...

1 gün yetmiyor evet. Ben cumartesi de çalışmiyorum artık biliyorsun. 2 gün iyi oluyor.
İşte bu iyiymiş :) bizde pazar günü çalışmıyoruz ama müşteri şıkıştırıyor neden çalışmıyorsunuz diye

Fridamm çok geçmiş olsun kuzuuuum,dikkat et kendine..

Günaydın güzeller
Hareketli bereketli olsun günümüz
Ben protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım inşallah
Günaydın güzeller
Hareketli bereketli olsun günümüz
Ben protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım inşallah
Wavsss kolay gelsin biliyormusun Ankarada simit aldım yidim Ankara simidi nasıl diye hiç hoşuma gitmedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…