Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydin millets,

bugün hava güzel aslinda keyifli gibiyim ancak
dörtte fadil beni alacak yeni projeye görüsmeye götürecek onunla gececek o üc dört saat icinde yamulur muyum bilmem
bana sans dileyin gakkoslar
Kolay kay gelsin kuzu görüşmen su gibi aksın başarıyla geçsin :)

Hayırlı haftalar ...

Bonus canım şimdi nasıl eltin ve çocukları ..
Allah şifa versin tüm çocuklara

Iyiler bi sorunlari yok belli zamanlarda kontrole gidiyolar iste.
Ufak olan biraz geriden geliyor boy kilo olarak onun disinda bisey yok.
Her hangi bir ameliyatta mutlaka hekime bilgi verilcek oncesinde ilacmi kullanicakti unuttum valla bende.

Haftasonu samimiyetimin olmadıgı,uzaktan tadıgım ve uzun yıllardır görmedigim biri ile alişveriş merkezinde karşılaştım..
Beni görür görmez uslupsuzca söyledigi sözler çok canımı sıktı,günlerdir kafama taktım hala gergin ve üzgünüm..
Sanırım en çokta kendime kızgınım ona o haddi verdigim ve uslupsuzca tavrına, sözlerine karşi nezaketle yaklaşip alttan aldıgım için..
Herşeyi,herkesi alttan alan,gerektiginde bile hayır diyemeyen bir kişilik olmaktan çok yoruldum ben yaa
Bazı insanlar nezaketten,usluptan,adaptan çok uzak..

Bahsettigim kişi de farklı bir karekter,herkesle küs karakterinden ve kırıcı uslubundan dolayı,yaşca da kırklı yaşlarda ama olgunluk yok işte..
Bir de kalmiş tel nosunu yazıp veriyor bana evime gelmek istiyormuş,davet bekliyor:)
Yaşattıgı gerginlik ve üzüntüden sonra tel nosunu hırsla alişveriş merkezinin çöpüne attim:)

Çok doluyum,üzgünüm kafanızı şişirdim sabah sabah lütfen kusura bakmayın arkadaşlar..

Günaydın nasılsın canım. Atlattinmi kahvaltı misafirlerini nasıl geçti. ?
Senin ismin zuhalmi. ?
Seneler evvel @dilenciii diye bir arkadaşımız vardı bu topikte çok sevdiğim. Onun ismide zuhaldi. .
Sağol cnm iyi sayılırım
Atlattım şükür
Akşama doğru çocuklar tekrar geldi
Maç falan baktılar çay vs.faslı

Evet ismim Zühal

Senin can sıkıntın geçtimi biraz

Hayırdır cnm ne olduki
Doğru dürüst tanımadığın birinin söylediklerine can sıkacak kadar onu önemsememen gerekiyor

Selamun aleyküm güzeller
Ceviz sezonunu kapatıp geldim.
Nasılsınız
Anladığım kadarıyla hasta olan kuzular var Rabbim hepsine acil şifalar versin.

Yenacım gitmeden önce son okuduğum mesajda berfin sosyal projelere katılmıştı nasıl geçmiş? Neler anlattı? Örümcek hisli şerbetli paşa neler yapıyor?

Dericim küçük kuzuna acil şifalar diliyorum
Bende 1 yasin okurum inşallah
Mesajların hepsini okuyamadım.
Kimin ne sıkıntısı varsa rabbim ferahlatsın refaha erdirsin inşallah
Sizi seviyorum
Hepimizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…