Gunaydin
Oglum atesliydi gece drdayiz simdi
Sagolasin canim. Burnu tikali bulanti halsizlik Henuz dr gormedi bekliyozHaydaaa ne oluyo böyle. Çok geçmiş olsun kuzum..
Boğaz enfeksiyonu falanmı.?
Geçmiş olsun canım acil şifalar üşütü herhalde önemli bişeyi yoktur inşallahSagolasin canim. Burnu tikali bulanti halsizlik Henuz dr gormedi bekliyoz
Kolay kay gelsin kuzu görüşmen su gibi aksın başarıyla geçsin :)Günaydin millets,
bugün hava güzel aslinda keyifli gibiyim ancak
dörtte fadil beni alacak yeni projeye görüsmeye götürecek onunla gececek o üc dört saat icinde yamulur muyum bilmem
bana sans dileyin gakkoslar
Hayırlı haftalar ...
Sağol cnm iyi sayılırımGünaydın nasılsın canım. Atlattinmi kahvaltı misafirlerini nasıl geçti. ?
Senin ismin zuhalmi. ?
Seneler evvel @dilenciii diye bir arkadaşımız vardı bu topikte çok sevdiğim. Onun ismide zuhaldi. .
Hayırdır cnm ne oldukiHaftasonu samimiyetimin olmadıgı,uzaktan tadıgım ve uzun yıllardır görmedigim biri ile alişveriş merkezinde karşılaştım..
Beni görür görmez uslupsuzca söyledigi sözler çok canımı sıktı,günlerdir kafama taktım hala gergin ve üzgünüm..
Sanırım en çokta kendime kızgınım ona o haddi verdigim ve uslupsuzca tavrına, sözlerine karşi nezaketle yaklaşip alttan aldıgım için..
Herşeyi,herkesi alttan alan,gerektiginde bile hayır diyemeyen bir kişilik olmaktan çok yoruldum ben yaa
Bazı insanlar nezaketten,usluptan,adaptan çok uzak..
Bahsettigim kişi de farklı bir karekter,herkesle küs karakterinden ve kırıcı uslubundan dolayı,yaşca da kırklı yaşlarda ama olgunluk yok işte..
Bir de kalmiş tel nosunu yazıp veriyor bana evime gelmek istiyormuş,davet bekliyor:)
Yaşattıgı gerginlik ve üzüntüden sonra tel nosunu hırsla alişveriş merkezinin çöpüne attim:)
Çok doluyum,üzgünüm kafanızı şişirdim sabah sabah lütfen kusura bakmayın arkadaşlar..
3 aylik daha cok kucuguzKaç aylık bebeğin. Rezene falan iciriyormusun. ?
Sizede gecmis olsun cok zor cocuklarin hasta olmasiGunaydin
Oglum atesliydi gece drdayiz simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?