Günaydınbu sabah çok şişim. Antibiyotik kullanımı tartıya yansır mı? Çok yemedim çünkü, suyu da az içiyorum bu ara... Onun da etkisi vardır tabi...
Bonus kahvalti icin tesekkur ederim
Eltinin cocugunun gelisiminin yavasta olsa
Olmasina ve epey yol almislar binlerce sukur Allahima.
Yena ben her zaman yanindayim
Cakil burda da bi nevi grup terapisi var
Frida ahh frida :)
Asuman
eboe cok gecmis olsun sut nasil o kadar gaz yapmis icip icip uyudugu icin mi diycem ama
Derin seni telkin edecek buyuklerin ve arkadaslarinla zaman gecirsen biraz rahatlamana yardimi olmaz mi
Bengisu
Yolcu
cydnz
ogulcuklarim
hepinize sevgiler...
Bridget jones un bebeğini seyrediyorum resmen 3 seri de çok başarıl 2. Kez bile seyredince keyif alıyorum
Günaydınbu sabah çok şişim. Antibiyotik kullanımı tartıya yansır mı? Çok yemedim çünkü, suyu da az içiyorum bu ara... Onun da etkisi vardır tabi...
Günaydın dün hiç giremedim. Düğüne diye gittik acilde bulduk kendimizi kizimin gaz problemi geri döndü.
Sabah
Omlet
İhlamhr
Zeytin
Domates salata
Oglen
İskembe corbasi
Yogurtlu
Yumurtali doner ( annemde yedim)
Aksam
Pilav
Kofte
Salata ( kayinvalidemde)
Tesekkur ederjm. İnsallah rahatlar bugun. Hic bisey yiyip icesim bile yok dün çok zorduGeçmiş olsun canım ...
Tesekkur ederjm. İnsallah rahatlar bugun. Hic bisey yiyip icesim bile yok dün çok zordu
Günaydınnn mutlu sağlıklı haftalar
Günaydin millets,
bugün hava güzel aslinda keyifli gibiyim ancak
dörtte fadil beni alacak yeni projeye görüsmeye götürecek onunla gececek o üc dört saat icinde yamulur muyum bilmem
bana sans dileyin gakkoslar
Niye gakkoş.? Birsey aramalimiyiz altında ..
Bol şans bu arada
Günaydin millets,
bugün hava güzel aslinda keyifli gibiyim ancak
dörtte fadil beni alacak yeni projeye görüsmeye götürecek onunla gececek o üc dört saat icinde yamulur muyum bilmem
bana sans dileyin gakkoslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?