Ben bugün daha iyiyim canım. Betül hala kötü malesef..Ciddi yansiyor hemde sen moralini bozma sakın.
Bugun nasilsiniz?
Geçmiş olsun..Günaydın dün hiç giremedim. Düğüne diye gittik acilde bulduk kendimizi kizimin gaz problemi geri döndü.
Sabah
Omlet
İhlamhr
Zeytin
Domates salata
Oglen
İskembe corbasi
Yogurtlu
Yumurtali doner ( annemde yedim)
Aksam
Pilav
Kofte
Salata ( kayinvalidemde)
Geçmiş olsun size de. Tam hastalık dönemi..Gunaydin
Oglum atesliydi gece drdayiz simdi
Ah guzuuumm :) ne canını sıkıyosun ya salla gitsin.. yıllardır görmediğin, belki bi daha yıllarca görmeyeceğin biri için o güzel canını sıkmana hiiiççç değmez..Haftasonu samimiyetimin olmadıgı,uzaktan tadıgım ve uzun yıllardır görmedigim biri ile alişveriş merkezinde karşılaştım..
Beni görür görmez uslupsuzca söyledigi sözler çok canımı sıktı,günlerdir kafama taktım hala gergin ve üzgünüm..
Sanırım en çokta kendime kızgınım ona o haddi verdigim ve uslupsuzca tavrına, sözlerine karşi nezaketle yaklaşip alttan aldıgım için..
Herşeyi,herkesi alttan alan,gerektiginde bile hayır diyemeyen bir kişilik olmaktan çok yoruldum ben yaa
Bazı insanlar nezaketten,usluptan,adaptan çok uzak..
Bahsettigim kişi de farklı bir karekter,herkesle küs karakterinden ve kırıcı uslubundan dolayı,yaşca da kırklı yaşlarda ama olgunluk yok işte..
Bir de kalmiş tel nosunu yazıp veriyor bana evime gelmek istiyormuş,davet bekliyor:)
Yaşattıgı gerginlik ve üzüntüden sonra tel nosunu hırsla alişveriş merkezinin çöpüne attim:)
Çok doluyum,üzgünüm kafanızı şişirdim sabah sabah lütfen kusura bakmayın arkadaşlar..
Eminmisin çok yiyoruz da :)) hazırla hazırla bitmezHep size kahvalti hazirlamak istemisimdir :)
Iyiler bi sorunlari yok belli zamanlarda kontrole gidiyolar iste.
Ufak olan biraz geriden geliyor boy kilo olarak onun disinda bisey yok.
Her hangi bir ameliyatta mutlaka hekime bilgi verilcek oncesinde ilacmi kullanicakti unuttum valla bende.
Haftasonu samimiyetimin olmadıgı,uzaktan tadıgım ve uzun yıllardır görmedigim biri ile alişveriş merkezinde karşılaştım..
Beni görür görmez uslupsuzca söyledigi sözler çok canımı sıktı,günlerdir kafama taktım hala gergin ve üzgünüm..
Sanırım en çokta kendime kızgınım ona o haddi verdigim ve uslupsuzca tavrına, sözlerine karşi nezaketle yaklaşip alttan aldıgım için..
Herşeyi,herkesi alttan alan,gerektiginde bile hayır diyemeyen bir kişilik olmaktan çok yoruldum ben yaa
Bahsettigim kişi de farklı bir karekter,herkesle küs karakterinden ve kırıcı uslubundan dolayı,yaşca da kırklı yaşlarda ama olgunluk yok işte..
Bir de kalmiş tel nosunu yazıp veriyor bana evime gelmek istiyormuş,davet bekliyor:)
Yaşattıgı gerginlik ve üzüntüden sonra tel nosunu hırsla alişveriş merkezinin çöpüne attim:)
Çok doluyum,üzgünüm kafanızı şişirdim sabah sabah lütfen kusura bakmayın arkadaşlar..
Sağol cnm iyi sayılırım
Atlattım şükür
Akşama doğru çocuklar tekrar geldi
Maç falan baktılar çay vs.faslı
Evet ismim Zühal
Senin can sıkıntın geçtimi biraz
Selamun aleyküm güzeller
Ceviz sezonunu kapatıp geldim.
Nasılsınız
Anladığım kadarıyla hasta olan kuzular var Rabbim hepsine acil şifalar versin.
Yenacım gitmeden önce son okuduğum mesajda berfin sosyal projelere katılmıştı nasıl geçmiş? Neler anlattı? Örümcek hisli şerbetli paşa neler yapıyor?
Dericim küçük kuzuna acil şifalar diliyorum
Bende 1 yasin okurum inşallah
Mesajların hepsini okuyamadım.
Kimin ne sıkıntısı varsa rabbim ferahlatsın refaha erdirsin inşallah
Sizi seviyorum
Hepimizi öpüyorum
Off yenaya sana derine ne ağladım ya ben ne aglak oldum böyle annelik beni ağlak bir kadın yaptıEltimle ayni anda hamileydik 2004 senesi 1 ay arayla dogum yaptik. O benden sonraydi.
2-3 haftalikken kalpte üfürüm var dediler baska dr lar muayne etti kalp kapakciginda darlik var dediler boyle gidicek cocuk biraz buyuyunce anjio olucak.
Dogumda ilk kontrollerde hep cikarmis yenidoganlarda sonra duzelirmis bu duzelmemis.
Cok zordu tabi onlar icin bazen yorulup dururdu cocuk yikarken hafif tikanir gibi olurdu.
2 yasinda anjio oldu o yasa anjio cok zor tabi.
Sonra 2. Cocukta anne karninda belli oldu ayni sorun ondada var diye.
Biraz kucuk dogdu boy, kilo,baş olarak kalp kontrolleri yapildi ayni abisi gibi olene kadarda yapilcak o kontroller.
Ufakti 9 aylik falan gelisimi durdu hic ilerlemiyo o cm ler falan.
Cocuk dr u onemsedi tabi var bisey anne karninda da kucuktu olcumleri.
En son yasini gecti tv de cikan bi dr a goturduk hic unutmam bende ordayim.
Olctu bicti dediki mikrosefali bu cocuk.
Zaten yuzune bakinca anladim dedi.
Damaklari cukurdur dikkatli bakarsaniz dedi.
Bu yemek yiyemez ugrasma dedi pure ver herseyi dedi.
Konusamaz dedi ogrenemez yasitlari gibi dedi. Dedi dedi perisan etti bizi.
Arabada ikimizde agliyoruz eltimle cocuga sarilip.
Ya bu cocuk yuruyo sonucta cokta muntazam emekliyodu. Bi sorun olsa beyninde bi gariplik illaki olurdu.
Mikrosefali diye netten bakiyorum kahroluyorum ama cocuk oyle degil.
Bas olcusu alt sinirin altinda dogmustu basi ufak ama bedenide minyon gibi goze batmiyo.
Bir muddette boyle gitti. Daha sonra konusamayinca baska proflara goturduler.
Mikrosefali olmadigi cikti.
Abartildigi falan. Biraz gec ilerleme var cocukta ama var yani. Hic konusamiyodu bi ara dilsiz gibi sesler cikariyodu anne baba icin cok zor ya kosamazsa diye dusunmek
Neler okumadik kimlere okutmadik allah evlatla sinamasin.
Ne ogretirsen kar dediler proflar belli teshisler icin beyin icini gormek lazim mr cekilcek narkoz vermeleri gerekirmis kabul etmediler bunlarda sadece var yada yok demek icin kucucuk cocuga zarar olur dediler.
Annesi ugrasti baya ses alistirmalari falan zamanla yol aldilar simdi bana naber nonoşum diyo aştı kendini yengeye nonoş denilmez oglum kimseye denmez diyorum :)) 2. Sinifa gidiyo cok duzgun yaziyo herseyi.
O henuz anjio olmadi gerekte olmaz insallah. 2 senede 1 dr kontrolunw gidiyolar.
Demem o ki bazen yanlis teshis ve yanlis gorus bile olabiliyor. Prof denen bi kadin bu cocuk konusamaz yemek bile yiyemez demisti.
Hersey allahtan hic bisey sebebsiz olmaz.
Imtihanlari guzel gecmek nasip olsun insallah.
Banu var diyetisyeni çok iyi 8. Takım kaptanı fiyatıda çok uygun 5 ayda 30 kilo verdi bileBenim yine baş agrilarim basladi
Bi dahiliye ve beslenme icin artik profesyonel destek almak vakti geldi yine
Avrupa yakasinda diyetisyene giden arkadas kimdi ozeline giden.
Çok şükür geçti de cnmGeçti canım geçmek zorunda da :)
Peki sıkıntın gectimi .?
Tartm kırıldı ve hala alamadm.doguma giderken 100 civariydm.ne kadarı gitti bilemiyorum.93e kadar razym su anda.ama ne kadarsam bile hedef yılbaşında 85 bebegimin dogum gününde 75 olmak insaallah ulasrm bu rakamlaraSenin tartın bozuldumu canım.
Hala tartı edinmemen kabahat.
Hemen alıp listelere dahil oluyorsun tez vakit :)
80 li küsurlardasindir tahminim...
Çok tesekkurlerSelamun aleyküm güzeller
Ceviz sezonunu kapatıp geldim.
Nasılsınız
Anladığım kadarıyla hasta olan kuzular var Rabbim hepsine acil şifalar versin.
Yenacım gitmeden önce son okuduğum mesajda berfin sosyal projelere katılmıştı nasıl geçmiş? Neler anlattı? Örümcek hisli şerbetli paşa neler yapıyor?
Dericim küçük kuzuna acil şifalar diliyorum
Bende 1 yasin okurum inşallah
Mesajların hepsini okuyamadım.
Kimin ne sıkıntısı varsa rabbim ferahlatsın refaha erdirsin inşallah
Sizi seviyorum
Hepimizi öpüyorum
Seni ne uzdu bu kadar soylediklerinde gercekci birsey var miydı yoksa seni bu kadar uzmemeli anlat rahatlarsin biz burdayiz yasasin depresyonHaftasonu samimiyetimin olmadıgı,uzaktan tadıgım ve uzun yıllardır görmedigim biri ile alişveriş merkezinde karşılaştım..
Bugun pozitif dusuncemin ilk gunundeyim herseyi olumlamaya calisiyorum yazi karakterimi pembe yapcam ay bu rengi de severim ay bu mu olsa bu olsun bunu daha cok sevdim
Hadi katil sen de rengarenk olsun formumuzBen de renkli yazmak istiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?