Biz çok renkli olurdukta bakma sen işte :))))Buldum renkleri sonunda
Evet çok küçükmüş ne güzel göz açıp kapayıncaya kadar büyüyorlar işte ...3 aylik daha cok kucuguz
Yine de bişeyler yapmaya çalışıyoruz işte canım :)))Biz çok renkli olurdukta bakma sen işte :))))
y.o.l.c.u Rakibem nörüyon beyaa:)
Bosladik sanki bu ara beslenme konusunu,yani ben bosladim kabul ediyorum:) Yeni yila az kaldi, Bonus kisisi bizi listeden atmadan ceki düzen verelim diyorum kendimize,ne dersin olar mii
Geçmiş olsun cnm
Ne oldu hayırdır, belini incittinmi yoksa sürekli olan bişeymi
Geçmiş olsun zeynepcim
Rakibem çok geçmiş olsun kuzuum,belinimi incittin?Dikkat et kendine canım,çocuklarla zor ama dinlenebilsen çok iyi gelir..
Allah şifa verdin tez vakitte.
Gunaydin hayirli sabahlar
y.o.l.c.u nasil oldun?
Ve aleyküm selam zeynepcimSelamün aleyküm...
napayım kuzu bu ara pek iyi değilim hava şartlarından sanırım romatizmal bi ton ağrım var bir iki gündürde grip gibiyim..diyeti çok boşlamadım ama adaptede olamıyorum toparlanıcam inş...
sağolun kızlar...idare ediyorum tuğbacım...geçmiş çok birikmiş okuyamadım etiketlere cevap verebildim anca inş önemli bişey yoktur herkes iyidir...
Derin cim kuzu nasıl başladımı tedavi süreci..
Kp vefat etmeden önce istiyordu tüm koltukları gacirdiyordu nerdeyse biz ölcez artık yeni eşyayı napalim diyordu kp, kv çok sever herşeyin yenisini aldı rahatladı bende o sevindi diye sevindim açıkçası çok güzel oldu gidince bizde rahat edicez gece yatıya bile kaldık :)) seftesini yaptık yani eşime demiş çok iyi kalpli merhametli bir insan ışıl diye diğer gelinlerim olsa bı ton laf ederdi fesatliktan ,tek garip gelen evi kendisine biz yeni sıfır aldık benden hediye ev eşyası istediGeç olmadan geri gelmeli enerjin yoksa çok daha fazla üzüleceksin..
O güç ve irade var sende. daha önce çok başarılı olmuşsun şimdi neden olmasın...
hem bize de çok destek oluyorsun yol gösteriyorsun...
İyi günler de kullansın yeni eşyalarını ..
ne gereği var ki tüm evi yenilemeye.:)
Kp vefat etmeden önce istiyordu tüm koltukları gacirdiyordu nerdeyse biz ölcez artık yeni eşyayı napalim diyordu kp, kv çok sever herşeyin yenisini aldı rahatladı bende o sevindi diye sevindim açıkçası çok güzel oldu gidince bizde rahat edicez gece yatıya bile kaldık :)) seftesini yaptık yani eşime demiş çok iyi kalpli merhametli bir insan ışıl diye diğer gelinlerim olsa bı ton laf ederdi fesatliktan ,tek garip gelen evi kendisine biz yeni sıfır aldık benden hediye ev eşyası istedidayanamam diycem ama kız sen bana vericen gelen hediyeleri koca ev aldım sana daha hediye soruyon diye
Oyyy canım kıyamam çok geçmiş olsun hemen düzelir inşallah, bebeğinde annesini uzmeyen akıllı bir bebek olur inşallahSelamlar. Vucudum kabar kabardi. Gül hastaligimiymis neymis henuz dra da gidemedim kasinmaktan geberiyorum. Bide bebis durmuyo simdi biraz daha iyi insallah duzelir. Bide regl oldum o eklendi tam oldu hic bisey yiyesim yok halsiz kalmiyim diye mecburiyetten yiyorum :/
İnsallah ya mahvildum her yerim kipkirmiziOyyy canım kıyamam çok geçmiş olsun hemen düzelir inşallah, bebeğinde annesini uzmeyen akıllı bir bebek olur inşallah
Geçmiş olsun canımİnsallah ya mahvildum her yerim kipkirmizi
Geçmiş olsun canım
Stresten dir belki
alerji de olabilir
Kardeşimin de kabarmıştı elinde tarakla geziyordu. Tırnaklamak yetmiyor iki elindeki tarakları sürtüyordu. Köyde kocaları ilaçları yapmışlar heryeri kabardı. Çok çekti. Sonra gidip allerji testi yaptırdı. Tarama testte nikel allerjisi çıktı. Yemek kaşığı dâhil hiçbir metale dokunamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?