Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun stres kaynaklı büyük ihtimalle
Benim kızım da geçirdi çok önceden dr a görün ama 1 kasım geç olmuş daha erkene bulmaya çalış bence

Gül gibi hastalığın var neden şikayetçi oluyorsun :) geçmiş olsun.bi zamanlar ben de yasamstm basit bi cilt rahatsızlığı cok hatrmayrm bile.

Geçmiş olsun stres kaynaklı büyük ihtimalle
Benim kızım da geçirdi çok önceden dr a görün ama 1 kasım geç olmuş daha erkene bulmaya çalış bence

Sagolun sanirim ozele gitmem gerekecek

Merhaba

Ogluşum cok sukur iyi evde dinlenmek iyi geldi.
Gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar

Balimnaz benim oglanda 3 aylikken senin durumuna benzer birsey yasadim. Ozellikle gece belli saatte kabariyor ve kasiniyordu. Ne ilac kullanmistim hatirlamiyorum. Dr ne demisti bilmiyorum. Gitsen iyi olur geçmis olsun

Hayırlı aksamlar
Menüm
Sabah 8.00
iki bardak ilik su biri ballı zencefilli
Kayisi, fındık,bir armut
İki yumurtali menemen
Zeytin,peynir

Ara
sekersiz cay,kahve,bir bardak kefir,25kr kadar un helvasi,iki lokma tam tahilli kek,ceviz büyüklüğünde poaca( nefis cekiyor)
Aksam18.15
Bir kucuk tabak etli nohut,kivircik salatası,bir gun kurusu,3-4 tane fındık
Su 1,5 litre

Cok mu abartili,degerlendirebilir misiniz arkadaşlar

Muz detoksu nedir Bonus ,işe yariyor mu,muzu çok severim de

Slm kizlar
Haftasonu ve dun gelemedim haftasonu kendi kosturmacam dun is yogunlugu vs

Simdide isten ciktim bugun 12 - 20 calistim dolmusun kalkmasini bekloyorum

Serviste bir arkadas karatay yapalim beraber bende istiyorum dedi bi konuscaz bakalim buyuk ihtimalle beraber karataya baslayabiliriz senle beraber yapan biri olunca daha zevkli oluyor

Insallah herkes iyidir sikinti yoktur

Gecmis yapamadim 230 mesaj birikmis

Son sayfada gordum Amine Busra gecmis olsun cnm

Günün menüsü

Sabah
Hacamata aç gitmek için kahvaltı etmedim

Ögle
2 dilim ekmek
15 zeytin
1 domates
Birkaç üzüm

Ara
1 fincan kahve
1 propolis şekeri

Akşam
1 dilim ekmek
1 tabak yeşil mercimek
Salata

Ara
1 fincan propolis çayı

Slm kızlar yogun bir gün oldu 9 da geldim ama işin güzel yani markette 15 dakika kola dolabınin önünde durup yine de almadım telkin ettim kendimi çok mutlu oldum normal şartlarda 2 dakika da pes edip alıp cikiyordum. Gerçi beni görenler ne düşündü bilmiyorum dolabın önünde dikilen ben ama sonuç harika

Menume gelirsek

Sabah güzel bir Türk Kahvesi
Öğlen 1 kase domates çorbası yanında 2 dilim pide ekmek
Saat 5 de 1 kepekli Kaşarlı Salçalı tost yanına 1 kupa çay
Saat 6 da kestane şekeri çok lezzetliydi hiç tatlı ve ağır suruplu değildi çok sevdim ama ist hazırlar çok tatlı oluyor
Saat 9 da 2 tabak Kurufasulye +yogurt+90 gr beyaz ekmek

Toplam 1434 kalori almış oldum mutluyum kontrolluyum pozitifim renkliyim bu hafta 89 u görmek istiyorum bi de dolunay i seyrediyorum romantik im

Kızlar artık 1000 kalorilik listem var :))
Artık ekmeğim var her öğün de...

Haftada bir,iki tatlım bilem var .
Yemek yemekle mutlu oluyorum hala..
Kendimi kestim biçtim risk aldım hala yemeyle mutlu oluyorum. Allah cezamı verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…