Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatliyi listene koyunca birseyler kisiyosundur herhal :)

Hayırdır cnm ne olduki
Doğru dürüst tanımadığın birinin söylediklerine can sıkacak kadar onu önemsememen gerekiyor

Amine Busra geçmiş olsun senin kuzuna da
Amethyst_1 sen güzel canını uzme öyle çok ki o modellerden malesef uzak durmaya devam et bence :))

Seni ne uzdu bu kadar soylediklerinde gercekci birsey var miydı yoksa seni bu kadar uzmemeli anlat rahatlarsin biz burdayiz yasasin depresyon

Canlar sagolun desteginiz için

Olgun Şimşek'e benim dişim da bayılan varmı. ? el kaldırsın :)

Ben beeennn

Çok severim:)

Hayirdir o da nasil oluyor
Komutları algılama ve uygulama problemi var, işine gelen şeyleri yapıp genelde de dediklerimizi dinlemez.. Konuşmuyo da. Bi doktor arkadaşla görüştüm anlattıklarına bakılırsa %70 otizm belirtileri var dedi.. Götürücem yakın zamanda doktora. Zaten epeydir kafamdaydı bu konu, böyle söylenince çok kötü oldum...

Otizm teshisi cok zordur benim kardesim otizmli. Kiziniz mi bahsettiginiz? Kac yasinda şuan? Hiç mi konuşmuyor

Moralim bozuk. Betülde otizm şüphesi var..
Canim ya daha kucük o zamanla gelisir. Her cocugun gelisimi bir olmaz. Hemen boyle uzme kendini. Benim oglum en ust sinirda yurudu. Drumuz surekli sabredin diyordu. Bi yakinimin cocugunada otizm teshisi demislerdi. 3 yasina kadar da konusmamisti. Hep otistik dediler cocuk krese basladi konusmaya basladi. Simdi anaokulunda ve bi sikintisi yok Masallah.
Sen bi muddet rapor izin alip kendin birebir ilgilenemezmisin. Cocugunun gelisimini daha iyi gozlemlersin.

Otizm teshisi cok zordur benim kardesim otizmli. Kiziniz mi bahsettiginiz? Kac yasinda şuan? Hiç mi konuşmuyor
Kızım evet. 20 aylık nerdeyse. Anne baba mama falan diyodu, artık onları da söylemiyor. Asıl sorun konuşmaması değil. Komutları anlamaması..
Eğer böyle bi teşhis konulursa işi bırakırım. Ama şuan böyle bi şansım yok malesef.. Dediğim gibi sorun konuşmaması değil, bizim söylediklerimizle ilgilenmemesi..

Günaydın bayanlar

13 Ekim cuma günü 87,250 idim.

Benim de günlüğüm var ama yalnız çekilmiyor

Sabah aç karnına kan ilacını içtim
Kahvaltıdan önce bir su bardağı limonlu ballı su içtim.

Kahvaltı
4 kaşık pişmiş yulaf
1cay bardağı haşlanmış yeşil mercimek
Bol yeşillik
Az havuç rendesi zeytinyağı ile salata

Ara Yeşilçay

Öğle
Tavuk
Salata( yeşillik, haşlanmış barbunya)

Ara Yeşilçay

Akşam belli değil yazarım

Gün içinde 2 lt su

Farkli bi durum olabilir calisiyosunuz sanirim onun etkisiyle olabilir. Daha once konustuysa konusmada sikinti yoktur. Beyin dalgalarina bakilmasi lazim, zeka testi yapilmasi lazim yani teşhis hemen konmuyor daha kucukmuste. İnşallah sıkıntınız yoktur. İşine geleni yapiyo diyosunuz. Tv, reklam klip çok izliyor mu? Daha çok oyuncaklarla aktiviteler yapabilirsiniz. Biz 3 ay evde tv izlememustij tedaviye ilk basladigimjzd

İnşallah yoktur.. Açıkçası çok olmasa da izliyo tv. Ben de tamamen kaldırmayı düşünüyorum bi süre. Tamamen onunla ilgilenmek onu da uzak tutmak için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…