Isilduru diyetisyen nerdeymis acaba ogrenme durumun varmi? Tesekkur ederim
Benim ufaklikta öyle söylediklerimizi pek dinlemez yeni yeni dinliyor 3 bitti yeni konuşuyor oda adam akıllı deil renk yada bişey öğretmek istersek hiç oralı değil her çocuk aynı olmuyor öyle birşey yoktur bence üzülmeKızım evet. 20 aylık nerdeyse. Anne baba mama falan diyodu, artık onları da söylemiyor. Asıl sorun konuşmaması değil. Komutları anlamaması..
Eğer böyle bi teşhis konulursa işi bırakırım. Ama şuan böyle bi şansım yok malesef.. Dediğim gibi sorun konuşmaması değil, bizim söylediklerimizle ilgilenmemesi..
geç geldim ama yine kahvemle geldim baby :))
önceden listen kaç kalorilikti cnmKızlar artık 1000 kalorilik listem var :))
Artık ekmeğim var her öğün de...
Haftada bir,iki tatlım bilem var .
Yemek yemekle mutlu oluyorum hala..
Kendimi kestim biçtim risk aldım hala yemeyle mutlu oluyorum. Allah cezamı verecek.
kuzum hemen canını sıkmaKomutları algılama ve uygulama problemi var, işine gelen şeyleri yapıp genelde de dediklerimizi dinlemez.. Konuşmuyo da. Bi doktor arkadaşla görüştüm anlattıklarına bakılırsa %70 otizm belirtileri var dedi.. Götürücem yakın zamanda doktora. Zaten epeydir kafamdaydı bu konu, böyle söylenince çok kötü oldum...
Belli olmaz bir doktor kendi gorsun belki yorumlama farklidir. Birkac doktora gotur bence kotu olma suan ortada birsey yok olsa da cozumu var zor olsa da.Komutları algılama ve uygulama problemi var, işine gelen şeyleri yapıp genelde de dediklerimizi dinlemez.. Konuşmuyo da. Bi doktor arkadaşla görüştüm anlattıklarına bakılırsa %70 otizm belirtileri var dedi.. Götürücem yakın zamanda doktora. Zaten epeydir kafamdaydı bu konu, böyle söylenince çok kötü oldum...
Bahar a katiliyorum belki gelisimi farklidir o hemen konabilen birsey degilCanim ya daha kucük o zamanla gelisir. Her cocugun gelisimi bir olmaz. Hemen boyle uzme kendini. Benim oglum en ust sinirda yurudu. Drumuz surekli sabredin diyordu. Bi yakinimin cocugunada otizm teshisi demislerdi. 3 yasina kadar da konusmamisti. Hep otistik dediler cocuk krese basladi konusmaya basladi. Simdi anaokulunda ve bi sikintisi yok Masallah.
Sen bi muddet rapor izin alip kendin birebir ilgilenemezmisin. Cocugunun gelisimini daha iyi gozlemlersin.
Canm hemen moralini bozma.ins öyle bi durum yoktur.her cocugun gelişimi farklı.yena herseye örneğin var dedigi gibi buna da örneğim var:)ablamn kızı konusmuyordu.ki zaten gebelikte kizmakcik geçirmişti ablam ve dr lar bebegi almayı önermişti ablam kabul etmedi.yaşıtları konustu yegenim konuşmadı.bir de kendi kendine isaret dilini kullanması bisi daha da korkuttu.sonra iyi bi dr cocugun tembellikten konuşmadığını söyledi.bir de ablama isaret diliyle anlatmaya çalıştıklarını anlamayn ve konusmaya mecbur kalsn demisti.bir de egzersizler sakız cignemd balon üfleme.dudagn etrafına cikolata sürüp yalatma vb.ve kreş önerdi.yaşıtları 100 kelime konusurken yegenim 5 kelime ancak konusuyordu.egzersizler anaokulu ve yegenim beklediğimizden hızlı kelimeleri öğrendi ve konuştu.su anda 2 sinifa gidiyo.gecen hafta yanımdaydı ve konusmaktan başımı sisirdi aşırı konuşkan bi cocuk.ins sen de bos yere korku yasıyorsndr teşhis öyle hemen konulamaz zaten.kızın sağlıklıdır insMoralim bozuk. Betülde otizm şüphesi var..
Selamun aleykum
Nasılsınız kızlar neım kosturmalı annemin kolu fena asla yukarı inip çıkıyorum iste
Adet olmadım korkuyorum Rabbim korktukları mızdan emin eylesin
E eboe elif im telaş yapma hemen bu Dr la görüş herşey bizim için canım inşallah yoktur öyle birşey Rabbim tez zaman da aydınlığına çıkarsın
Merhaba ben yeniyim kilolu olan bı ben değilmişim çok sevindim kilo vermek için neler yapıyorsunuz...
Ben forx5 ıron tea kullanıyorum 1 aydir kullanıyorum 5 kilo verdim ayrıca diyet yapıyorum diyet demek olmaz da az yiyorum diyelim
Haklısınız ben irademe sahip olmadığım için aldım memnunumBiz ürün kullanmıyoruz ve karşıyız ...
Haklısınız ben irademe sahip olmadığım için aldım memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?