Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim ufaklikta öyle söylediklerimizi pek dinlemez yeni yeni dinliyor 3 bitti yeni konuşuyor oda adam akıllı deil renk yada bişey öğretmek istersek hiç oralı değil her çocuk aynı olmuyor öyle birşey yoktur bence üzülme

Slm herkese :))

Mefkurem kahveni al gel beybisi bekliyorum.
geç geldim ama yine kahvemle geldim baby :))

önceden listen kaç kalorilikti cnm

kuzum hemen canını sıkma
Biran önce götürün testleri yapılsın
Sonuç neyse ona göre devam edersiniz

Belli olmaz bir doktor kendi gorsun belki yorumlama farklidir. Birkac doktora gotur bence kotu olma suan ortada birsey yok olsa da cozumu var zor olsa da.

Bahar a katiliyorum belki gelisimi farklidir o hemen konabilen birsey degil

Moralim bozuk. Betülde otizm şüphesi var..
Canm hemen moralini bozma.ins öyle bi durum yoktur.her cocugun gelişimi farklı.yena herseye örneğin var dedigi gibi buna da örneğim var:)ablamn kızı konusmuyordu.ki zaten gebelikte kizmakcik geçirmişti ablam ve dr lar bebegi almayı önermişti ablam kabul etmedi.yaşıtları konustu yegenim konuşmadı.bir de kendi kendine isaret dilini kullanması bisi daha da korkuttu.sonra iyi bi dr cocugun tembellikten konuşmadığını söyledi.bir de ablama isaret diliyle anlatmaya çalıştıklarını anlamayn ve konusmaya mecbur kalsn demisti.bir de egzersizler sakız cignemd balon üfleme.dudagn etrafına cikolata sürüp yalatma vb.ve kreş önerdi.yaşıtları 100 kelime konusurken yegenim 5 kelime ancak konusuyordu.egzersizler anaokulu ve yegenim beklediğimizden hızlı kelimeleri öğrendi ve konuştu.su anda 2 sinifa gidiyo.gecen hafta yanımdaydı ve konusmaktan başımı sisirdi aşırı konuşkan bi cocuk.ins sen de bos yere korku yasıyorsndr teşhis öyle hemen konulamaz zaten.kızın sağlıklıdır ins

Selamun aleykum
Nasılsınız kızlar neım kosturmalı annemin kolu fena asla yukarı inip çıkıyorum iste
Adet olmadım korkuyorum Rabbim korktukları mızdan emin eylesin

E eboe elif im telaş yapma hemen bu Dr la görüş herşey bizim için canım inşallah yoktur öyle birşey Rabbim tez zaman da aydınlığına çıkarsın

Elifim ben gecen gun ne yazdim?

Yemek yiyemez konusamaz dedi kadin cocuga.
Suphelenmek kolay hemen onlara anneye dan diye soylemekte kolay.

Insaniz hersey bizim icin ama daha kesin bisey yokken varmis gibi yapma nolur.
Komut dedigin nedir? Sunu getir deyince anlamiyomu mesela isinemi gelmiyo?
Belli seylere bakarken takiliyomu?

Korkulu ruya gorme kuzum emin olmaya calis emi bende merak ettim.
Annenin nesi var gecmisi okumadim

E eboe canım %100 birsey yoktur bu kadar net söylüyorum ...
Cin gibi çocuk yahu ...
Her çocuğun motor gelişimi ruhsal duygusal gelişimi farklıdır asla kıyas edilmemeli. .
Ilkokula kadar konuşmayan sonra bülbül kesilen çocuk gördüm.
Bir akrabamizin kızı bengisunun dediği gibi kendince tuhaf sesler ve işaretlerle iletişim sağlıyordu.. şu an 1. Sınıfta çok normal, akranlariyla aynı düzeyde. . Elbette temkinli olmak gerek. Arastirmak baktirmak gerek..Fakat otizm teşhisi çok zor konuyor yanlış konma ihtimal yüksek oluyor vb.
Bunun dişin da ev değişikliği bakıcı değişikliği ananne den yabancı birine geçmesi duygusal olarak çocuğu da etkiliyor her ne kadar çocuktur anlamaz desekte etkileniyorlar. .
Tv iptal et görmesin. Gördüğün de ister.
Yapmak istemedigi birşeyi ısrar etme.. göz hizasına inip konuşmaya çalış.
Ve rahat lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…