Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım demişsin : violettayada debenhamsa bi bak ama ben bu mağazaları bilmiyorum nerede başakşehirde mi ? Birde şimdi tunikler artık çok uzun benim montlar kısa o tünikleri giyebilmek için pardesü giymem lazım herhalde :)

Bende tunik giyiyorum ama kıçımı kapatsa yetiyor :)))

Sistem beni kapatmaya çalışıyor herhalde :)))

Senden hala umudum var belki heveslenirsin

Günaydınlar bende hiç tartılmak istemiyordum da yine şöyle bir çıktım tartıya yeminle gözüm karadı rakamları göremedim sorun küsürarları hakkaten bilmiyorum ...

YENA cım beni bu hafta izinli yazarmısın lütfen

Geçen hafta iyiydim bu hafta kötü. bir hafta iyi bir hafta kötü olmuyor bu haftada geçen haftanın artılarını göndermeye çalışıcağım bu gün çakılın programını indireyim bakalım belki dikkatimi çeker işe yarar

Totoyu kapatacak kadar tunik dediysem de canim. Kisa montlarinla kullanabilirsin.
Buyuk avmlerde vardir bu magazalar
Senin o tarafta marmarapark baska ne vardi torium vardi. Mall of istanbulda vardi. Bi internetten vak istersen nerde vardi H&M de de bize gore buyuk bedenler vardi sanki.

Senden hala umudum var belki heveslenirsin
Ah bu sistem ah
Yıllardır giyecek birşey bulamaz gezer gezer gelir diker giyerdim .yeni yeni giyecek birşeyler bulmaya basladım.talebe karşılık vermek yerine hep dayatmaca
Yıllarca yaz geldiğinde uzun kollu bulmak mucize gibiydi . sanki mecburuz kısa giymeye yahu biz müslümanız elhamdülillah ve dinimizin emri namaz kılıyoruz ve kısa kollu namaz kılınmaz. Yüzde 99 u müslüman olan bi ülkede neden illaki kısa kollu kısa etekli diye dayatılır anlıyamıyorum. Biz giyimde illaki avrupayı takip edicez diye bir kural yok ve olamazda bu ülkenin dini inancı islam.
Bulamadılar orta yolu
Her isteğe cevap verecek mağazalar lâzım

Günaydın hayırlı cumalar kızlar

Haa sen bi gittiydin ya bende cikardim ekliycem yeniden yaptigimda hedefide kalan süreye gore sen belirlersin.

1 aydir ayniyim rezillik ya su an 92 falan olabilirdim
seninki kötünün iyisi cnm
Bazıları gibi artılarda değilsin en azından

Günaydıııınnn
İlk bol artılı bildirim benden gelsin o zaman

Kilo 97
Spor 70 dk yürüyüş

İki ileri 1 geri olacak inşallah bu iş. Haziran sonu 106 lardaydım. Bu da bi ilerlemedir sonuçta dimi
inş.haftaya eksi bildirim yaparız cnm
Artın ne kadar

Hayırlı sabahlar
Kilom 110kg , 1kg vermişim. Cok mutluyum. İnsallah sizlerde tartilarinizda bol eksiler gorursunuz
çok güzel cnm tebrikler

Gunaydin kilom 90.8 im hadi bakalim rakibem baslasin karsilasma geri sayim baslar
ne kadar eksisin tatlım
Malum ben unutuyom kiloları

güzelim kızına daha çok faydalı olmak için sağlığına dikkat etmen lazım
Yemeklere saldırmamış olman güzel ama çokda azaltmamaya çalış

Oyun bozanlık yapma frida
Ne olmuş artıdaysan, yalnız değilsinki
Eğer bugünden temiz beslenmeye başlarsan haftaya çok güzel sonuç alırsın
Ama kendini kısmadan yoksa patlama yaşıyosun

Hayırlı cumalar canlar
Kilo 79
Spor 120 dk
Verdim diye sevinemiyorum 2.5 yıldır dıyetteyım 99 dan 75 e indim ara ara 78 oldum hmn düzelttim ama 81 lere ilk çıkışım cok kızıyorum kendime. Su var dıkkatlı yıyorum 2.5 yıldır ama dikjatlı yemek diyette olmak kilomu koruyo sıkı diyetle verebiliyorum. Normal yiyince alıyorum omur boyu diyette olucam konturol altında anlasılan.
İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz geri kilo almayız. Su zayıflık modası kalksa keske eskisi gibi balık et moda olsa

Kilo bildirim;

Spor ne kadar hic bilemiyorum evde disarda koşturmacalar anca bebekle
9.lara hoşgeldin cnm

güzelim şu geçmişi düşünmeyi bırakıp önüne baksana artık

Ben bugün bildirim yapmayacağım ister atın beni size bırakıyorum
Kendi halime bırakın beni bikaç gün mümkünse
asu bende artıdayım cnm
Bu haftaya eksi olmıcamız anlamına gelmez
Ama bugünden işi sıkı tutmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…