Gunaydin
Cakil vaktin bende is yok mefkuremi almişsin hadi ne diyem belkim 89 u gorursun canim.
Bende 1.63 um bu arada
Yena kilo gidince aslinda boy daha uzun gorunuyor ama canim
Eboe olsun canim yinede eksiliyorsun ya
Bonus siir yazacak kadar ac biraktin kendini kesin eksi bildirirsin diyorum kafeyede ugramadigina gore :)
Frida violettayada debenhamsa bi bak bulabilirsin belki canim cogu marka cesit urunleri bize yada bana diyim tarzi hitap etmesede iiclerinden kendime bedenime cuk oturan uygun urunler bulabiliyorum pantolon tunik vs gibi
Yena simdi senin magaza kisitliligin :) yok artik gibi
Hepinize sevgiler
Bu arada gunlerim biraz yogun asure misafir ve yogunluk var.
Herkes zayifladigimi dusunuyor Esim bile artik cok ilginc bi sekilde sasiriyorum kilo verdin diyor tartiya cikiyorum ayni :)) ya bana bunlarin hepsi oyun oynuyor :))
Dun karatay kitabi temin ettim komsudan kitabi okuycam insallah
Senden hala umudum var belki heveslenirsinGunaydin
Cakil vaktin bende is yok mefkuremi almişsin hadi ne diyem belkim 89 u gorursun canim.
Bende 1.63 um bu arada
Yena kilo gidince aslinda boy daha uzun gorunuyor ama canim
Eboe olsun canim yinede eksiliyorsun ya
Bonus siir yazacak kadar ac biraktin kendini kesin eksi bildirirsin diyorum kafeyede ugramadigina gore :)
Frida violettayada debenhamsa bi bak bulabilirsin belki canim cogu marka cesit urunleri bize yada bana diyim tarzi hitap etmesede iiclerinden kendime bedenime cuk oturan uygun urunler bulabiliyorum pantolon tunik vs gibi
Yena simdi senin magaza kisitliligin :) yok artik gibi
Hepinize sevgiler
Bu arada gunlerim biraz yogun asure misafir ve yogunluk var.
Herkes zayifladigimi dusunuyor Esim bile artik cok ilginc bi sekilde sasiriyorum kilo verdin diyor tartiya cikiyorum ayni :)) ya bana bunlarin hepsi oyun oynuyor :))
Dun karatay kitabi temin ettim komsudan kitabi okuycam insallah
Gece kaçırmışım uyuya kaldım sabah dinliyorum kızım anne bu ne sabah sabah diyor :)) bende arkadaş gönderdi annem bakıyorum dedim tam gece şarkısı hakkaten
YENA 74FRIDA @Amethyst_1
Yorumsuz. Mikemmel bir tını ♡
Gec giriyor ama olsun
Totoyu kapatacak kadar tunik dediysem de canim. Kisa montlarinla kullanabilirsin.Canım demişsin : violettayada debenhamsa bi bak ama ben bu mağazaları bilmiyorum nerede başakşehirde mi ? Birde şimdi tunikler artık çok uzun benim montlar kısa o tünikleri giyebilmek için pardesü giymem lazım herhalde :)
Bende tunik giyiyorum ama kıçımı kapatsa yetiyor :)))
Sistem beni kapatmaya çalışıyor herhalde :)))
Ah bu sistem ahSenden hala umudum var belki heveslenirsin
seninki kötünün iyisi cnmHaa sen bi gittiydin ya bende cikardim ekliycem yeniden yaptigimda hedefide kalan süreye gore sen belirlersin.
1 aydir ayniyim rezillik ya su an 92 falan olabilirdim
inş.haftaya eksi bildirim yaparız cnmGünaydıııınnn
İlk bol artılı bildirim benden gelsin o zaman
Kilo 97
Spor 70 dk yürüyüş
İki ileri 1 geri olacak inşallah bu iş. Haziran sonu 106 lardaydım. Bu da bi ilerlemedir sonuçta dimi
çok güzel cnm tebriklerHayırlı sabahlar
Kilom 110kg , 1kg vermişim. Cok mutluyum. İnsallah sizlerde tartilarinizda bol eksiler gorursunuz
ne kadar eksisin tatlımGunaydin kilom 90.8 im hadi bakalim rakibem baslasin karsilasma geri sayim baslar
güzelim kızına daha çok faydalı olmak için sağlığına dikkat etmen lazımGünaydın hayırlı cumalar
Kilom 122.9
Kilo verdiği me bile sevinemiyorum
Çünkü yaşamak için bir iki lokma atıyorum ağzıma.
Listeden ciksammi bilemiyorum çıkarsamda stresten daha çok yerim diye düşünüyorum...
Oyun bozanlık yapma fridaGünaydınlar bende hiç tartılmak istemiyordum da yine şöyle bir çıktım tartıya yeminle gözüm karadı rakamları göremedim sorun küsürarları hakkaten bilmiyorum ...
YENA cım beni bu hafta izinli yazarmısın lütfen
Geçen hafta iyiydim bu hafta kötü. bir hafta iyi bir hafta kötü olmuyor bu haftada geçen haftanın artılarını göndermeye çalışıcağım bu gün çakılın programını indireyim bakalım belki dikkatimi çeker işe yarar
Nice mutlu sağlıklı yaşları olsun cnmBugun duduşun dogum gunu
Bu yoğunlukta eksi olman çok güzel ceydacımen son 86.5 tim diye hatırlıyorum
bu hafta 85.1
spor yok
işler çok çok yoğun
eve gider gitmezde ders çalışmaya başlıyorum hiç bir şeye vakit kalmıyor
Hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun Allah iyilerle karşılaştırsın hep gülsün yüzüBugun duduşun dogum gunu
9.lara hoşgeldin cnmKilo bildirim;
Spor ne kadar hic bilemiyorum evde disarda koşturmacalar anca bebekle
güzelim şu geçmişi düşünmeyi bırakıp önüne baksana artıkHayırlı cumalar canlar
Kilo 79
Spor 120 dk
Verdim diye sevinemiyorum 2.5 yıldır dıyetteyım 99 dan 75 e indim ara ara 78 oldum hmn düzelttim ama 81 lere ilk çıkışım cok kızıyorum kendime. Su var dıkkatlı yıyorum 2.5 yıldır ama dikjatlı yemek diyette olmak kilomu koruyo sıkı diyetle verebiliyorum. Normal yiyince alıyorum omur boyu diyette olucam konturol altında anlasılan.
İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz geri kilo almayız. Su zayıflık modası kalksa keske eskisi gibi balık et moda olsa
asu bende artıdayım cnmBen bugün bildirim yapmayacağım ister atın beni size bırakıyorum
Kendi halime bırakın beni bikaç gün mümkünse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?