Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bana da olmuyor onun kaliplari ben de ise giderken giyecek birsey bulamıyorum eski bölümlerini alıp terziye yenisini diktiresim var c&a yi çok severdim hersey vardı çok mutluydum

Ben kesin Kazana duserim

Al benden de 1.60
Zayıfladıkça daha minik duruyorum... hatta bizimkilere yanlış tedavimi görüyorum acaba diyorum..
Sadece enden gidecekti boydan değil..
Sorma ben de küçük gosteriyorum boydan da kısa olunca iyice ufaklık oluyor insan. Bugün beni 25 sanan musterim oldu şaka gibi

Karatayda kilo yavaş gidiyor ama spor eklersen ve hiç kaçamak yapmazsan süper kilo gidiyor ben iki yıldır ağır aksak Karatay yapıyorum

Vuhuuuu buralar yıkılacak desene
Öyle görünüyor
çakıl beni yenmek için 4-5 kilo verecek heralde
Hayırlısı olsun Allah mutlulukla tamamına erdirsin canım :)
amin cnm sağolasın

Hadi bakalım bu sayfa çok yavaşlamis olmuyor böyle hareket lazım hadi bakım hanımlar hareketlenme zamani
bu enerjin azmin hep böyle devam etsin inş cnm

Bu hafta benimde beslenmem berbattı yarınki artılar beni korkutuyor geçen hafta bayağı düzen kurdum zanetmiştim ama olmadı hemde hiç olmadı....
artılar klübüne hoşgeldin :))biz adam olmayız dicemde
Neden olmıyalımki tabiki oluruz :))
Haftaya güzel eksiler görücez
tabiki azim ve sabırla kaçamaksız

size afiyet olsun Allah kabul etsin cnm ama ben almıyım malum bu hafta yenmem gereken bi rakibim var

Al benden de 1.60
Zayıfladıkça daha minik duruyorum... hatta bizimkilere yanlış tedavimi görüyorum acaba diyorum..
Sadece enden gidecekti boydan değil..
Geçen eltim de banada dedi kız iyice ufak tefek kaldın diye Bursa'nın ufak tefek taşları şarkısı geldi ağzıma söyledim biraz güldük

Iyi aksamlar

Ayagim disarda kaldi bugun
Şarjim hic dolmadi bugun
Protein yalan oldu bugun
Var miu gerisini sen düşün.

Yalan dedimse yanlis anlama
Çivili sopayi eline alma
Korkudan deliye baglama
Garnim baya açtır benim

Aclik adama siir yazdirir
Eksi gormezsem miu beni cizdirir
Ausda ardindan gelir
Elleri kendine vurdurtma bonus

Açın halinden açlar anlar
Diyet yapan adam gam bağlar
Çok aç kalma agzın kokar
Garnim baya actir benim

Bu şive hangi yörenin bilmem
Aynada hic şort görmem
Artı degilim hiçte bilem
Bütün ödemlerim ine benim.

By Bonus

Açlık baya ilham vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…