Bana da olmuyor onun kaliplari ben de ise giderken giyecek birsey bulamıyorum eski bölümlerini alıp terziye yenisini diktiresim var c&a yi çok severdim hersey vardı çok mutluydumBulamadım aslında avm de değildi sokak mağazaları ondan belkide işe giderken giycek bişey bulamıyorum evdekilerde yıkana yıkana eskidi...
Mangonun kotonun batiğin büyük bedenleri yok zayıf hatun:) lcv de iyide kalıplarımı bana uymuyor benimi şekilsizim Anlamadım) gerçi geçenlerde 25 tl ye bir buluz almıştım çokta mutlu olmuştum
Ben kesin Kazana duserimBu arada ben armut yerine nar yedim. yarın nasipse aşure yapıcam onun için ayıkladım. ben ayıkladıkça yediler :)
Yarın son günmüş... hazırladım herşeyi sabah fasulye ve nohutu haşlarsam birini bile haşlasam şahane olur...
Eve geldiğim de malzemeleri birleştirme ve son rötüş kalır...
Sizler de çıkın çıkın gelin birlikte yiyek :)
1.63 kısa sayılırim maki bitki örtüsü gibiOlacaksın bence çakıl... Pek kararlı gördüm seni.
Boyun kaç.?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cok-uzgunum.1036938/
Yenoş şu konuya baksana 2 gündür okuyorum konu sahibinin mesajlarına baktım sadece bu zamanda inanılmaz bir iyilik örneği
1.63 kısa sayılırim maki bitki örtüsü gibi
Konuyu takibe al bakarsın sadece konu sahibinin nin mesajlarını olursan çabuk bitterAllah allah ne ilginç gerçekmi ya... Film gibi...
Devam edeceğim okumaya çok ilgimi çekti . bayada sayfa var...
Sorma ben de küçük gosteriyorum boydan da kısa olunca iyice ufaklık oluyor insan. Bugün beni 25 sanan musterim oldu şaka gibiAl benden de 1.60
Zayıfladıkça daha minik duruyorum... hatta bizimkilere yanlış tedavimi görüyorum acaba diyorum..
Sadece enden gidecekti boydan değil..
Karatayda kilo yavaş gidiyor ama spor eklersen ve hiç kaçamak yapmazsan süper kilo gidiyor ben iki yıldır ağır aksak Karatay yapıyorumKaratay diyeti yapanlara bir sorum olacak. Ben de yaklaşık 5 aydir bu diyeti yapıyorum. Kilo verdim ama az veriyorum. Bu normal mi. Spor hic yapmiyorum,arada küçük kaçamaklarim oldu. Toplamda 10kg oldu. Acaba ara ögünlü diyetlere mi geçsem.. karatay da çokzorlanmıyorum ama. Ne yapsam acaba?
Öyle görünüyorVuhuuuu buralar yıkılacak desene
amin cnm sağolasınHayırlısı olsun Allah mutlulukla tamamına erdirsin canım :)
bu enerjin azmin hep böyle devam etsin inş cnm
Hadi bakalım bu sayfa çok yavaşlamis olmuyor böyle hareket lazım hadi bakım hanımlar hareketlenme zamani
artılar klübüne hoşgeldin :))biz adam olmayız dicemdeBu hafta benimde beslenmem berbattı yarınki artılar beni korkutuyor geçen hafta bayağı düzen kurdum zanetmiştim ama olmadı hemde hiç olmadı....
size afiyet olsun Allah kabul etsin cnm ama ben almıyım malum bu hafta yenmem gereken bi rakibim varBu arada ben armut yerine nar yedim. yarın nasipse aşure yapıcam onun için ayıkladım. ben ayıkladıkça yediler :)
Yarın son günmüş... hazırladım herşeyi sabah fasulye ve nohutu haşlarsam birini bile haşlasam şahane olur...
Eve geldiğim de malzemeleri birleştirme ve son rötüş kalır...
Sizler de çıkın çıkın gelin birlikte yiyek :)
Öyle görünüyor
çakıl beni yenmek için 4-5 kilo verecek heraldeamin cnm sağolasın
bu enerjin azmin hep böyle devam etsin inş cnm
artılar klübüne hoşgeldin :))biz adam olmayız dicemde
Neden olmıyalımki tabiki oluruz :))
Haftaya güzel eksiler görücez
tabiki azim ve sabırla kaçamaksız
size afiyet olsun Allah kabul etsin cnm ama ben almıyım malum bu hafta yenmem gereken bi rakibim var
Çalışırken herkes öyle akşam 5 çay saatidir pasta börek bisküvi bu kilolar ordan miras bana17.30 oldumu içlerinden sanki bir canavar çıkıyor
:)) Benimde gençliğimin mağazası38 beden olunca yine limon dan alacağım ben de gencligimin magzasi
Geçen eltim de banada dedi kız iyice ufak tefek kaldın diye Bursa'nın ufak tefek taşları şarkısı geldi ağzıma söyledim biraz güldükAl benden de 1.60
Zayıfladıkça daha minik duruyorum... hatta bizimkilere yanlış tedavimi görüyorum acaba diyorum..
Sadece enden gidecekti boydan değil..
Açlık baya ilham vermişIyi aksamlar
Ayagim disarda kaldi bugun
Şarjim hic dolmadi bugun
Protein yalan oldu bugun
Var miu gerisini sen düşün.
Yalan dedimse yanlis anlama
Çivili sopayi eline alma
Korkudan deliye baglama
Garnim baya açtır benim
Aclik adama siir yazdirir
Eksi gormezsem miu beni cizdirir
Ausda ardindan gelir
Elleri kendine vurdurtma bonus
Açın halinden açlar anlar
Diyet yapan adam gam bağlar
Çok aç kalma agzın kokar
Garnim baya actir benim
Bu şive hangi yörenin bilmem
Aynada hic şort görmem
Artı degilim hiçte bilem
Bütün ödemlerim ine benim.
By Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?