Gecmis olsun cok Allah şifa versinBir hafta sonra tekrar merhaba kızlar atraksyonlu zamanlar geçiriyorum ama yinede aklım burada. Bir yandan da diyete olağanca dikkat ediyorum. Evet bu sabah tartıldım 94. 00 kiloyum, 2haftadır 500 500 gidiyor hadi bakalım hayırlısı. Spor eksigiğim var haftaya doktor kontrolüm var bu hafta hızlı vermem lazım çok vermem lazım cuma diyetisyenim var. Kadın dicek bu ne ndn 2 kilo verip geldin 4 haftada... Neyse ay adet olamadım bir türlü çok sancılar ağrılar çektim bi hafta meğer kistim toplanmış doktora falan gittim. Onun dışında pazar günü arkadaşım iş çıkışı burnunu kırdı otomatik kapıyı görememiş ve suratını çarpmış kapıda tutukluk yapmış falan allahtan yakınlardaydım daha gitmemiştim eve koştuk falan heryer kan revan içindeydi. Bi an baygınlık geçiricektim sanırım toparladım kendimi hemen böyle işte kendim için arkadaş için falan baya hastanelerde geçen bi hafta geçirdim allahtan ciddi şeyler yok ama hiç kendime zaman ayıramadım o yüzden bu hafta bi gün izin aldım yarın sabah istanbula ablamın yanına gidicem. Çok özledim çok
Off ne kötü geçmiş olsun arkadasinizaBir hafta sonra tekrar merhaba kızlar atraksyonlu zamanlar geçiriyorum ama yinede aklım burada. Bir yandan da diyete olağanca dikkat ediyorum. Evet bu sabah tartıldım 94. 00 kiloyum, 2haftadır 500 500 gidiyor hadi bakalım hayırlısı. Spor eksigiğim var haftaya doktor kontrolüm var bu hafta hızlı vermem lazım çok vermem lazım cuma diyetisyenim var. Kadın dicek bu ne ndn 2 kilo verip geldin 4 haftada... Neyse ay adet olamadım bir türlü çok sancılar ağrılar çektim bi hafta meğer kistim toplanmış doktora falan gittim. Onun dışında pazar günü arkadaşım iş çıkışı burnunu kırdı otomatik kapıyı görememiş ve suratını çarpmış kapıda tutukluk yapmış falan allahtan yakınlardaydım daha gitmemiştim eve koştuk falan heryer kan revan içindeydi. Bi an baygınlık geçiricektim sanırım toparladım kendimi hemen böyle işte kendim için arkadaş için falan baya hastanelerde geçen bi hafta geçirdim allahtan ciddi şeyler yok ama hiç kendime zaman ayıramadım o yüzden bu hafta bi gün izin aldım yarın sabah istanbula ablamın yanına gidicem. Çok özledim çok
Geçmiş olsunSaolun kızlar ah bide bana sorun o kötü anı. Beni kan tutmaz normalde ama onu o halde görünce baya kötü oldum. Hatta o anlık şok u atlattıktan sonra hastanede espriler falan yapmaya başladı dalgaya alıo kendini falan kendinin farkında bile değil o kadar yani. Hala bile der sen benden de kötü olmuşsun die allahtan senin o halini görmedim die çünkü o an kendinde değilmiş hatırlamıyor hiçbişi
Geçmiş olsun sana da kolaylık dilerim HayriyecimSelamun aleykum hayırlı cumalar canlarım
Bonus
Kuzum annemın boyun fıtığı var omirlikte daralma var o biraz azdı bu sıra birde üstüne omzunda kolunda kas yırtılması olmuş sağ kolu askıda. Hıc ıs yapamıyor ev ısı yemek ben inip halledıyorum kendı işim çocukların dersleri işte kosturmaca
Bide çok şükür bekledıgım misafir geldi o kadar çok korktum ki Rabbim hayırlısını versin ama iste
Kuzum seni seviyorum mesele kilo değil canım daraldı biraz ondan yoksa 90 olsam ne olur Allah can sağlığı versin yersin alırsın yemezsin gider kilo dediğin herşey bu kadar kolay olsa keşkeasumanzeynep ya asuman abla o ne demek ya ben birbirimizi gaza getirelim diye o tabloyu yapiyorum daha cok uzulelim diye degil.
Ama cabalamiyoruz en basta ben hemen pes ediyoruz.
Gerekirse üzülüp daha cok cabalamak icin biseylere dahil olup bazende geri kalmaya ihtiyacimiz var diye dusunuyorum.
Bende cok üzülüyorum inan herkes kilo verirken yüzde hesaplarken sabit kalmak arti olmak bazen utanc verici oluyor.
Kizlar ac duruyolar cuma gunu biraz daha eksi cikalim diye.
Onlarinda emegine saygisizlik oluyor.
Biz burayi o kadar sıkı tutmuyoruz tamam ama saglam tutmamiz lazim.
Bu kadar dostu burdan kazandik.
Bireyselde zorlaniyosak birlikten kuvvet dogar diyerek yapalim.
Zorlanirken ayni anda bizimde zorlandigimizi dusun.
Kimse senin 90 olmani istemiyor sende istemiyosun yeniden 90 olmak. Insaniz neler yasiyoruz kilo bazen onemli olmuyo tabiki ama saglik sorunlarini dusunursek hep onemli bizim icin.
Epey kilo verdin sonra biraz rahat biraktin kendini birazini aldin. E yine verirsin ne var bunda? Allah canini sag etsin iyi olda olur.
Boyle basit gorelim bunu.
Tartil kilonu yaz her ne ise.
Saklamak yok saymak ayni gecmek bizi sadece oyaliyo.
Neyse yaz bu hafta ona gore bakalim caresine.
Kuzum seni seviyorum mesele kilo değil canım daraldı biraz ondan yoksa 90 olsam ne olur Allah can sağlığı versin yersin alırsın yemezsin gider kilo dediğin herşey bu kadar kolay olsa keşke
Kilo bildirimi....
Gecen hafta 98.7
Bu hafta 97.9
Fark -800 gr
Spor 270 dk.
Sana ve arkadaşına çok geçmiş olsun cnmBir hafta sonra tekrar merhaba kızlar atraksyonlu zamanlar geçiriyorum ama yinede aklım burada. Bir yandan da diyete olağanca dikkat ediyorum. Evet bu sabah tartıldım 94. 00 kiloyum, 2haftadır 500 500 gidiyor hadi bakalım hayırlısı. Spor eksigiğim var haftaya doktor kontrolüm var bu hafta hızlı vermem lazım çok vermem lazım cuma diyetisyenim var. Kadın dicek bu ne ndn 2 kilo verip geldin 4 haftada... Neyse ay adet olamadım bir türlü çok sancılar ağrılar çektim bi hafta meğer kistim toplanmış doktora falan gittim. Onun dışında pazar günü arkadaşım iş çıkışı burnunu kırdı otomatik kapıyı görememiş ve suratını çarpmış kapıda tutukluk yapmış falan allahtan yakınlardaydım daha gitmemiştim eve koştuk falan heryer kan revan içindeydi. Bi an baygınlık geçiricektim sanırım toparladım kendimi hemen böyle işte kendim için arkadaş için falan baya hastanelerde geçen bi hafta geçirdim allahtan ciddi şeyler yok ama hiç kendime zaman ayıramadım o yüzden bu hafta bi gün izin aldım yarın sabah istanbula ablamın yanına gidicem. Çok özledim çok
annene çok geçmiş olsun tatlım sanada kolay gelsinSelamun aleykum hayırlı cumalar canlarım
Bonus
Kuzum annemın boyun fıtığı var omirlikte daralma var o biraz azdı bu sıra birde üstüne omzunda kolunda kas yırtılması olmuş sağ kolu askıda. Hıc ıs yapamıyor ev ısı yemek ben inip halledıyorum kendı işim çocukların dersleri işte kosturmaca
Bide çok şükür bekledıgım misafir geldi o kadar çok korktum ki Rabbim hayırlısını versin ama iste
Bu hafta rengli bitince haftaya güzel bi eksi bekliyorum senden fulyacımmerhaba kızlar. kilom 82.3YENA
çok rahatsızdım bugün r.... yüzünden işe gitmedim. izinliyim. berbat ağrım var.
Çok güzel bonuscanKilo bildirimi....
Gecen hafta 98.7
Bu hafta 97.9
Fark -800 gr
Spor 270 dk.
Doğum günü kutlu olsun duduşunBugun duduşun dogum gunu
Sorma fulyacım
Yumurta kapıya dayandı :))
Nişanı şöyle böyle atlatacam da mart sonu düğün var
Allahın izniyle o zamana 38 beden olacam :)
beni şu an sadece uyku rahatlatıyor canım. bir de sanırım 2 haftalık bir tatile ihtiyacım var. şehir dışı tabi.Sesini duymak çok güzel sen yine de yaz yine de dok içini bak biz burdayız ben az yiyince çenem de düşüyor. Çok çalıştığım için moralin bozuluyor da olabilir beyin yenilenmek ister kafayı dağıtmak ben geçen gün o kadar kötü oldum ki gidip arkadasima saclarimi fonlettim. Çok kötü Fonledi hatta saçlarım elektriklendi ama ben rahatladım. Dip not saclarimla oynaninca uykum geliyor.kuaforde uyuyakaliyorum. Mutlaka seni de rahatlatan birsey vardır. Seçimi yıkatmak da rahatlatir.
Fulya insanın kendini iyi hissetmesi beslenmesiyle o kadar alakalıki
Valla bende 1 haftadır yedikçe kendimden nefret ettim, ettikçe yedim
Sonuç, bitkin yorgun mutsuz enerjisiz negatif Zühal
Bugün az yedim cıss da yok
Bi enerji geldi moralim düzeldi
Hadi sende artık at şu negatifliği üstünden
Ara ara işle özel hayatla alakalı sorunlar yaşıyoruz hepimiz.. Fakat sık sık yaşadığımız depresyon mutsuzluk istekszilik tahammülsüzlük adı her neyse beslenmeyle çok alakalı...
Lütfen sen de bir an önce toparlan.. Girdap gibi içine çekildikçe çekiliyoruz....
Ben bugün bildirim yapmayacağım ister atın beni size bırakıyorum
Kendi halime bırakın beni bikaç gün mümkünse
saol tatlım.gecmis olsun kuzucum
inşallah canım. 7 leri yeniden görmeliyim.Bu hafta rengli bitince haftaya güzel bi eksi bekliyorum senden fulyacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?