Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

E eboe allah zor imtihanlar gostermesin kuzum baktir mutlaka icin daha rahat eder ama icini kemiren seyler normalmi once onu dusun.
Konusma mesela simdi gec konusuyor cogu cocuk.
Bi tutukluk oluyor cogusunda. Hece hece sesi biraz yuksek tondan vererek bazi seyleri gunluk tekrar ettir hemen aynisini demez ama kulagi hep onu duyucak.

cakil80 tam gaz gelmene sevindim kuzu ben bugun hic giremedim %8 sarjla dolandim

Mefkurem etiket yaparken bazen unutuyorumda mesela su an birini daha unuttum kendisini hatirliyorum ama adini degil

Amethyst_1 sen izin istemektem biz vermeye direnmekten yorgun dustuk la ne demek izin ne demek izin hangi hakla izin 2017 nin butun izin haklarini fazlasiyla doldurdun sen.
Yarin tartilip yaz beni deli etme
Ya ben gidiyomuyum bi yere yaaaa bu ne
Cumartesi pazar ne kadar agladim biliyomusun?
Yazamadim bile buraya. Veremedikce listeyide kotu etkiledikce cok kotu oldum.

Günün menüsü
Sabah
1 dilim ekmek
1 çatal ucu peynir
1 çatal ucu kaymak
1 domates
4 zeytin

Öğle
1 lokma börek ( sadece tattım )
1 küçük kâse kısır 2 acı biber
1 parça tavuk
5 sarma
3 bardak çay

Akşam
1 kâse çorba
1 palamut
Salata

Ara
3 bardak çay

Gunaydin

Cakil vaktin bende is yok mefkuremi almişsin hadi ne diyem belkim 89 u gorursun canim.
Bende 1.63 um bu arada

Yena kilo gidince aslinda boy daha uzun gorunuyor ama canim

Eboe olsun canim yinede eksiliyorsun ya

Bonus siir yazacak kadar ac biraktin kendini kesin eksi bildirirsin diyorum kafeyede ugramadigina gore :)

Frida violettayada debenhamsa bi bak bulabilirsin belki canim cogu marka cesit urunleri bize yada bana diyim tarzi hitap etmesede iiclerinden kendime bedenime cuk oturan uygun urunler bulabiliyorum pantolon tunik vs gibi

Yena simdi senin magaza kisitliligin :) yok artik gibi

Hepinize sevgiler

Bu arada gunlerim biraz yogun asure misafir ve yogunluk var.

Herkes zayifladigimi dusunuyor Esim bile artik cok ilginc bi sekilde sasiriyorum kilo verdin diyor tartiya cikiyorum ayni :)) ya bana bunlarin hepsi oyun oynuyor :))

Dun karatay kitabi temin ettim komsudan kitabi okuycam insallah

en son 86.5 tim diye hatırlıyorum
bu hafta 85.1
spor yok

işler çok çok yoğun
eve gider gitmezde ders çalışmaya başlıyorum hiç bir şeye vakit kalmıyor

aha yalniz degilmisim
bende ayni moddayim
bi de yetmezmis gibi Oracle Sertifikasina hazirlanmaya basladim
delircigiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…