Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ama nasıl ne yiyerek neleri kisitlayaraj

Bilmiyorum ki düzenli bir kilometre yok cuma bildirimden sonra Antakya da kilo almıştım onu vereceğim diye canım çıkıyor. Oysa 2 günde aldım kiloyu ben de anlamadım bu işi. Yena nin listesini bekliyorum bir ara yine 94 olmuştum. Artık artı olmayacagim. Kilo yakın takibimde olacak bakalım

Derin canım ne demek listeden çıkmak... Hayat devam ediyor. bu bir süreç ve herşey yoluna girecek Allahın izniyle..
Allah beterinden korusun canım...

baharnaz sanırım kilonu yazmadın yahut ben görmedim yine o yüzden aynı yazdım... İstersen değiştirebilirim...

OGULCUKLARIM annen epey kötüleşmiş,dr ne diyor bu duruma ameliyat falan öneriyorlarmı.? tekrar geçmiş olsun...

74FRIDA Anarşik fridasistem ne diyorsa onu yapcan alla alla..

simeranya7
Mefkurem çakıl gibi bir rakiben var davran spora.

60kiloyum reglden sonra iyice hafiflemiş olursun her açıdan sonra yeni yılda hedeflediğin rakamı görürsün tartıda inş..

@balinmaz doktora gittinmi ne dedi.? gül hastalığımıymış..?

Bonus çok öpüyorum güzel duyguşu.nilüfer teyzesinden hedaye kendi ellerimle yaptım ama sen yime. :)

asumanzeynep gadasını aldığımın isyankar staylası.

hergaf kilom gitmiyor diyordun 1 kg gitti. arada bize şikayet et metabolizmanı en iyisi, korktu bak.

Son düzenleme:
Ayy yüzsüzlük derken kendimi kastettim kimse yanlış anlamasın

Hem artı olmayalım diyorum hemde başta ben artı geldim
Onun için şeyettimdi

Ayy ne kibar çıktın böyle sen..Ne demek istediğini iyiliğimiz için söylediğini anlıyoruz telaş yok...

Ama nasıl ne yiyerek neleri kisitlayaraj
Cnm ne yememek gerektiğini zaten biliyosundur
Hertürlü Tatlı, yağlı, hamurişi, paketli gıda yok
Onun haricinde sebze et türleri salata yoğurt ihmal etmiceksin
Kahvaltınıda yumurtalı peynirli yeşillikli 1-2 dil tb yada çavdar ekmeğiyle yapabilirsin

1 kilo vermişin ya cnm bu hafta daha ne olsun
Haftaya kesin 8 lerdesin

Çok sağol canim. Liste çok guzel olmuş.
kendimizi takip etmek için de kolay oluyor.

Bunlarin hepsini hayatımdan cikarcam inşallah irademi korurum ve basaririm

Bugün hoca beni ölçtü biçti çıkan sonuç aşağıda..

Göğüs.. 106 -96 (10 cm.)
Bel........91---88 ( 3 cm.)
Karın....104-96 ( 8 cm.)
Kalça....104-99 ( 5 cm.)
Baldır....54--51 (3 cm. )
Kol........30--28 (2 cm. )

Toplam 31 cm. İncelmişim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…