Kızlar bu arada bel inceltici korse sipariş ettim. Pazartesi gelecek. Herkes çok memnun. Bakalım bende işe yarayacak mı?
Belden ziyade kalca ve gobegi halledebilsek belide dusuncezKızlar bu arada bel inceltici korse sipariş ettim. Pazartesi gelecek. Herkes çok memnun. Bakalım bende işe yarayacak mı?
Güzelim buranın yanısıra zayıflama yarışmasına katılmak istersen 9.takıma gelebilirsinİnşallah bu sefer sizin destefinizle bassricam buğu hergün dile getircem bassricam diye kendimi tutmam lazım diye
Kısa sürede süper bi incelme olmuş cnmBugün hoca beni ölçtü biçti çıkan sonuç aşağıda..
Göğüs.. 106 -96 (10 cm.)
Bel........91---88 ( 3 cm.)
Karın....104-96 ( 8 cm.)
Kalça....104-99 ( 5 cm.)
Baldır....54--51 (3 cm. )
Kol........30--28 (2 cm. )
Toplam 31 cm. İncelmişim...
Kısa sürede süper bi incelme olmuş cnm
O kiloda plates yapılıyomuymuş cnmValla kuzum.. Plates plates diyorlardı gerçekten büyük keramet varmış plateste.
Hele 125 kilo biri var o toplam da 60cm. küsur incelmiş..
Ayyy valla çok imrendim cnmEvet yaaa. Çok mutluyum... Hoca ilk ay incelme çok olur. Sonra daha yavaş gider dedi.. Kilo verimi gibi sanırım..
Kilo gittikçe zaten kendileri istemsizce küçülüyor :))Ben de ben de. Çok çektirdiler bana. Hatta ilk onlar incelsin
O kiloda plates yapılıyomuymuş cnm
Bide fazla kiloda yapmayın derler
Orda neler oluyor azcık bahsetsenGüzelim buranın yanısıra zayıflama yarışmasına katılmak istersen 9.takıma gelebilirsin
Ben ordayım
Güzelim buranın yanısıra zayıflama yarışmasına katılmak istersen 9.takıma gelebilirsin
Ben ordayım
Hem makarna Hem yulaf ikiside karbon olmuş cnmAkşam yemegim
4 kaşık pişmiş yulaf
1 sb haşlanmış makarna
Domates salatalık bolca
5 zeytin
Elimizden geldiğince bölgesel çalışmayada ağırlık versek iyi olurYapılıyo valla.. ben de öyle biliyordum.. Zayıflarken imcelme olunca sarkma minimuma iniyormuş...
Yok cnm 88.9 la çıkmıştımSen listede değilsin halen. Bıraktığın kiloya dönmedinmi .?
Hem makarna Hem yulaf ikiside karbon olmuş cnm
Menünü tüm gün olarak yazsan daha iyi görebiliriz yoksa arada kaynar
Bide karbonu akşama bırakmasan daha iyi olur
Arkadaşlar kusura bakmasın burayı meşgul ettimOrda neler oluyor azcık bahsetsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?