Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aliağa taraflarinda canm evet gittim tahliller de hiçbir sorun çıkmadı

O zaman mefkurenin dediği gibi sağlıklı beslenmekten başka yolu yok... Zira kendisi çok güzel kilolar verdi..

Büyükse hiç dert etme. Rahat edersin ne güzel

Büyük evet. küçülsünler zaten ne gereği var kocaman kocaman.:)
Kollar bacaklar daha geç inceliyor sanırım..

Valla kuzum.. Plates plates diyorlardı gerçekten büyük keramet varmış plateste.
Hele 125 kilo biri var o toplam da 60cm. küsur incelmiş..

Son düzenleme:
Ben de ben de. Çok çektirdiler bana. Hatta ilk onlar incelsin

O zaman vakit menü paylaşma vakti..

Sabah,
Yumurta
peynir
zeytin
salatalık
roka

Ara,
duble kahve
1 kare bitter
1 ceviz

Öğle,
yarım porsiyon adana kebap
yarım dilim ekmek

Akşam,
1 kase aşure

Suan 52 beden giyiyorum okadar aciki aslında istediğim gibi elbiseler bulamıyorum ustume bol gelen hiç kıyafetin yok bulamammda zaten zamanında 42 44 giyen ben şuan 52 ne demek ya halinde memnun değilim ama benim hesap battı balık yan gider hesabı evet çok kötü birşey ama aynaya baktığımda iğrenç karın katlarimdan nefret ediyorum eşim hiç bir zaman bana çok kiloluk un az kilo ver demedi belkide burdan aldığım özgüven kendimi salmama neden oldu kıyafetlerine fışkıran hatlarim düğün cd lerinde okadar kilolu çıkmam çok zor öyle bir hale geldimki her aynaya baktığımda ağlarken buluyorum kendimi bu kilolar yüzünden adetlerim duzensizlesti hamile bile kalamıyorum sonuç yıkılan darmadağın olan ben kendimi bu batakliktan kurtarmak istiyorum artik eksilme istiyorum ağırlık olarak fazlalasmak istiyorum özgüven olarak. ..

İşte bizde aynen bunları hissediyoruz.. O yüzden seni çok iyi anlıyoruz. Çare yine sensin.. Hadi yarından itibaren dengeli beslenip günlük 45 dakika yürüyüşle destekleyip bu yolculuğa başla..
ve paylaş bizimle yediklerini aktivitelerini.. Burası bize çok iyi geliyor umarım sana da iyi gelecek ve kilolarından kurtulacaksın sağlıklı bir şekil de...

İnşallah canm insallah akşamdan yediklerimi yazayım 1 ört böyle tabak yoğurtlu ıspanak yemeği Ton balıklı salata ve 1 dilim ekmek doymadim ama mecburum yarina kadar belki eşimle bi türk kahvesi içerim uyurum sonra aç ta uyuşma dayanacagim aynada kendimi incecik gorene kadar devam buarada benim baskül un pili bitmiş ya nerden bulabilirim bi bilginiz varmı kizlar

dijital baskülmü.?
Eğer öyleyse saatçilerde,milyoncular da bulabilirsin.

aaa

Çok iyi sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…