Aliağa taraflarinda canm evet gittim tahliller de hiçbir sorun çıkmadı
Büyükse hiç dert etme. Rahat edersin ne güzel
Az kaldı bana yetisiyorsunKilo bildirimi....
Gecen hafta 98.7
Bu hafta 97.9
Fark -800 gr
Spor 270 dk.
YENA ellerine sağlık.. Yaaa ne güzel incelmişsin maşallah.. Allahım en çok istediğim şey göğüslerimin küçülmesi. 60lı kilolarda 40 beden gömlek belden bol gelirdi ama göğüsten düğmeleri kapanmazdı şimdi Allah versin her yerden dar geliyo da
Ben de ben de. Çok çektirdiler bana. Hatta ilk onlar incelsinYENA ellerine sağlık.. Yaaa ne güzel incelmişsin maşallah.. Allahım en çok istediğim şey göğüslerimin küçülmesi. 60lı kilolarda 40 beden gömlek belden bol gelirdi ama göğüsten düğmeleri kapanmazdı şimdi Allah versin her yerden dar geliyo da
HayırdırHatunlar aranIzda rahim kanseri olan bir yakInI olan var mi ya da bu konuda bildikleriniz varsa merak ediyorum?
TabiBende 93 kiloyum bende vermek istiyorum yardimci olurmusunuz destek babinda
Çok teşekkürler
Suan 52 beden giyiyorum okadar aciki aslında istediğim gibi elbiseler bulamıyorum ustume bol gelen hiç kıyafetin yok bulamammda zaten zamanında 42 44 giyen ben şuan 52 ne demek ya halinde memnun değilim ama benim hesap battı balık yan gider hesabı evet çok kötü birşey ama aynaya baktığımda iğrenç karın katlarimdan nefret ediyorum eşim hiç bir zaman bana çok kiloluk un az kilo ver demedi belkide burdan aldığım özgüven kendimi salmama neden oldu kıyafetlerine fışkıran hatlarim düğün cd lerinde okadar kilolu çıkmam çok zor öyle bir hale geldimki her aynaya baktığımda ağlarken buluyorum kendimi bu kilolar yüzünden adetlerim duzensizlesti hamile bile kalamıyorum sonuç yıkılan darmadağın olan ben kendimi bu batakliktan kurtarmak istiyorum artik eksilme istiyorum ağırlık olarak fazlalasmak istiyorum özgüven olarak. ..
İnşallah canm insallah akşamdan yediklerimi yazayım 1 ört böyle tabak yoğurtlu ıspanak yemeği Ton balıklı salata ve 1 dilim ekmek doymadim ama mecburum yarina kadar belki eşimle bi türk kahvesi içerim uyurum sonra aç ta uyuşma dayanacagim aynada kendimi incecik gorene kadar devam buarada benim baskül un pili bitmiş ya nerden bulabilirim bi bilginiz varmı kizlarİşte aynı bunları hissediyoruz.. O yüzden seni çok iyi anlıyoruz. Çare yine sensin.. Hadi yarından itibaren dengeli beslenip günlük 45 dakika yürüyüşle destekleyip bu yolculuğa başla..
ve paylaş bizimle yediklerini aktivitelerini.. Burası bize çok iyi geliyor umarım sana da iyi gelecek ve kilolarından kurtulacaksın sağlıklı bir şekil de...
İnşallah canm insallah akşamdan yediklerimi yazayım 1 ört böyle tabak yoğurtlu ıspanak yemeği Ton balıklı salata ve 1 dilim ekmek doymadim ama mecburum yarina kadar belki eşimle bi türk kahvesi içerim uyurum sonra aç ta uyuşma dayanacagim aynada kendimi incecik gorene kadar devam buarada benim baskül un pili bitmiş ya nerden bulabilirim bi bilginiz varmı kizlar
Evet canm dijital tamam bakarım oralaradijital baskülmü.?
Eğer öyleyse saatçilerde,milyoncular da bulabilirsin.
Hadi yapalimmmmmmYENA cım ellerine sağlık canım. 2018 e kadar birşeyler yapalım artık. yeni yıla eksi girmek istiyorummmmmmm
Cnm ne yememek gerektiğini zaten biliyosundur
Hertürlü Tatlı, yağlı, hamurişi, paketli gıda yok
Onun haricinde sebze et türleri salata yoğurt ihmal etmiceksin
Kahvaltınıda yumurtalı peynirli yeşillikli 1-2 dil tb yada çavdar ekmeğiyle yapabilirsin
1 kilo vermişin ya cnm bu hafta daha ne olsun
Haftaya kesin 8 lerdesin
Çok iyi sonuçlarBugün hoca beni ölçtü biçti çıkan sonuç aşağıda..
Göğüs.. 106 -96 (10 cm.)
Bel........91---88 ( 3 cm.)
Karın....104-96 ( 8 cm.)
Kalça....104-99 ( 5 cm.)
Baldır....54--51 (3 cm. )
Kol........30--28 (2 cm. )
Toplam 31 cm. İncelmişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?