Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Anladım canm

Baktım kimse eleştirmiyo. Ben öz eleştiri yapim dedim :)
Ayy menü yazdınmıydı
Ben görmedimmi yoksa gördümde unuttummu
Bilemedim

Bana bazı menüler çok karbonlu geliyor ama kimseyi kırmak istemediğim için bişey yazamıyorum
Sonuçta hepimiz biliyoruz doğruyu yanlışı

Bende aksam yemeğinde 1 orta boy tabak ıspanak yemeği yoğurt Ton balıklı salata ve 1 dilim ekmek yedim doymadim tabiki ama artık doymadim kalkmaya alışmak lazim

ya evet hepimiz biliyoruz ama çok şişman olunca çokta kırılgan da oluyoruz sanırım...
ama yılbaşı hedefini düşününce kırılmaca gücenmece yok.. Vurcaz kırbacı artık bu görev senin olsun hadi mefkuş :))
En fazla 74FRIDA ve Bonus u kırbaçla..

Bende aksam yemeğinde 1 orta boy tabak ıspanak yemeği yoğurt Ton balıklı salata ve 1 dilim ekmek yedim doymadim tabiki ama artık doymadim kalkmaya alışmak lazim

Gayet yeterli görünüyor. afiyet olsun.. Çok acıkırsan bir ara yaparsın..

Gayet yeterli görünüyor. afiyet olsun.. Çok acıkırsan bir ara yaparsın..
Yok tutucam kendimi ama belki bi türk kahvesi icebilirim belki ve su dakikadan itibaren eve abur cubur yasakkk almiycam çok tatlı krizine girersem tarcinli sut birebir inşallah bu sefer basaricam

Yok tutucam kendimi ama belki bi türk kahvesi icebilirim belki ve su dakikadan itibaren eve abur cubur yasakkk almiycam çok tatlı krizine girersem tarcinli sut birebir inşallah bu sefer basaricam

Meyve de yiyebilirsin. Süt ,ayran,kefir içebilirsin..

Umarım faydasını görürsün.. bizimle de paylaşırsın sonucu.

İnşallah. Faydasını görürsem mutlaka paylaşırım.

Belden ziyade kalca ve gobegi halledebilsek belide dusuncez insallah faydasi olur size

Kalça ve göbek toplayıcı da var orda. Benim kalçam olmadığı için :))) hiç değilse belim olsun istiyorum :)))

Zaten şu göbekten bir kurtulsam fakir doyurucam valla

KAç kiloydun canım.. Unuttum söylediysen de..
Plates yapmanı öneririm... Eğer vaktin varsa eğitmen eşliğin de...Ben 1 ay oldu başlayalı. Çok iyi sonuç alanlar var...

Birde bana çok mantıklı gelmiyor. hiç bir çaba sarfetmeden enerji harcamadan bölgenin incelmesi..hevesini kırmak istemiyorum ama fikrimi söylemek istedim..

Seneler evvel benim de vardı şu titreşimli kemerlerden yok yani sıfır etki..

Aynı biz sıkıntı yok doğru yerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…