- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
Anladım canmArkadaşlar kusura bakmasın burayı meşgul ettim
Üye ihtiyacımız varda onun için
11 takım var cnm birbiriyle yarışıyor
Hangi takım üyeleri fazla verirse o takım dereceye giriyor
Tabi kurallarıda var
9.takımın ilk sayfasında kurallar var
Istersen gelirsin
Kendini ele mi verdinmisal benim yaptığım gibi olmayacak..
ama nasıl güzel olmuş elime sağlık..
Hedefi 35 kilo olarak düşünürsen gözünde büyürToplamda 35 kilo vermem lazım 35 kilooo nasıl gidicek
Kendini ele mi verdin
7 lerde olunca 1 günlük şımarma olabilir
Aynen 35 olunca çok büyüyor gözümde haklısın şuanki hedef 5kiloHedefi 35 kilo olarak düşünürsen gözünde büyür
Ilk hedefin 5 kilo olsun, ona odaklan
Ayy menü yazdınmıydıBaktım kimse eleştirmiyo. Ben öz eleştiri yapim dedim :)
Bende aksam yemeğinde 1 orta boy tabak ıspanak yemeği yoğurt Ton balıklı salata ve 1 dilim ekmek yedim doymadim tabiki ama artık doymadim kalkmaya alışmak lazimAyy menü yazdınmıydı
Ben görmedimmi yoksa gördümde unuttummu
Bilemedim
Bana bazı menüler çok karbonlu geliyor ama kimseyi kırmak istemediğim için bişey yazamıyorum
Sonuçta hepimiz biliyoruz doğruyu yanlışı
Ayy menü yazdınmıydı
Ben görmedimmi yoksa gördümde unuttummu
Bilemedim
Bana bazı menüler çok karbonlu geliyor ama kimseyi kırmak istemediğim için bişey yazamıyorum
Sonuçta hepimiz biliyoruz doğruyu yanlışı
Bende aksam yemeğinde 1 orta boy tabak ıspanak yemeği yoğurt Ton balıklı salata ve 1 dilim ekmek yedim doymadim tabiki ama artık doymadim kalkmaya alışmak lazim
Yok tutucam kendimi ama belki bi türk kahvesi icebilirim belki ve su dakikadan itibaren eve abur cubur yasakkk almiycam çok tatlı krizine girersem tarcinli sut birebir inşallah bu sefer basaricamGayet yeterli görünüyor. afiyet olsun.. Çok acıkırsan bir ara yaparsın..
Hemde nasilllllBiri kurbağa öper,biri yüzyıllarca uyur,biri 7 cüceyle yaşar,biri kuleye kapatılır. Bir masal prensesi olsan bile kadınlık zor.
Yok tutucam kendimi ama belki bi türk kahvesi icebilirim belki ve su dakikadan itibaren eve abur cubur yasakkk almiycam çok tatlı krizine girersem tarcinli sut birebir inşallah bu sefer basaricam
Kefir galiba bağırsak calistiriyo metobolizma işine yarıyor demi canmMeyve de yiyebilirsin. Süt ,ayran,kefir içebilirsin..
Kefir galiba bağırsak calistiriyo metobolizma işine yarıyor demi canm
Umarım faydasını görürsün.. bizimle de paylaşırsın sonucu.
Belden ziyade kalca ve gobegi halledebilsek belide dusuncezinsallah faydasi olur size
İnşallah. Faydasını görürsem mutlaka paylaşırım.
Kalça ve göbek toplayıcı da var orda. Benim kalçam olmadığı için :))) hiç değilse belim olsun istiyorum :)))
Zaten şu göbekten bir kurtulsam fakir doyurucam valla
Aynı biz sıkıntı yok doğru yerdesinSuan 52 beden giyiyorum okadar aciki aslında istediğim gibi elbiseler bulamıyorum ustume bol gelen hiç kıyafetin yok bulamammda zaten zamanında 42 44 giyen ben şuan 52 ne demek ya halinde memnun değilim ama benim hesap battı balık yan gider hesabı evet çok kötü birşey ama aynaya baktığımda iğrenç karın katlarimdan nefret ediyorum eşim hiç bir zaman bana çok kiloluk un az kilo ver demedi belkide burdan aldığım özgüven kendimi salmama neden oldu kıyafetlerine fışkıran hatlarim düğün cd lerinde okadar kilolu çıkmam çok zor öyle bir hale geldimki her aynaya baktığımda ağlarken buluyorum kendimi bu kilolar yüzünden adetlerim duzensizlesti hamile bile kalamıyorum sonuç yıkılan darmadağın olan ben kendimi bu batakliktan kurtarmak istiyorum artik eksilme istiyorum ağırlık olarak fazlalasmak istiyorum özgüven olarak. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?