Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam genclik ben geldim.

Napiyonuz ne var ne yok.

Tam icimden diyodum ki acaba tekrardan listeye girsem mi diye bonusun yaziyi okuyunca geri vites yaptim. Slklya gelemiyom ben ama tam destek hep destek
Kendinden bahsetsene cnm biraz bizde tanıyalım seni

Sıkıya gelmeyince kilolar gitmiyokiii :))

Çok haklısın. Hayıflanı bir zamanlar 75 din bu kadar kilo vermiştim sürekli bunu söylüyorum Bunu söyleyip durmak yerine şu anki kilomun farkını varıp ona göre davranmalıyım kendime acımayı bırakmalıyım

Bende bi ara 3 gün denedim bıraktım gene başlasam sabah aç karnına yerim herhalde çünkü gece o saatte yiyip leptini bozamam sabah akşam yencek ya ondan didim
Bende sadece sabahları yedim canım
Ama bağırsakları iyi çalıştırıyor

Ben nur. Herkes bana kisaca nur der

Eskilerdenim ara ara listeye girip cikiyom. Evliyim 2 oglum var biri 5.5 yasinda digeri 10 aylik.

Bonus un kankasiyim bide havam olsun
Memnun oldum cnm bende Zühal
45 yaşında 3 çocuk 1.5 torun var
Kilo verip geri almakla ömrümü geçiriyorum :)

Aynen öyle tatlım
Hadi önümüze bakıp yılbaşına kadar güzel eksiler görelim
Önce haftalık hedef koy kendine ama abartma :))

görmedim aşkım vallahi çok teşekkür ederim sağolasın meleğim

Evet 80.2 yim gerçekci olcam yarım kilo ilk hedefim genel anlamda ilk hedefim 77 ocağa kadar 70 olmayı çok isterim ama 75 in altını hiç göremedim ama inşallah oda olur mefkurem

Evet 80.2 yim gerçekci olcam yarım kilo ilk hedefim genel anlamda ilk hedefim 77 ocağa kadar 70 olmayı çok isterim ama 75 in altını hiç göremedim ama inşallah oda olur mefkurem
Tabiki olur bebeğim
Yeterki sen elinden geleni yap
Yoksa 2 ay sonra yine aynı pişmanlıkları yaşıyacaz
70 olmazsa 72 olur
Önemli olan pes etmeden devam edebilmek

1.5 torun mu o nasil oluyo

selamlar herkese arkadaşlar bugün hastane işim vardı ordan geldim eşim kapıda beni bekliyor orta sehpa takımını cila yaptırtmıştık onların üzerine cam muşamba kestirmeye gittik daha önce söylemiştim çocuklarımın son 2 si küçük 5 .....ve 3..... oyüzden birazdaha uzun kullanmak adına böyle bişey yaptık ordan biraz alışveriş geldim evde birde iş yaptım şimdi çay molası verdim tartıldım kilom 83.600. düşmemiş kilom heralde bu rahatsızlıktan şiş karnım heryerim bu çoklu alıntı nasıl oluyor ben bilmiyorum bira okudum da ram okuyamadım çokmuş herkes bugün maşallah yetişemedim akşam yemek telaşım dan sonra okumaya çalışcam canlarrrrr hepinizi öpüyorum ben kaçar iş başı

Kolay gelsin cnm

Mesajların altında çoklu alıntı butonu var
Ona basıyosun cevap yazmak istediğin mesajlarda
Sonra senin cevap kutucuğunda alıntıları ekle var
[OUTE] yazan yerlerden sonra cevabını yazıp gönderiyosun

Amin cnm sağolasın

Senin bebişde küçükmüş daha
Hamilelikte fazla kilo aldınmı
Şimdi kaçsın :)

Yok ben verdim. Kotu bir hamilelik ve dogum sureci gecirdim. 75 le doguma girdim. Erken dogdu oglum kuvezde kaldi 23 gun Sonrasinda oglanda alerji cikti bi sure hic bise yiyemedim falan suan 66.9 um.

Tabiki olur bebeğim
Yeterki sen elinden geleni yap
Yoksa 2 ay sonra yine aynı pişmanlıkları yaşıyacaz
70 olmazsa 72 olur
Önemli olan pes etmeden devam edebilmek
Işığın çok güzel çok pozitifsin. Etrafındaki insanlar inşallah kıymetini biliyordur. Yapıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…