Evet bonuscum o art niyetlilere inat vericem ben 70 bile olsam zayıf olmuyorumki şişmandan normal kilolu sınırına inicem. Koruyamazsın almadınmı aa heybetli uzundun kısaldın mı hep can sıkıyolar inanırmısın erkekler daha iyi bu konuda kadın kadına düşmanlık ediyo
Kiz ne aglamasi yaa oyy iclenmissin
Bi kadin bi kadina daha verme iyisin diyosa orda art niyet ararim arkadas.
Ablam bi 20 kilo verdi milletin agzi yayildi.
Alinca ayri konustular verince ayri daha artik sustular konusmuyolar.
Ben hala ona 55 in altina in diyorum cunku baseni var bacaklar az kalin.
Haset gozle bakmadigim icin diyebiliyorum.
Hic aldirma ve diyet deme kimsenin yaninda.
Saklama ama ortayada dokme zaten az yedigini gorurler.
vermek onemli degil korumak onemli diyen vardi bana
Ulan bi vereyim oncede :))
Evet benim bile kendime inancım bitti ama çok haklısın veremiyorum alıyorum diyet spor yapıyorum ama eski verdiğim diyete gore 2 katı yıyorum belki ve ara ogun yapmıyorum. Kendimi kandırıyorum. Siz ne iyi geliyosunuz bana ♡♡
Iyide biz havadan inaniyor degiliz gordul bunu.
Hepimiz verebiliriz bunu biliyoruz.
Herseyi denedim veremedim diyen yok aramizda.
Iradesizlik kardesligi yasiyoruz :))
Evet bonuscum o art niyetlilere inat vericem ben 70 bile olsam zayıf olmuyorumki şişmandan normal kilolu sınırına inicem. Koruyamazsın almadınmı aa heybetli uzundun kısaldın mı hep can sıkıyolar inanırmısın erkekler daha iyi bu konuda kadın kadına düşmanlık ediyo
Evet benim bile kendime inancım bitti ama çok haklısın veremiyorum alıyorum diyet spor yapıyorum ama eski verdiğim diyete gore 2 katı yıyorum belki ve ara ogun yapmıyorum. Kendimi kandırıyorum. Siz ne iyi geliyosunuz bana ♡♡
Ah canim ins artik biseylere iyi gelelim. Dostlugumuzun kiymetini bilelim.
Millet bunun icin para veriyor kamplarda.
Halbuki biz oylemi karin tokluguna burda
Canim geçmiş olsun. Ins iyi haberlerle dönersin. Yüreğini ferah tut ve gelişmelerden bizide haberdar et..
Kilonuda bildirmeyi unutma. :)
Geçmiş olsunteşekkür ederim yenacım tabiki haber ederim burdan kolay kolay ayrılmam canım şimdi hastaneden kan tahlilinden eve dönüyorum açım tartılıp bildiricem kilomu canooom öpüyorum hepinizi
Hoşgeldin cnmselamun aleykum hayırlı cumalar
pişmanlıklar donmus bır hayriye var kabul ederseniz 2 ayda neredeyse 6 ayını cope atmıs pişman ve kendine ofkeli
yaptıklarıma ınana mıyorum ben ınsan aynı yanlısanasıl duser hergun kendıme kızdım kızdıkca yedım toparlanamadımsızı dınlemedım bıde izn ayrıldım bısey yapacak gibi allahım düşündükçe çıldırıyorum
ama malesef bunların hıc bırının faydası yok artık bıyerden toparlamak bıyerden ıpın ucunu tutmak bastada içmediğim suydanbaslamak lazım ( buda neyapacagını bılıp konusup yapamamanın ukalalıgı)
neyse
kilom140.2
Maşallah istikrarla devam ediyosun cnmHayırlı sabahlar
Kilom 109.1 kg -500 gr
Vayyyy harikasın yenacım
Aslında işin gerçeği bu değil cnm yemek mutluluk vermezKilom 89.5 tum ataklara ragmen bu sefer yemedim ve kilomu korudum artik daha iyi olacak hissediyorum. Yemek yemek gercekten mutluluk veren birseymis ben yemegin yerine koyacak biseyler ariyorum simdiye kadar basarisizim. Mutluluk veren tek sey elinden alininca onsan gercekten dibe vuruyor farkettim.
işlerin için kolay gelsin cnmGünaydın hanımlar,
Kızımla bazı sorunlardan ve bi de yeni proje stresinden katılamadım ama takipteyim.
Kilo: 97,5 kg
Spor: 120 dk
Mavicim çoğumuz aynı şeyi yaşıyoruzHayırlı cumalar
Tekrar bu gruba dondum yıllar sonra 77 den 70 e inmek için ama aksine aldım. Diyet spor yapıyorum az cok 1.5 kilo verdim onuda geri aldım. Moralim cok bozuk 3 yıllık emekten sonra geri bu kiloya cıkmak ve üstünr verememek olumsuz etkiliyo beni suan evde nekadar kalorisi cok yıycek varsa yemek istiyorum
Kilo. 80.2
Spor 75 dk
İnşallah sizlerde durumlar iyidir pek yazmıyorum zaman zaman okuyorum ama. İsterseniz çıkayım listeden çünkü yazmayıp yazmayıp bi kendini anlatanlara kuzardıö bende ole oldum
baharcım karaciğer yağlanmasını sağlıklı beslenmeyle atlatabilirsinPek keyfim yok
Tartilamadimda
Karaciger yaglanmam sikintili baska diger bir konu ise dr kan degerlerim degismedigi icin tedavi olmam gerektigini soyledi. Ben hangi hastaligimla ugrasacagimi sasirdim.
Rabbim dermani olmayan dert vermesin.
Kilom 91.
bence doğru bilgi değildir cnmKızlar yeni bişey duydum
Ne derece doğrudur bilmiyorum.
Sabahları açken içilen su halsizlik yapıyormuş ve yorgunluk hissi veriyormuş.
Denemek lazım.
daficim eşin Bütün kardeşlerle konuşsa bi sıra yapsanız olmuyormuBugün yeğenimin bebeğinin doğum günü. Eltim bizdeyken gelin aradı doğum gününe davet etti. Babamı bırakabilirsek geliriz dedim. Eltim biz götürelim demek yerine biz babamın yanına gelir bekleriz siz gider gelirsiniz dedi.
Bugün eşim kaynıma " babamı 3 günlüğüne siz götürün ben şehir dışına çıkıcam "demiş.
Götürürlerse hafta sonu yalnızım. Yarın temizlik yaparım.
haftya inş.120 lerden kurtulursun cnmHayırlı cumalar
Kilo bildirimi 121.8
Aslında hafta başı 120.9 görmüştüm ama iki gündür biraz stresten kaçamaklarım oldu..
tekrar geçmiş olsun cnmteşekkür ederim yenacım tabiki haber ederim burdan kolay kolay ayrılmam canım şimdi hastaneden kan tahlilinden eve dönüyorum açım tartılıp bildiricem kilomu canooom öpüyorum hepinizi
Onemli mesajdir tikkat....
Şimdi izninizle bir konuyada aciklik getireyim.
Yilbasi icin yaptigim hedef tablosunu su an itibariyle feshettim.
Yaptim oldu
Biraz uzun hedef koymustuk zayif zamanimiza denk geldi. Ben okul baslayinca tepenize binemedim.
Sahip cikamadik isin ozu.
Eksilen 2-3 kisi vardi.
Ugrastim vaktimden caldim ama duzenli olmadi.
Olmadiysa yenisini yapariz napalim ölekmi?
Hele E eboeBonus y.o.l.c.u simeranya7 oyyy yerim onlari oyle kalakaldilar cinim yaa...
Simdi yeni bisey istermisiniz yoksa bizim kaptanin yaptigi gibi haftalik hedeflermi koyalim?
Bundan sonrasi icin biraz sıkalım disimizi birlikte hareket edelim.
Hepinizi cok seviyorum bana alinmayin sakin.
Disardan nasil bir goruntumuz var sitede biliyomusunuz yada tahmin ediyomusunuz?
Mıymıy iki kilo vermekten az hareket etmekten aciz insanlar olarakmi gorulmek istiyoruz?
Kimse bizi oyle goruyor demiyorum ama gercek ortada.
Hepimizin derdi tasasi dag gibi kimse bi baskasininkine bakarak kendini daha kotu gormesin. Aksine herkes kendi şansını öne çıkarsin.
"O yapiyo tabi su imkani var benim varmi yok" diye dusunmesin kimse.
Yemek yemeye vakit varsa herseye vakit varmis...
Yasadiklarimiza takilip yapamiyoruz diyoruz millet ne durumlarda neler yapiyor neler basariyor.. bizimki hassasiyet arkasina siginip yeme ozgurlugu.
Biraz şimariklik ediyoruz belki.
Yok oyle bi dunya hepimizin saglik sorunlari var.
Kimseye ayrica bisey demiyorum hepimiz kendimize duseni ustumuze alalim..
Beterin mutlaka bir beteri vardir her yerde her konuda.
Nefes alirken tekliyomu nefesimiz her an son olucak gibi?
Hasta yatagimizda son gunlerimizi bekliyomuyuz?
Eger bu ikisi yoksa sukurler olsun halimize.
Derdimize bakin hele ya ne utanilcak bisey aslinda....
Çok yemişiz.... hep yemisiz....
Duygusal zayifligimiz bu evet ama bu bizi kötü sona goturmeden biz geri donelim birlikte.
10 sene sonra seker hastasi diyabet hastasi olmak istemiyorum. Kilolarim yuzunden fitiklarim ilerlerse....ameliyat olmak istemiyorum.
Ayakkabi bagcigini baglarke nefes nefese olmak istemiyorum.
Dev gibi olmak istemiyorum.
Ozgur olsun bedenim ziplayabilsin istiyorum.
Yerin dibi beni kendine cekmesin gokyuzunu ileriyi hayal edeyim hep istiyorum.
Güç içimde var biliyorumda bende cok zorlaniyorum.
Yardim edin banada kendinizede.
Bugunden sonra herseyi yazalim.
Bi lokmami attin agzina bi kirintimi onu bile yazalim.
Fren mekanizmasi boyle devreye girer.
Herkes ve herkes menu takibi yapsin birbirini etiketlesin nerdesin diye.
Gelmeyen huzursuz olsun bu durumdan.
Bazen kendimizden vazgecicekken baska birine destek olmak onun icin biseyler yapmak bizi tutar.
Dostlugumuzu sahiplenin lutfen.
Bos birakmayin birbirinizi.
Bakin etrafta bizim gibi cok yok o yuzden anlasilmiyoruz.
2-3 litre kola 1 tencere makarna diyoruz oha diyolar bilmiyolarki kapasiteyi yerken hissettigimizi icimizdeki boslugu.
Neyle bitiricektim unuttum buda boyle olsun helal edin.
Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum cnmOnemli mesajdir tikkat....
Şimdi izninizle bir konuyada aciklik getireyim.
Yilbasi icin yaptigim hedef tablosunu su an itibariyle feshettim.
Yaptim oldu
Biraz uzun hedef koymustuk zayif zamanimiza denk geldi. Ben okul baslayinca tepenize binemedim.
Sahip cikamadik isin ozu.
Eksilen 2-3 kisi vardi.
Ugrastim vaktimden caldim ama duzenli olmadi.
Olmadiysa yenisini yapariz napalim ölekmi?
Hele E eboeBonus y.o.l.c.u simeranya7 oyyy yerim onlari oyle kalakaldilar cinim yaa...
Simdi yeni bisey istermisiniz yoksa bizim kaptanin yaptigi gibi haftalik hedeflermi koyalim?
Bundan sonrasi icin biraz sıkalım disimizi birlikte hareket edelim.
Hepinizi cok seviyorum bana alinmayin sakin.
Disardan nasil bir goruntumuz var sitede biliyomusunuz yada tahmin ediyomusunuz?
Mıymıy iki kilo vermekten az hareket etmekten aciz insanlar olarakmi gorulmek istiyoruz?
Kimse bizi oyle goruyor demiyorum ama gercek ortada.
Hepimizin derdi tasasi dag gibi kimse bi baskasininkine bakarak kendini daha kotu gormesin. Aksine herkes kendi şansını öne çıkarsin.
"O yapiyo tabi su imkani var benim varmi yok" diye dusunmesin kimse.
Yemek yemeye vakit varsa herseye vakit varmis...
Yasadiklarimiza takilip yapamiyoruz diyoruz millet ne durumlarda neler yapiyor neler basariyor.. bizimki hassasiyet arkasina siginip yeme ozgurlugu.
Biraz şimariklik ediyoruz belki.
Yok oyle bi dunya hepimizin saglik sorunlari var.
Kimseye ayrica bisey demiyorum hepimiz kendimize duseni ustumuze alalim..
Beterin mutlaka bir beteri vardir her yerde her konuda.
Nefes alirken tekliyomu nefesimiz her an son olucak gibi?
Hasta yatagimizda son gunlerimizi bekliyomuyuz?
Eger bu ikisi yoksa sukurler olsun halimize.
Derdimize bakin hele ya ne utanilcak bisey aslinda....
Çok yemişiz.... hep yemisiz....
Duygusal zayifligimiz bu evet ama bu bizi kötü sona goturmeden biz geri donelim birlikte.
10 sene sonra seker hastasi diyabet hastasi olmak istemiyorum. Kilolarim yuzunden fitiklarim ilerlerse....ameliyat olmak istemiyorum.
Ayakkabi bagcigini baglarke nefes nefese olmak istemiyorum.
Dev gibi olmak istemiyorum.
Ozgur olsun bedenim ziplayabilsin istiyorum.
Yerin dibi beni kendine cekmesin gokyuzunu ileriyi hayal edeyim hep istiyorum.
Güç içimde var biliyorumda bende cok zorlaniyorum.
Yardim edin banada kendinizede.
Bugunden sonra herseyi yazalim.
Bi lokmami attin agzina bi kirintimi onu bile yazalim.
Fren mekanizmasi boyle devreye girer.
Herkes ve herkes menu takibi yapsin birbirini etiketlesin nerdesin diye.
Gelmeyen huzursuz olsun bu durumdan.
Bazen kendimizden vazgecicekken baska birine destek olmak onun icin biseyler yapmak bizi tutar.
Dostlugumuzu sahiplenin lutfen.
Bos birakmayin birbirinizi.
Bakin etrafta bizim gibi cok yok o yuzden anlasilmiyoruz.
2-3 litre kola 1 tencere makarna diyoruz oha diyolar bilmiyolarki kapasiteyi yerken hissettigimizi icimizdeki boslugu.
Neyle bitiricektim unuttum buda boyle olsun helal edin.
Canım eşim böyle birşeyi adla teklif etmez. Bende ondan böyle birşey istemem zaten. Eşimin uğraşıp sabrettiginin yanında benimki devede kulak sayılmaz. Eşim yemeğini yediriyor, ( elleri titrediği için sıvı şeyleri kendisi yiyemiyor) abdestini aldırıyor, ayaklarinı yikiyor, ilacinı iciriyor, banyosunu yaptıriyor, üstünü giydiriyor vs. O hepsini sabirla yapmaya calisırken butun hakeretlerine bugzuna katlanirken ben ona ne söyliyeyim. Kaldiki kimsede evine istemiyor.bence doğru bilgi değildir cnm
Bütün dr lar sabah ılık su içmenin faydalı olduğunu söylüyor
Ama şu olabilir
Aç karna soğuk su rahatsızlık verir
daficim eşin Bütün kardeşlerle konuşsa bi sıra yapsanız olmuyormu
haftya inş.120 lerden kurtulursun cnm
tekrar geçmiş olsun cnm
Dünde söyledim Ama görmedin heralde
Zeynepcim tıbbı nebi de mide rahatsızlığı anneden kaynaklanır diye okumuştum. Annenle aran kötümü? Veya kızgınlığın yada kırgınlığını var? Yada annen için dua etmiyor musun? Böyle birşey yoksa stresten olabilir.Midemdeki sıkıntı geçerse bugun deneyeceğim hem hurmaya bayılırım zaten hemde fena kabızlık sıkıntım varr...
Kilomuda bilmiyom yenacım tartılmayı denedim ama yok çalışmıyo tartım yeni pil falan da yaramadı en kısa zamanda tartı alıcam artık...ama hissettiğim kilom 110...
Sporda 80 dakka yürüyüş var ama bi anlam ifade etmiyor malesef
Allah Rahmetiyle muamele eylesin. Mekanı cennet olsunIlgincmış. . Çocukken aç karnina şu içtiğim de annem kızardı bana.aç aç su içme diye. Annem demişse vardır bir bildiği ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?