Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah sizlere sabır güç kuvvet versin o zaman cnm
Zaten bunların karşılığını hertürlü alacağınızı biliyosunuz, Allah emeklerinizi kabul etsin

Aaay kııız
Yazına bayıldım ne iyi yazmışın
Bende baya şişmandım sonra verdim aldım ama hayat diyetle geçiyo işte güzel yazmışın bonus tanışmadık amma şimdi tanışmış olalım ismim emel her takıma girip okuyom iyi oluyo bana

Bonus bende memnun oldum. Herkesi takip etmek guzel tabi farkli etkili seyler duymak iyi gelir tabi.
Kac kiloydun kac kilo verdin?

Ben bugün bunu yapmaya başladım
Unutmadığım sürece sabahları yapmaya çalışacam
1 incir
7 zeytin
1 hurma
Üzerlik otu

Bunu biliyorumda bu bakis acisiyla hic duymamistim tsk ederim ♡

Bonus bende memnun oldum. Herkesi takip etmek guzel tabi farkli etkili seyler duymak iyi gelir tabi.
Kac kiloydun kac kilo verdin?

Bunu biliyorumda bu bakis acisiyla hic duymamistim tsk ederim ♡
Hamilelik doğum sonrasında 96 oldum kendi kendime verdim tabe yıllar oluyo şimdi son zamanlar gene kilo aldım salı diyete başladım yeni başladım ama iyiyim bu ara benim sorunum başlıyom bırakıyom sürekli kahvaltıda öğlende diyet akşam hoop gelsin tatlılar çay yanına kekler felam ama 3 gün oldu bozmadım bakem uzun sürecek bu sefer inş sen kaç kilo başladın ne kadar oldu ben 73.4 başladım salı

Offf 73 olsam cok yol almis olurdum... biri seceremi sordumu nerden anlatacagimi bilmiyorum.
Zaman yok gibi sanki cunku cok uzun yillardir burdayim.
En son gectigimiz ramazanda 109 dum sonrasinda basladim.
Oyle bir hizda gidiyorumki kaplumbaga ve salyangozlar ferrari kalir yanimda.
98 im simdi

Kilom 82.5 çıktı bugün şişim
Spor 120 dk bu hafta
Bonus zaten beni listeden atacakti kendisiyle birlikte bu fikir iyi oldu menü yazayim

Deli demek icten icten istiyodun diyemiyodun

Sabah sade türk kahvesi
2 haşlanmış yumurta, peynir, domates, yeşil çay bir dilim sucuk 1 zeytin
Sade türk kahvesi içiyorum şuan
Akşama haşlanmış tavuk ve suyu bir kase yoğurt bir domates bir avuç cerez
Sen karataymı yapıyosun cnm

Böylede güzel menün ama akşamki çerezi sabaha alsan akşam tavuğa bol salatala eklesen yoğurtla beraber daha güzel olur

Spor ve suyuda menülerimizde yazarsak iyi olur
Spor yapmayanlar hevese gelir

Zaten atsaydin kurtulmuş kimin:)) olacaktı olmadı ne edim kalktım 45 dk yürüdüm diyeti sıkı tutim didim

45 dk yürüdüm canım suyu henüz içmedim ama icicem 2 litre içerim gibi evet Karatayciyim iki yıldır sabah unuttum çerezi çocuklarla uğraşırken akşama kaldı

Ben seni anlıyorum burada olmayıda seviyon sen demi ama bayramdan beri11 kilo vermişin iyi bir ileri bir geri metter gibi insanın kendi ruhu yorulur ama öyle bi an karar verip gaza gelir başlayıp bırakıyosun demek bi ipin ucunu tutup ha gayret devam edip bitir gitsin in altmışlara felama süründürme ruhunu kız diyet miyet ömür geçmez gülüm bi insen ya anlayacaksın ben altmışlardaydım evlenince şiştik tabe yaş 40 çocuk var evdeyik altmışları görmeyi bekliyorum gene yazın 68.5 olmuştum ama gel gör geri alıyom

Hayır aksine çok çok iyiyiz annemle...stres büyük etken ama bi okadarda çok yemekten sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…