Selamlar ve sevgiler herkese...
Çok yoğun bir gündü. Şimdi servisteyim işten dönüyorum.
Sabah çok erken evden çıktığımdan tartılmayı maalesef unutuyor yada yetiştiremiyorum.
Çok kilo almaya başladım hissediyorum ama ne kadar aldım bilmiyorum. Yürüyüş te yapamıyorum yediğimede dikkat etmedim 7 aya yaklaşınca iyice kilo alışım arttı. Çok mutsuzum.kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu yüzden..
YENA canım listeyi yapmadıysan beni izinli yazarmısın
Hoşgeldin nur. Ne çabuk 10 aylık oldu küçük kuzun yaBen nur. Herkes bana kisaca nur der
Eskilerdenim ara ara listeye girip cikiyom. Evliyim 2 oglum var biri 5.5 yasinda digeri 10 aylik.
Bonus un kankasiyim bidehavam olsun
Selamlar ve sevgiler herkese...
Sabah çok erken evden çıktığımdan tartılmayı maalesef unutuyor yada yetiştiremiyorum.
Çok kilo almaya başladım hissediyorum ama ne kadar aldım bilmiyorum. Yürüyüş te yapamıyorum yediğimede dikkat etmedim 7 aya yaklaşınca iyice kilo alışım arttı. Çok mutsuzum.kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu yüzden..
Hoşgeldin nur. Ne çabuk 10 aylık oldu küçük kuzun ya
Nasıl şimdi? Alerji devam ediyo mu?
Inan yazamasamda dikkat ediyorumBaharcim operim kocaman menunu sevsinler masallah
Bende seni sevgiyleBaharcim operim kocaman menunu sevsinler masallah
Neyseki kötü günler geride kalmış cnmYok ben verdim. Kotu bir hamilelik ve dogum sureci gecirdim. 75 le doguma girdim. Erken dogdu oglum kuvezde kaldi 23 gun Sonrasinda oglanda alerji cikti bi sure hic bise yiyemedim falan suan 66.9 um.
Pek öyle olduğunu söyleyemem :)))Işığın çok güzel çok pozitifsin. Etrafındaki insanlar inşallah kıymetini biliyordur. Yapıcam inşallah
Burcu son aylarda zaten fazla kilo alınır cnm sen şimdi buna takılmaSelamlar ve sevgiler herkese...
Baharcım sen nasıl bi yöntem uyguluyosun geneldeSabah 2 hasl. Yum 7 zeytin 2 kk peynir bi dilim ekm 1 tk bal
Sekersiz cay
Turk kahv
Sutlu nescafe
Yarim elma
Turk kahvesi
Bi avuc cekirdek
4 brd su
Aksama balik salata
Maydonoz kimilerinde tansiyon problemi yapabiliyorMefkurem maydonoz kuru yaptim fakat uzun sureli yapamadim bazi rahatsizliklar yasadim(
HAFTANIN 1.si ___ -1,6 kg. _______ YENA
HAFTANIN 2.si ___ - 1,3 kg. ____ Balınmaz
HAFTANIN 3.sü ___ 0,9 kg. _______ Derin
AYIN 1.si _____ -3,7 kg. ______ Derin
AYIN 2.si _____ - 3,3 kg. _____ YENA
AYIN 3.sü _____ - 2,6 kg. ____ Hergaf
Katil olmadan bugün mesai biter mi acaba
Ellerine emeğine sağlık yenacım
Kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorum
Ama listemiz çoğunlukta kötü durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?