Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

boyumuz aynı saylır benimde 1.70
Senin yaşın genç cnm dikkat edersen çok kolay verebilirsin

Kilo geçmişin nasıl
Evdemisin çalıyomusun
Kendimi bildim bileli kiloluyum canım. En düşük 78 oldum. Ama en çok kiloyu kasiyerliğe başlayınca aldım. Kilo alınca pco çıktı hormon hapları derken en yüksek 111 oldum. Karatay diyetiyle geçen sene 106dan 94e indim üç ayda. O aralarda inip çıkıyorum işte. Şu ara çalışmıyorum

Sen çok yaşa emi bonuscugum. Ne guzel insansin düşunen,düşündüren. Sevdim ben seni. Sen böyle sık sık gaza getir bizi. Ben çok yazamıyorum ama takipteyim. Bundan sonra daha çok gayret edecegim inşallah.

En azından verdiklerinin hepsini almamışın cnm
Biraz dikkatle çabuk verirsin yeterki istikrarla devam et

En azından verdiklerinin hepsini almamışın cnm
Biraz dikkatle çabuk verirsin yeterki istikrarla devam et
İnşallah canım. Yok çok dikkat ediyorum yediklerime. Ekmek şeker unlu mamül tüketmiyorum. Sekizden sonra da bişey yemiyorum. İnşallah veririz fazlalıklarımızı hemencecik

Siz nasıl besleniyosunuz
Ben de tekrar yeni başladım sayılır
Öncesinde çok verip, geri almalarım oldu
En son ramazan bayramı sonrası 100.5 la başladım şimdi 92 civarıyım
Bu sürede de işi sıkı tutmadım al -ver ler oldu
Inş.bugün daha kararlı olup geri vites yapmadan yılbaşına -8 -10 kilo vermek istiyorum

Benim planım sabahları 1 incir 1 hurma 7 zeytinli kürü yapmak
Öğlen normal kahvaltı, bazen ekmekli bazen ekmeksiz
Akşamda yemek salata yoğurt
Haftada 1-2 günde detoks yapmak

Ama bugün kızlara abur cubur alırken baya zorlandim intense krizi ne girdim alıp Kasaya geldim vazgeçtim orda bıraktım kızlarınkini alıp çıktım
Alışverişde hep bende çok zorlanıyorum cnm
Bütün çukulatalara saldırasım geliyor :))
Evde zaten eksik olmuyorda
Kararlı olup beynimizi kodlarsak yemeden de durabiliriz

AYIN 1.si _____ -3,7 kg. ______ Derin

AYIN 2.si _____ - 3,3 kg. _____ YENA

AYIN 3.sü _____ - 2,6 kg. ____ Hergaf
Ay çok sevindim. Gıdım gıdım gidiyor gibiydi ama böyle toplu gorunce çok vermişim gibi geldi. Tebrik editorum arkadaşlar. İnşallah hepimiz topluca dereceye gireriz

Çok sağol YENA cigim,listede kendimizi takip etmek çok hoş oluyor,süreci izlemek iyi geliyor bize. Emeğine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…