saol canım.Geçmiş olsun
Çok güzel kilo vermişsin canım allah daim etsin inşallah o zeytin incir kürünü teyzem midesine iyi geliyo diye yapıyodu zayıflatıyomuymuş. Bende de al ver çok oluyo. Eylül ayında annemin evine gittim altı kilo aldım bir ayda. Onlarla uğraşıyorum hala :)Ben de tekrar yeni başladım sayılır
Öncesinde çok verip, geri almalarım oldu
En son ramazan bayramı sonrası 100.5 la başladım şimdi 92 civarıyım
Bu sürede de işi sıkı tutmadım al -ver ler oldu
Inş.bugün daha kararlı olup geri vites yapmadan yılbaşına -8 -10 kilo vermek istiyorum
Benim planım sabahları 1 incir 1 hurma 7 zeytinli kürü yapmak
Öğlen normal kahvaltı, bazen ekmekli bazen ekmeksiz
Akşamda yemek salata yoğurt
Haftada 1-2 günde detoks yapmak
Çok güzel kilo vermişsin canım allah daim etsin inşallah o zeytin incir kürünü teyzem midesine iyi geliyo diye yapıyodu zayıflatıyomuymuş. Bende de al ver çok oluyo. Eylül ayında annemin evine gittim altı kilo aldım bir ayda. Onlarla uğraşıyorum hala :)
Masa tenisi oynuyoruz. Sıramı bekliyorum :) Ayy çok zevkli eğlenceli. ..
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendineüşütmüşüm kızlar. hastayım iyice. boğazım ağrıyor
Sağol cnm bende tam arıcaktım :)Yukarda alintiladim ♡
Aaaa bu benim şarkım
En sevdiklerimden,bu ara ruhumunda ihtiyaci var sil bastan baslamaya..
Hepinize armagan olsun..
Bende okuldayken çok severdimMasa tenisi oynuyoruz. Sıramı bekliyorum :) Ayy çok zevkli eğlenceli. ..
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
teşekkür ederim. zencefilli çay içiyorum şimdi. belki boğazıma iyi gelir.60kiloyum çok geçmiş olsun
teşekkür ederim. zencefilli çay içiyorum şimdi. belki boğazıma iyi gelir.
Artık yüzüm yok falan yok elif hanım :))o yüz olacak ve kilolarda gidecekkk :))Yüzüm olayinca cee diyip kacmalarimda cok oluyor,farkindayimAma insallah daha düzenli olup aktif olacagim bundan sonra mefkurem
sağolasın cnm pek başarı sayılmaz şimdiki durumum :))Çok güzel kilo vermişsin canım allah daim etsin inşallah o zeytin incir kürünü teyzem midesine iyi geliyo diye yapıyodu zayıflatıyomuymuş. Bende de al ver çok oluyo. Eylül ayında annemin evine gittim altı kilo aldım bir ayda. Onlarla uğraşıyorum hala :)
Basbaya başarı sayılır benim bi senedir görmediğim bir rakam senin kilon. :) bu arada ben bugün akşam yemeğini erken yemeyi başardım. Kaç gündür sekiz buçukta yiyodumArtık yüzüm yok falan yok elif hanım :))o yüz olacak ve kilolarda gidecekkk :))
sağolasın cnm pek başarı sayılmaz şimdiki durumum :))
Ama önümüze bakıp artık heeeep eksilerle devam edelim
Sen biliyonmu onun hikayesini :))
Amethyst_1 şeboyu pek severim
Nurrr ne güldüm,Allah'da seni güldürsün:) Yani birBonus 'un kankasi olamasakta,iki göz hukukumuz var bizim de
Kendimi tanitirken bonus'un iki gözüyüm diye taniticimm bundan sonra,ona göree
Nasilsin canim,pasalar nasillar?
Masa tenisi oynuyoruz. Sıramı bekliyorum :) Ayy çok zevkli eğlenceli. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?