- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Fitik,yorgunluk vs yok sükür..Troit durumum var ama gectgimiz ay yapilan tahlillerim gayet güzeldi,doktora gidicem bu ara sanirim ilacimin degeri yüksek,biraz ondan da süphelenmiyor degilim ama bilmiyorum yüksek doz troit ilaci yapar mi bu tarz etkiler..
Yanisira iki gündür düzensiz menüm,uzun süre ac kalmak durumunda kaldim fakat daha önce hic olmazdi acken böyle titreme falan..
E sikki iyiymis,bence de hakediyorum
105 den düştüm 10 kilo verdim en yüksek 109 gördüm bir ayda 105 oldum sonra buraya döndüm 10 kg yıda 3 ayda verdim bir aydırda sayıyorum yerimde tekrar motive olmalıyım
Icimize attiklarimiz dogacim bazen bi sekilde cikiyolar boyle.
Hosgeldin. Kilo vermen durduysa ters giden bisey vardir sanirim.
Baya verip durduysan normal sayiliyor.
Beslenme seklini degistirip vucudun bunyenin algısını degismen lazim
105 den düştüm 10 kilo verdim en yüksek 109 gördüm bir ayda 105 oldum sonra buraya döndüm 10 kg yıda 3 ayda verdim bir aydırda sayıyorum yerimde tekrar motive olmalıyım
Emziremiyorum malesef..Taze anne bebek bakıp emziriyorsun bence menun az olmuş dikkat et sütünle kal:))
Aparatla daha cok tikaniyor o yuzden sprey kullaniyodum ama onlada sıkılıp sıkılmadigini anlamiyodum dün serum fizyoloji aldim cok sukur daha iyi bugunGeçmiş olsun canım bebeğin burnunu temizleyip çekiyorsun dimi aparatla
Evet cuma hedefimizi belirleyelim.madem..
Sonra onları toparlariz.
Ben başlıyorum o vakit..
10 Kasım Cuma hedefim 71.4 kg. -1
Haftalık hedefim 97.6 yani -2 kg. Aylık hedefim 5 kg ocak ayına kadar 10 kg
Evet yolumuz uzun ideal kilomuza. Ama ne kadar verirsek kendimiz için kâr
Kilomuz cok oldugundan yoruluyoruz ya hepimize oluyo.
Geri alma potansiyelimizi dusunup durdurmamiz lazim kendimizi
Gelmek istersen bekleriz :) her yol mubah.
Geçmiş olsun, daha iyisindir inşallah..
teşekkür ederim. zencefilli çay içiyorum şimdi. belki boğazıma iyi gelir.
Oyy çok geçmiş olsun, Allah şifa versin..Kizim rahatsiz iştahim falan kalmadi :/
E başka bişey demedi mi bu doktor.. Yoktur inşallah öyle bişey, varsa da tedavisi vardır.. Canını sıkma..bilmiyorum ki iyimiyim kötümüyüm
işyerindeki berbat günün sonunda doktordan beklediğim müjdeli haber de geldi
hücre değişimi ilerliyor yavaş yavaş kanser oluyorum sanırım
kafa güzel şimdi benim saçmalamadan iyi geceler dileyim hepinize
Günaydın
Mutlu haftasonları
cakil80 canım iyice isindıktan sonra yap emi.. yoksa fena yapıyor. 5 set halin de yaptirdi hoca..
Yanlız zıplamalı kısımlar çok kötü benim memitolar engel oluyor
@simeranya7 peki ne dedi Dr. Sadece değişim devam deyip kapattımı.?
Vardır bi çaresi biliyorsun, ki net bişey yok..
Is yerin gerçekten gıcıkmış anlattığına göre . Inşallah bir hal çaresi bulunur..
y.o.l.c.u canım çalışıp emeğin karşılığını almak gerek. Kötü bir durum o..
Bi düzene girer inşallah... kpss çok zor artık. Iki kişiden bir işletme mezunu ben dahil :)
Ben de 89 olayım inşallah yarım kilo yeter
Kollarin yorgunmu kaslarini yorucak is guc yaptinmi kuzum?
Fıtık tarzi bisey varmi? Çok streslimiydin yada açmıydın?
Demir eksikligi kansizlik troit bozukluguda yapar diye biliyorum.
E şıkkı hic biri ise sana bu lazim diye dusunuyorum.
Nur1835 sanada uyar
Artık yaş kurtarmaz zaten kpssyi...
89 olayım derken 90 mı oldun senn...yenacım kızmakta haklıymış ama neyseki senin irade sağlam çabuk toparlarsın....
Ay ne güldüm küçük kızda baktı baktı annee bunda gülüncek ne var çok saçma dedi...:))
Elifcim hoşgeldin canım...
daha iyi olmana sevindim cnmYok kuzum olur mu öyle şey dün is çok yoğundu eve donerken anca yazılanları okuyabildim malum yol uzun vakit nasıl geçti anlamadım. Ne güzel sayfa hareketlendi. Birara kimse gelmiyo diye uzuluyordum. Şimdi size yetisemiyorum eskisi gibi. Bide canımı sıkan şeyler oluyor hepsi üstüme üstüme geliyor ama akillandim artık üstüme üstüme gelselerde yemiyorum. Yesem de aynı yemesem de aynı bari yemeyim diyorum. Şimdi güzel bir dizi açarım ütu yapmaya baslarim akşam a allah kerim.
Filtre kahveyi isteğine göre açık yada koyu yapabilirsin cnm.yenacım vallah yedim şimdi kahvaltımı söz dinledim hemen pratik peynirli omlet 2 yumurtayla yapılmış 2 dilim etimek 2 fincan çay türk kahvesini seviyorum da filtreyi hiç içmedim çok koyu gözüküyor gözüme denemeye bile cesaretim olmadı türk kahvesinde kesinlikle sade içiyorum diyet yapmadığım zaman bile şekerli felah içemem tadını alamıyorum ozaman canım
Tmm güzelim kaçamak yoksa sorunda yokturSey kem küm:) bu günden itibaren yazicim mefkurem:)Aslinda dün de kacamak vs yapmadim ama balik hafizam net hatirlayamadi menüleri
tatlım diyet diye uzun süre aç bırakma kendini biliyosun kilo vermek aç kalmak demek değilBenim ellerim titriyor bugun neden olabilir acaba?dün de ögle saatlerinde olup gecmisti
Sana bi müjde verem :))akşam bende daldım o ora unuttum sonrada işe gittim kaldıAman yaa aksamdan su hazirliyodum nasil unutmusum pöfff simdi hemen 1 litreyi kaynatip zencefil limona dokuyorum.
Biraz iliyinca cogaltiyorum.
Aksamdan bekleyince malzemeler suya kariscakti ben simdi sureci hizlandirmis oluyum napimMefkurem icip yagini eritirken ben oyle duramam anliyomusunuz
Ooo maşallah hedef büyükHaftalık hedefim 97.6 yani -2 kg. Aylık hedefim 5 kg ocak ayına kadar 10 kg
Dün biraz spor yapayim dedim. 10 tane mekik cektim karnim agrimaya basladi ödüm koptu sonra baktım regl oluyorum hemde 10 gün erken. İyice şaştı takvim
daha iyi olmana sevindim cnm
Bence bu hızla baya bi kilo vereceksin
Dün herkese yeni bi enerji geldi çok şükür inş.böyle devam ederiz. Bende çok mutlu oldum
Filtre kahveyi isteğine göre açık yada koyu yapabilirsin cnm.
Ben 1-2kş kadar sütte koyuyorum sadesi midemi ağrıtıyor
Tmm güzelim kaçamak yoksa sorunda yoktur
Cuma -1 gelecektir :)
tatlım diyet diye uzun süre aç bırakma kendini biliyosun kilo vermek aç kalmak demek değil
Aletin varsa tansiyonunu bi ölçseydin
Ama ilacın dozajı fazla geliyosa ondanda olabilir
Sana bi müjde verem :))akşam bende daldım o ora unuttum sonrada işe gittim kaldı
Ooo maşallah hedef büyük
Kuzum sen sezeryanmı olduydun öyleyse dikkat et bölgesele hemen başlama
Senin bebiş ne kadarlık olmuştu
O kadar sevinme canikom ben onlar olmadanda yağ yakmasını bilirimdeme çok acıklı olucak benim için yalnız basima yag yakmak
aman dur maşallah de cnm grub yeni hareketlendi :)nazar değmesinooo ne çok şey yazmışınız öyle yetişemiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?