Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya cok acken sekerim dusuyor ve oluyor bende bi cok kiside duydum o yuzden sordum.
Troit cok onemli ilac yaparmi bilmiyorumda degerlerin normalin disinda olmasi bazi kisiye yapiyor. Carpinti halsizlikte yapiyor cabuk yorulma falan.
Ac birakma kendini lutfen.

Icimize attiklarimiz dogacim bazen bi sekilde cikiyolar boyle.

Hosgeldin. Kilo vermen durduysa ters giden bisey vardir sanirim.
Baya verip durduysan normal sayiliyor.
Beslenme seklini degistirip vucudun bunyenin algısını degismen lazim
105 den düştüm 10 kilo verdim en yüksek 109 gördüm bir ayda 105 oldum sonra buraya döndüm 10 kg yıda 3 ayda verdim bir aydırda sayıyorum yerimde tekrar motive olmalıyım

105 den düştüm 10 kilo verdim en yüksek 109 gördüm bir ayda 105 oldum sonra buraya döndüm 10 kg yıda 3 ayda verdim bir aydırda sayıyorum yerimde tekrar motive olmalıyım

Kilomuz cok oldugundan yoruluyoruz ya hepimize oluyo.
Geri alma potansiyelimizi dusunup durdurmamiz lazim kendimizi
Gelmek istersen bekleriz :) her yol mubah.

Evet cuma hedefimizi belirleyelim.madem..
Sonra onları toparlariz.

Ben başlıyorum o vakit..
10 Kasım Cuma hedefim 71.4 kg. -1

Haftalık hedefim 97.6 yani -2 kg. Aylık hedefim 5 kg ocak ayına kadar 10 kg

Dün biraz spor yapayim dedim. 10 tane mekik cektim karnim agrimaya basladi ödüm koptu sonra baktım regl oluyorum hemde 10 gün erken. İyice şaştı takvim

Allahım nasıl güzel insanlar katmışım burda hayatıma, şükürler olsun
Hepinizi çok seviyorum ya iyiki varsınız
Dünkü şarkılar çok güzeldi YENA Bonus ikisi de efsane.. Gece göremeyince şimdi dinledim. Geceye daha iyi giderdi tabi de
Bonus oku oku bitiremedim ya, ne çok konuşulmuş, olsun ama topiğin bu hali çok güzel.. Bu hafta ben de çok aktif olucam inşallah. Sizi çok özlemişim

teşekkür ederim. zencefilli çay içiyorum şimdi. belki boğazıma iyi gelir.
Geçmiş olsun, daha iyisindir inşallah..
Kizim rahatsiz iştahim falan kalmadi :/
Oyy çok geçmiş olsun, Allah şifa versin..
E başka bişey demedi mi bu doktor.. Yoktur inşallah öyle bişey, varsa da tedavisi vardır.. Canını sıkma..

Artık yaş kurtarmaz zaten kpssyi...

Ben de 89 olayım inşallah yarım kilo yeter

89 olayım derken 90 mı oldun senn...yenacım kızmakta haklıymış ama neyseki senin irade sağlam çabuk toparlarsın....

Ay ne güldüm küçük kızda baktı baktı annee bunda gülüncek ne var çok saçma dedi...:))

Elifcim hoşgeldin canım...

Yaş haddinden espiri anlayislarimiz farkli onlarla

Sen bunu gordunmu

daha iyi olmana sevindim cnm
Bence bu hızla baya bi kilo vereceksin

Dün herkese yeni bi enerji geldi çok şükür inş.böyle devam ederiz. Bende çok mutlu oldum

Filtre kahveyi isteğine göre açık yada koyu yapabilirsin cnm.
Ben 1-2kş kadar sütte koyuyorum sadesi midemi ağrıtıyor

Sey kem küm:) bu günden itibaren yazicim mefkurem:)Aslinda dün de kacamak vs yapmadim ama balik hafizam net hatirlayamadi menüleri
Tmm güzelim kaçamak yoksa sorunda yoktur
Cuma -1 gelecektir :)

Benim ellerim titriyor bugun neden olabilir acaba?dün de ögle saatlerinde olup gecmisti
tatlım diyet diye uzun süre aç bırakma kendini biliyosun kilo vermek aç kalmak demek değil
Aletin varsa tansiyonunu bi ölçseydin
Ama ilacın dozajı fazla geliyosa ondanda olabilir

Sana bi müjde verem :))akşam bende daldım o ora unuttum sonrada işe gittim kaldı

Ooo maşallah hedef büyük

Kuzum sen sezeryanmı olduydun öyleyse dikkat et bölgesele hemen başlama
Senin bebiş ne kadarlık olmuştu

deme çok acıklı olucak benim için yalnız basima yag yakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…