:)) ne sayfa birikmis okuyarak ilerliyorum 500 leri begenmiyomusunuz :))__ Haftalık hedefler ___
___ 3---10 kasım ___
@YENA _____ -1
Mefkurem ______-1
@Nur1835 ______-0,7
@ISILDURU _____-1,5
@malipina _____-2
Bonus _____ -1
@Jade21 _____-1
cakil80 _____-1,5
@nisan34 _____ -1
@mavipatikler _____-1
@asumanzeynep ______ -1
Asuman abla kimsenin hedefi 1 in altinda degil sende oyle diyodun dimi?
Benim gözler yoruldu :)) zaten de goremiyom hala gòze gidemedim zor goruyom ekrani@eboe ogretmenimmm canim benimmm
Yormadik insallah seni gecmisle
Cok uzuldum Simi daha oncede boyley tartismalariniz yasandi bu sefer aşmiş biraz gitsin yüzleşsin gecen zamanla kendisiyle. Sana bu kadar da yapmasin.Aşağıda komşuda şimdi..Onlar konuşmuşlar etmişler ama bu sefer haddini çok aştı..Heim numarasını verdim gönderin gitsin yarın da gelsin eşyalarını alsın dedim..
Geçmişi değiştiremem benim kadar kimse bedel ödememiştir bi kısmını zaman zaman burda paylaştım ancak geleceğine yön verdim debelene debelene ona son sekiz ayda herkesin imrendiği bi hayat sundum ona ben..kalenin dibinde bi ev bi insan maaşı kira ödüyorum parmakla gösteriyorlar binlerce € borca girdim onu bu şehre getirebilmek için..ona sunduğum hayatı kimse sunamaz..kaldı ki o psikopat adama da sırf onun için katlandım yıllarca..en az onun kadar şerefsizsin nedir yaa..
:))))Sanırım aşırı spordan koltukta bayılıp kaldılar :)
Gunaydin mutlu pazarlar
Bahar
"Gökyüzündeki en yüksek yıldızı hedef al. Bir yagmur damlasıda vursan şanslısın".....
Bonus yuruyustesin sanirim :) kac dk oldu
Kek yaptım ve yemedim kendimle gurur duyuyorum
Kalkınca
sirkeli su, keten tohumu yağı
9.00 _
Incir zeytin hurma kürü
11.00 _
3 çatal omlet
Peynir
Maydonoz
Bikaç tane minik domates biber
1 tb baget ekmeğinin dışı (2 dil ekm.değerinde)
14.30 civarı _
5-6 kş hindi sote
Minik domates biberler
1 bar ayran
19.00 _
1 tabak kabak
Yoğurt
Salata
Suyu tam ölçmedim ama 2 lt olmuştur
Iyi gecelerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?