Valla aklımdan çıkmıyor simum ne yapılabilir diyeÇocuğunun doğumuna gelmemiş 18 yıldır umrunda bile olmamış bi adam..
Valla aklımdan çıkmıyor simum ne yapılabilir diye
Çevrenizde kızının lafını dinleyeceği aklı başında biri yokmu nasihat etse konuşsa
Çocuklar dışardan birinin söylediklerini daha çok önemserler
Dedim ya güzelim tamamen haklısınAşağıda komşuda şimdi..Onlar konuşmuşlar etmişler ama bu sefer haddini çok aştı..Heim numarasını verdim gönderin gitsin yarın da gelsin eşyalarını alsın dedim..
Geçmişi değiştiremem benim kadar kimse bedel ödememiştir bi kısmını zaman zaman burda paylaştım ancak geleceğine yön verdim debelene debelene ona son sekiz ayda herkesin imrendiği bi hayat sundum ona ben..kalenin dibinde bi ev bi insan maaşı kira ödüyorum parmakla gösteriyorlar binlerce € borca girdim onu bu şehre getirebilmek için..ona sunduğum hayatı kimse sunamaz..kaldı ki o psikopat adama da sırf onun için katlandım yıllarca..en az onun kadar şerefsizsin nedir yaa..
Onu sıkıp sumugu cekicen işte otribebeyleAparatla daha cok tikaniyor o yuzden sprey kullaniyodum ama onlada sıkılıp sıkılmadigini anlamiyodum dün serum fizyoloji aldim cok sukur daha iyi bugun
Sevgili simi , basinda büyük imtihanlar var hele de evlatla imtihan en zorudur. Ama Allah kuluna taşiyamayacaği yükler vermez.Aşağıda komşuda şimdi..Onlar konuşmuşlar etmişler ama bu sefer haddini çok aştı..Heim numarasını verdim gönderin gitsin yarın da gelsin eşyalarını alsın dedim..
Geçmişi değiştiremem benim kadar kimse bedel ödememiştir bi kısmını zaman zaman burda paylaştım ancak geleceğine yön verdim debelene debelene ona son sekiz ayda herkesin imrendiği bi hayat sundum ona ben..kalenin dibinde bi ev bi insan maaşı kira ödüyorum parmakla gösteriyorlar binlerce € borca girdim onu bu şehre getirebilmek için..ona sunduğum hayatı kimse sunamaz..kaldı ki o psikopat adama da sırf onun için katlandım yıllarca..en az onun kadar şerefsizsin nedir yaa..
Cektigim zaman daha cok tikaniyo serum fozyoloji rahatlatti simdi cok sukurOnu sıkıp sumugu cekicen işte otribebeyle
Haklısın valla canım ama annem kız kardeşim iki kızım eşler olmadan nadir çıkıyoruz mükellef bir sofraydi eskiye göre çok yemedim ama genede bal ve börek artiydi tabi malesef akşam ise hamsiyi kizartmadan firinlayip yaptım kendime ve marul salatası ekmeksiz yeşil çay kahve tükkani kapadimOoo sen 2 kiloyuda geçecen kuzum hadi inş.
Lütfen emeklerini çöpe atma
Sevgili simi , basinda büyük imtihanlar var hele de evlatla imtihan en zorudur. Ama Allah kuluna taşiyamayacaği yükler vermez.
Her şerde bir hayir vardir,bu imtihani geçersen çok şeyler kazanaksin.Mefkurem katiliyorum,be kadar hakli olarak kizsanda kızına birşey olsa yüreği en çok yanacak olan yine sensin,sabret kardeşim,dua et kızına Allah ıslah etsin,merhamet versin diye,bizlerde edelim yavruna.
İlerde olgunlaşinca en büyük destekçin belki de kizin olacak. Tam tehlikeli yaşlarinda,olgunca düşünemiyor. Senin de çok yorulduğun belli hayatta, ama mükkafatini alacağini düşünüyorum.
Allah sana güç kuvvet versin, Rabbim yardimcin olsun,evladini da islah etsin, hayırlı evlat yapsin.
Kizin pişman olup geldiginde ona kapini ve kollarini aç simiciğim.
Aşağıda komşuda şimdi..Onlar konuşmuşlar etmişler ama bu sefer haddini çok aştı..Heim numarasını verdim gönderin gitsin yarın da gelsin eşyalarını alsın dedim..
İnan babasinin yaptiginin da(yapmadıklarının) annesinin yaptiklarinin da farkinndadir. Babasina olan öfkesini senden çikartiyor. Aslinda kizinin bir yani eksik,yarali,bunu dişa vururken seni incitiyor ama geçecek annesi.ikiniz için de biraz zaman ve sabir.sorun orda zaten canım pişman olmuyor eşşek gibi yapıcan diyor her seferinde affedince bu kaçıncı oldu bunu 18 yıl boyunca hayrını görmediği babasına diyemiyor ama..
Ben sahip çıkabileceğim kadar çıktım yaşım kırk olucak İş stresi, tek başına her şeye yetmeye yetişmeye çalışmak varken bu Cehennemi bana yaşatmaya hakkı var mı?
Döner, işkembe ve tavuk sote ayni güne olmamış sanki :/Şöyle bir de menu birakayim buraya bi degerlendiriverin, bugün sapittim galiba.yarin artilari gorunce son pismanlik fayda vermeyecek.
Sabah 7.00
İki bardak ilik su,kayisi,ceviz
Bir küçük tabak tavuk döner ( ben de kahvaltiyla bir alakasini bulamadim ama yedim)
15.00 da bir ayva, şekersiz kahve
16.00 da iki kase işkembe çorbasi
Akşam 18.00
Bol salata ,bir kase yogurt,bir tabak tavuk sote( gidaklamazsam iyidir)
Su 1.5 litre
Evet hiç olmadi hem de. Anne olmanin zorluklari diyelim. Çocuklarin artanlari yemek zorunda hissettim. Bir daha yapmam insallahDöner, işkembe ve tavuk sote ayni güne olmamış sanki :/
bende öyle yapıyorum 1 lt şişem var bana ait mutfağa sık gidip geldiğim için gözüme çarpıyor içiyorum ama suyu sevmiyorum zorluyorum kendimiSu ne kadar iciyorum hic bilmiyorum gidip geldikce mutfaktan iciyorum ama şişemi cikarsam iyi olcak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?