Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Banada yorum.banada
sen pamuk gibisin huyun da kalbin de yumuşacık bazen hoşlanmadığın şeyleri bile sırf karşıdaki istiyor diye , kırlmasın gönlü olsun diye yapan, rahatsız olsan da belli etmeyen birisin çünkü sen pamuksun yumuşacıksın sararsın sarmalarsın, karşındaki mutlu oldu diye sen de mutlu olursun

Tanışmıyoruz ama banada

ben hatırladım sonun da haydi yine yeniden topiğindeyim sen de oradaydın bir ara allah iyiliğini versin sen de benim gibi unutkansın
Biryerde okudum diyordum hosgeldin topicte tanıdık kimse kalmamış tatlitambak kilo vermiş galiba en son baktığımda eskilerden kimseyi görmedim

Tanışmıyoruz ama banada
tanışmadan daha iyi işe yarayıp yaramadığı benim hislerin ne derece doğru olduğu daha iyi anlaşılıyor şimdiye kadar hiç ıskalamadım ama :))
sen çiçek gibisin açtığın da etrafını çok güzel etkiliyorsun, çok çabukta solup gidiyorsun ama gülüm
sen de nedense biraz cesaret , öz güven eksiği var çok iyi olduğun çok iyi bildiğin şeyleri bile ben bilirim demiyorsun az geride duruyorsun çok fazla dikkat çekip gözlerin sana dikilmesi biraz mutlu etse de daha çok tedirgin hissettiriyor
kendini daha çok sevvvvvv:))

Biryerde okudum diyordum hosgeldin topicte tanıdık kimse kalmamış tatlitambak kilo vermiş galiba en son baktığımda eskilerden kimseyi görmedim
tatlım tambağım ayrıları çok oldu
tomurcuk angelina tevafuk melrin duruyor lastrose ve emoşum bu sene geldiler
ben de bildiğin gibi senelerce daha buralardayım göbüş gayet yerin de gülüm :)

Ekim nerde yaşıyorsun merak ettim burçlarlada ilgileniyormusun yada astrolojiyleee yoksa sadece his mi kahve falı bakarmışım mesela merak ettim şahsen ben kahve falı bakmak isterdim ...

geçmiş olsun misafiri iyi yapmışsın iptal etmekle suyun ne zaman geleceği belli olmaz zaten halılar da yokmuş

Abovvv üstadımsın çok teşekkürler

Ekim nerde yaşıyorsun merak ettim burçlarlada ilgileniyormusun yada astrolojiyleee yoksa sadece his mi kahve falı bakarmışım mesela merak ettim şahsen ben kahve falı bakmak isterdim ...
yok gülüm burçtan astrolojiden faldan hiç anlamam yükselen burç diye bir şey varmış onu da 3 sene önce benim meraklı komşular senin ki ne diye araştırmaya girdiklerin de duydum
rüya tabirini severim ama :))
eskişehir de yaşıyorum son 5.5 senedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…