yok canım emin ol tuhaf gelmez bana.ilgilendiğin konuları ben de severim parapsikoloji metafizik enerjiler auralar .sıkıntı yok yani :)azıcık tuhaf gelecek farkındayım ben biraz cinsim gülüm dönem dönem hislerim çok kuvvetlenir bu gün de öyle sanırım
senin fotonu görür görmez hissettiklerimi yazayım sana olur mu çok güçlü hisettim seni yanı başımdaymışsın gibi
sen duygularını dışarıdan belli etmeyi sevmiyorsun kendini tutuyorsun yeni tanıştığın birileriyle hemen samimi olmaktan kaçınıyorsun mutlaka bir mesafe ve iyice tanımak için zamana ihtiyaç duyuyorsun, aslın da için de çok coşkulu bir kadınsın seni, sen olarak, olduğun gibi dışarıya göstermek istemiyorsun, bir koruma kalkanın var .. gibi hissettim
hoşlanmadıysan boş ver cevap bile verme gülüm sorun değil ben çenem ve parmaklarım yine duramadık :))
Icin rahat edecek se gitmelisin yeni birseyler duyarsan bize de haber veririsin ama tek diyetisyen listesi ile olmuyor destek de gerekiyoryenacım çok dikkat ediyorum gerçekten beynimde sürekli diyet buraya çok adapte oldum sürekli giriyorum okuyorum yani burası bana çok fayda verdiğini farkındayım benim kararımı tazeliyor sadece kendime güvenim kırık dikkat ediyorum ama bu şekilde heralde verwmicemler düşünmeye başladım daha katı olmalıyım sanki Dr yardımı burdan geliyor aklıma daha önce diyetisyenle 17 kilo vermiştim sanki şimdi neyaparsam Dr gitmeden veremicekmişim gibi uzattım yaaa kusura bakma
Canim senin için ne faydaliysa onu yap. Ben diyetisyene gittiğimde hiç faydalanamadim. Zamanim,param boşa gitti. Belki iyisi denk gelmedi belki de ben kafamda bitiremedigimden olmadi. Sen fayda gormüşsün. Onlemini çabuk alirsan daha az zararla dönmüş olursunyenacım çok dikkat ediyorum gerçekten beynimde sürekli diyet buraya çok adapte oldum sürekli giriyorum okuyorum yani burası bana çok fayda verdiğini farkındayım benim kararımı tazeliyor sadece kendime güvenim kırık dikkat ediyorum ama bu şekilde heralde verwmicemler düşünmeye başladım daha katı olmalıyım sanki Dr yardımı burdan geliyor aklıma daha önce diyetisyenle 17 kilo vermiştim sanki şimdi neyaparsam Dr gitmeden veremicekmişim gibi uzattım yaaa kusura bakma
Ayyy bi gün bende bi resim gönderemde analizini yap bakalımazıcık tuhaf gelecek farkındayım ben biraz cinsim gülüm dönem dönem hislerim çok kuvvetlenir bu gün de öyle sanırım
senin fotonu görür görmez hissettiklerimi yazayım sana olur mu çok güçlü hisettim seni yanı başımdaymışsın gibi
sen duygularını dışarıdan belli etmeyi sevmiyorsun kendini tutuyorsun yeni tanıştığın birileriyle hemen samimi olmaktan kaçınıyorsun mutlaka bir mesafe ve iyice tanımak için zamana ihtiyaç duyuyorsun, aslın da için de çok coşkulu bir kadınsın seni, sen olarak, olduğun gibi dışarıya göstermek istemiyorsun, bir koruma kalkanın var .. gibi hissettim
hoşlanmadıysan boş ver cevap bile verme gülüm sorun değil ben çenem ve parmaklarım yine duramadık :))
şımar mefkuşum senin şımarıklığın bile asil ve kibar yakışır sultanıma :)
dedim ya gülüm benim hisler bu gün çok güçlendi senin ilk yazında hisler coştu fotona bakınca da yanımda gibi hissettim seni, ah bir de unutkanlığım olmasa daha sonra kime ne hissettim hatırlasam yok onu da unutabiliyorum :))naaptın sen öylee kaç yıllık arkadaşlarıma sor bilemez yeminle.Tebrik ederim vall ben şok!!
Ballandirmayin kesin pişmeden içi çiğ kalmıştır. Tadı da kötü olmuştur tarçın çok gelmiş acitmistir tadını.hee valla ceviz tarçın da var.kahvenin yanına bir çatal aldım şimdi sadece, kabul ediyorum suçluyum:)
aa aşk olsun mefkuşum resim ad v.s. hiç bir şey olmadan da hissediyorum senin kalbinin derinliklerini bile hisettim ondan kuyruk gibi sen nereye ben oraya peşine düştüm güzel kalplimmmmAyyy bi gün bende bi resim gönderemde analizini yap bakalım
Gerçi benim herşeyim meydanda zaten :))
Evet canım mandalina portakal bahçeleri çok buranın.ama sahibine desenki bi tane koparablir miyim diye direk kavga eder senle.çok cimriler yemezler meyveler yerlere dökülür ama bitane bile vermezler :)
Annemler bi sure orda kaldilar bende gitmistim. Koca koca mandalinasini portakal bahcesini cok sevmistim.
Burda hic cig yer fistigi gormediydim ordan almistim baya :)
Bizde de akdeniz bolgesinde vardir belki.
aa aşk olsun mefkuşum resim ad v.s. hiç bir şey olmadan da hissediyorum senin kalbinin derinliklerini bile hisettim ondan kuyruk gibi sen nereye ben oraya peşine düştüm güzel kalplimmmm
gülüm sen bizim çakılsın değil mi yanlış mı hatırlıyorum yoksa avatar resmi değişse bile karıştırabiliyorum yine de bence sen bizim çakılsın :))Ballandirmayin kesin pişmeden içi çiğ kalmıştır. Tadı da kötü olmuştur tarçın çok gelmiş acitmistir tadını.
Ben karar veremedim ama yena bonus Mefrukem aktif kaptan durumdalar onlar olmazsa takım yürümüyor.kaptan olan arkadaş kim acaba ondan da destur alayım
ben bir ara bu topiğe de yazmışım zaten ama ne zaman ne yazdım onu hatırlamıyorum
evet evet içi çamur oldu resmen hele cevizler taş gibi bi de kek kokuyo ığğğğğBallandirmayin kesin pişmeden içi çiğ kalmıştır. Tadı da kötü olmuştur tarçın çok gelmiş acitmistir tadını.
Cansın :)dedim ya gülüm benim hisler bu gün çok güçlendi senin ilk yazında hisler coştu fotona bakınca da yanımda gibi hissettim seni, ah bir de unutkanlığım olmasa daha sonra kime ne hissettim hatırlasam yok onu da unutabiliyorum :))
aman boş ver gülüm onlar bilmesin sen göstermesen de onlar seni gerçekten tanımak istememiş ki bilsinler ,ben tanıdım bile sevdim de yeter gayrıı :)))
Hadi atla gel 1 tabak daha hazırlarim hemenHimm olsada yesek.Çok guzel kahvaltin afiyet olsun.
Benim kafamda fotodaki gibisin yena ve bonus da özellikle yena nin siyah beyazı seviyorumAyyy bi gün bende bi resim gönderemde analizini yap bakalım
Gerçi benim herşeyim meydanda zaten :))
Mersinde miEvet canım mandalina portakal bahçeleri çok buranın.ama sahibine desenki bi tane koparablir miyim diye direk kavga eder senle.çok cimriler yemezler meyveler yerlere dökülür ama bitane bile vermezler :)
Biz birlikte kilo verecegiz okuduklarimdan anladigim kesin bir zayıflama yöntemi yok vücudunu dinle nasıl kilo veriyorsun ona göre hareket et bencecakil80 tabiki canım destek geri ama evde sürekli harem halindeyim birde haftada 2 veya 3 yürüyüş yapabiliyorum yeni bişeyler öğrenirsem tabiki burda arkadaşlarımla paylaşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?