Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun misafiri iyi yapmışsın iptal etmekle suyun ne zaman geleceği belli olmaz zaten halılar da yokmuş
Teşekkürler bende biraz yatakta başıma masaj yaptım aslında umarım tansiyonum çıkmamıştır yineee : ( öyle işte ...

Önümüzdeki hafta içi ve sonu bayağı işim olucak temizlik misafir şunları bir ağırlayıp göndersem havada karada ölüm Yok banaa :)))

Hııım anladım Eskişehirden bir arkadaşımız daha var bu aralar pek uğramıyor ama gelir şimdi nikini tam şeytiremedim etiketleyecektim dünya tatlısı Deliymiz gelirse tanışırsınız :) Eskişehiri güzel derler ben hiç görmedim

allah kolaylık versin hepsi birden bir hafta da çok zor , ben yapamazdım herhalde pilim çok hızlı bitiyor:)

bence çok güzel ben seviyorum burayı oturduğum yer şehir merkezden az kıytıda, parkları yeşilliği porsuk çayı bana sakinlik de huzur veriyor

aa aşk olsun mefkuşum resim ad v.s. hiç bir şey olmadan da hissediyorum senin kalbinin derinliklerini bile hisettim ondan kuyruk gibi sen nereye ben oraya peşine düştüm güzel kalplimmmm
Güzel kalpli meleğim

Ben karar veremedim ama yena bonus Mefrukem aktif kaptan durumdalar onlar olmazsa takım yürümüyor.
Yok kuzum ben daha çömezim :)

bence çok güzel ben seviyorum burayı oturduğum yer şehir merkezden az kıytıda, parkları yeşilliği porsuk çayı bana sakinlik de huzur veriyor
Eski şehirin denizi Yok deniz severim ben fakat yaşayan insanların güzelliğini hep görmüşümdür gerek İzmir olsun gerek Eskişehir yaşanabilir şehirler gelmiştir bana

Güzel kalpli meleğim

Yok kuzum ben daha çömezim :)
bak işte mefkuşum arada binlerce kilometre olsa da adını bilmediğin yüzünü görmediğin insanların kalbini sıcaklığını hissedip sevebilen, arkadaşım dostum kardeşim diyebileceğin insanları rabbim ne güzel bir araya getiriyor ne şanslıyız ki biribirimizi tanıdık çok şükürrr:)

Eski şehirin denizi Yok deniz severim ben fakat yaşayan insanların güzelliğini hep görmüşümdür gerek İzmir olsun gerek Eskişehir yaşanabilir şehirler gelmiştir bana
izmiri görmedim kıytısından geçtim otogarını gördüm sadece :)) ama denilenlerden anladığım kadarıyla izmirle eskişehir kıyas kabul etmeyecek kadar izmir önce denizi yeter diyorlar haklılar marmarayı gördüm çocukluğum istanbulda geçti
karadenizin dibin de 2 sene yaşadım antalyayı gördüm sonuç ne olursa olsun denize girmesen bile karşısın da oturup seyretmenin verdiği huzuru başka bir şey vermiyor deniz işte fark atar :)

Benim kafamda fotodaki gibisin yena ve bonus da özellikle yena nin siyah beyazı seviyorum
keşke öyle olsaydım :)))gençken biraz öyleydim diyelim
Biraz daha zayıflayınca albüm yaparım size :)

Mefkurem sen tambuğday ekmeği yiyosun sanırım kahvaltıda. Acıkmıyo musun kahvltıdan bikaç saat sonra?
aslında ekmek yemeden de doyulur cnm
Ben her gün yemiyorum. Tartıya doğru bırakıyorum :)
Sadece ekmeği sevdiğim için ilerde de tamamen bırakmıcam için Sadece sabahları yiyorum

Merhabalar mutlu pazarlar arkadaşlar

Çok güzel mesajlar muhabbetler okuyorum Yeni arkadaşlar hoşgelmişleer
Senide daha sık görürsek bizde mutlu olacaz şekercim :))
Aynen çakıl ben uzun zaman ekmek yemedikten sonra bi kere deneyim diyorum mideme kütle gibi iniyo.resmen midemin içinde hissediyorum varlığını
Kimilerinde gluten hassasiyeti olur cnm onlara şişkinlik yapar

Aman iyi yapmışın cnm
Işlerini hafta içine yayarak rahat rahat yap

Mefkurem hafta sonu gelen gidenin mi var gülüm kahve mi yapıp içiyorsun nereyesun daaa
güzelim artık saat farkımız 2 saat olduya ben geriden geliyom :))
Malum pazar evdekiler geç kalktı
Işten gelince kahvemi içip incir kürümü yedim
Biraz önce kahvaltı yaptım

Çok şükür cnm
Burda aynı derdi paylaşıp birbirimizden her anlamda Çok şey öğreniyoruz

YENA
Bonus
asumanzeynep
Mefkurem
ISILDURU

cakil80
baharnaz
Arkadaşlar cuma günükü bildirimimden sonra destek mesajlarınızı okudum hepinizi sevgiyle kocaman kucaklıyorum sağolun iyiki vardınız yarından intibaren dikkat etmeye başlıyacağım belki önümüzdeki hafta içi benim şu temizlik, misafir, ve regl olayımdan dolayı düzen tuturamam fakat tabiki bu artıları göndereceğim bilin istedim

Sen gelip şu guzel tribini at diye

Diyosunn

Mefkurem haklisin miktarlari atlamamak gerek,ceviz 7,8 adetti sanirim.Ara ögündeki meyveler disardaydik ama pek yogurtla tüketmiyorum meyveyi,daha iyi sanirim yazdim bir kenara:)
Ayriyetten balik firinda pismis idi:)

Nasil güzel bir kahvalti,afiyet olsun cakil:)

Aramiza hosgeldiniz,ne güzel bir enerjiniz var:)

Sizin kahvaltı faslı çokdan bitmiştir

Ben şimdi hazırlamaya başlıcam
2 saat geriden geliyom nede olsa :))

Incir kürünün tek kötü yanı
Zeytin yediğim için kahvaltıda tekrar Zeytin yemiyorum :))

Biz de cay faslindayiz daha,tam olarak bitmis sayilmaz ama fena saglam bir kahvalti ettim:)
Incir kürü sifa olsun canim..

Bir yorumda ben rica etsem cok sey istemis olur muyum,özendimmm sanirim:)

Fridam cok gecmis olsun,sularin olmamasida fena cabucak gelir insallah..

bence orda bi yeri yanlış yazmışın cnm. Yarın değil bugün başladım dicektin heralde

Mefkurem haklisin miktarlari atlamamak gerek,ceviz 7,8 adetti sanirim.Ara ögündeki meyveler disardaydik ama pek yogurtla tüketmiyorum meyveyi,daha iyi sanirim yazdim bir kenara:)
Ayriyetten balik firinda pismis idi:)
Yoğurt meyvenin şekerini dengelediği için insilün birden yükselmiyor ve çabuk acıkmıyosun cnm
1 meyve yanında 2-3 kş yoğurt -1/2 ç.b.süt yada 1-2 ceviz önerilir

Fırındaki balığada pek sevindim :))

Hava yagmurlu oldugundan evdeyiz bugun,netten avrupa yakasini actik izliyoruz:) Ne güzel bir diziydi yaa,simdilerde hic eskinin tadi yok tv'lerde..

Sizler neler yapiyorsunuz bakalim,nasil geciyor pazar?

YENA topraaam disari cikarsan benim yerime de cek güzel izmir'imin kokusunu icine:)

Hoşgeldin ekim..Herzaman bekleriz seni.. daha önce çok kısa uğramıştın evet..
Ilgi alanına bayıldım. . Ben de azıcık hissederim bişeyler. Bazen yanılır bazen yanılmam. .
Tomurcukta buraliydi bir zamanlar. Şimdi bayagi çıtır oldu yanılmıyorsam dimi.?

Evet canım bizzat ben kendimim fotodaki :)

Hatun daşş
Pek güzelsin canım. .

Mutlulugun mutlulugumdur. :))))gulumseyisin pek hoş

Ayy bahar duygulandım inan.

Biz birlikte kilo verecegiz okuduklarimdan anladigim kesin bir zayıflama yöntemi yok vücudunu dinle nasıl kilo veriyorsun ona göre hareket et bence

Çok doğru katılıyorum sana cakilcım. .

ben hatırladım sonun da haydi yine yeniden topiğindeyim sen de oradaydın bir ara allah iyiliğini versin sen de benim gibi unutkansın

Hepimizin B12 eksikliği var.

Merhabalar mutlu pazarlar arkadaşlar

Çok güzel mesajlar muhabbetler okuyorum Yeni arkadaşlar hoşgelmişleer

Canim nasılsın. Gittinmi kuaföre yeniden.?

Hmmm,ögrenmis oldum sagolasin mefkurem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…