Teşekkürler bende biraz yatakta başıma masaj yaptım aslında umarım tansiyonum çıkmamıştır yineee : ( öyle işte ...
Hııım anladım Eskişehirden bir arkadaşımız daha var bu aralar pek uğramıyor ama gelir şimdi nikini tam şeytiremedim etiketleyecektim dünya tatlısı Deliymiz gelirse tanışırsınız :) Eskişehiri güzel derler ben hiç görmedimyok gülüm burçtan astrolojiden faldan hiç anlamam yükselen burç diye bir şey varmış onu da 3 sene önce benim meraklı komşular senin ki ne diye araştırmaya girdiklerin de duydum
rüya tabirini severim ama :))
eskişehir de yaşıyorum son 5.5 senedir
Evetbildim mi gülüm
allah kolaylık versin hepsi birden bir hafta da çok zor , ben yapamazdım herhalde pilim çok hızlı bitiyor:)Teşekkürler bende biraz yatakta başıma masaj yaptım aslında umarım tansiyonum çıkmamıştır yineee : ( öyle işte ...
Önümüzdeki hafta içi ve sonu bayağı işim olucak temizlik misafir şunları bir ağırlayıp göndersem havada karada ölüm Yok banaa :)))
bence çok güzel ben seviyorum burayı oturduğum yer şehir merkezden az kıytıda, parkları yeşilliği porsuk çayı bana sakinlik de huzur veriyorHııım anladım Eskişehirden bir arkadaşımız daha var bu aralar pek uğramıyor ama gelir şimdi nikini tam şeytiremedim etiketleyecektim dünya tatlısı Deliymiz gelirse tanışırsınız :) Eskişehiri güzel derler ben hiç görmedim
Güzel kalpli meleğimaa aşk olsun mefkuşum resim ad v.s. hiç bir şey olmadan da hissediyorum senin kalbinin derinliklerini bile hisettim ondan kuyruk gibi sen nereye ben oraya peşine düştüm güzel kalplimmmm
Yok kuzum ben daha çömezim :)Ben karar veremedim ama yena bonus Mefrukem aktif kaptan durumdalar onlar olmazsa takım yürümüyor.
bazen kendime hayret ediyorum :))
Eski şehirin denizi Yok deniz severim ben fakat yaşayan insanların güzelliğini hep görmüşümdür gerek İzmir olsun gerek Eskişehir yaşanabilir şehirler gelmiştir banabence çok güzel ben seviyorum burayı oturduğum yer şehir merkezden az kıytıda, parkları yeşilliği porsuk çayı bana sakinlik de huzur veriyor
bak işte mefkuşum arada binlerce kilometre olsa da adını bilmediğin yüzünü görmediğin insanların kalbini sıcaklığını hissedip sevebilen, arkadaşım dostum kardeşim diyebileceğin insanları rabbim ne güzel bir araya getiriyor ne şanslıyız ki biribirimizi tanıdık çok şükürrr:)Güzel kalpli meleğim
Yok kuzum ben daha çömezim :)
izmiri görmedim kıytısından geçtim otogarını gördüm sadece :)) ama denilenlerden anladığım kadarıyla izmirle eskişehir kıyas kabul etmeyecek kadar izmir önce denizi yeter diyorlar haklılar marmarayı gördüm çocukluğum istanbulda geçtiEski şehirin denizi Yok deniz severim ben fakat yaşayan insanların güzelliğini hep görmüşümdür gerek İzmir olsun gerek Eskişehir yaşanabilir şehirler gelmiştir bana
keşke öyle olsaydım :)))gençken biraz öyleydim diyelimBenim kafamda fotodaki gibisin yena ve bonus da özellikle yena nin siyah beyazı seviyorum
aslında ekmek yemeden de doyulur cnmMefkurem sen tambuğday ekmeği yiyosun sanırım kahvaltıda. Acıkmıyo musun kahvltıdan bikaç saat sonra?
Senide daha sık görürsek bizde mutlu olacaz şekercim :))Merhabalar mutlu pazarlar arkadaşlar
Çok güzel mesajlar muhabbetler okuyorum Yeni arkadaşlar hoşgelmişleer
Kimilerinde gluten hassasiyeti olur cnm onlara şişkinlik yaparAynen çakıl ben uzun zaman ekmek yemedikten sonra bi kere deneyim diyorum mideme kütle gibi iniyo.resmen midemin içinde hissediyorum varlığını
Aman iyi yapmışın cnmFena başım ağrıyor malum dönemde olduğum için sadece aspirin içtim sularım kesik, halılarımı yıkamaya vermiştim evde halı Yok misafir aradı size geleceğiz diye kalabalık ve yemekli olunca gelmeyin haftaya kalsın dedim ...
güzelim artık saat farkımız 2 saat olduya ben geriden geliyom :))
Çok şükür cnmbak işte mefkuşum arada binlerce kilometre olsa da adını bilmediğin yüzünü görmediğin insanların kalbini sıcaklığını hissedip sevebilen, arkadaşım dostum kardeşim diyebileceğin insanları rabbim ne güzel bir araya getiriyor ne şanslıyız ki biribirimizi tanıdık çok şükürrr:)
YENA
Bonus
asumanzeynep
Mefkurem
ISILDURU
cakil80
baharnaz
Arkadaşlar cuma günükü bildirimimden sonra destek mesajlarınızı okudum hepinizi sevgiyle kocaman kucaklıyorum sağolun iyiki vardınız yarından intibaren dikkat etmeye başlıyacağım belki önümüzdeki hafta içi benim şu temizlik, misafir, ve regl olayımdan dolayı düzen tuturamam fakat tabiki bu artıları göndereceğim bilin istedim
Sen gelip şu guzel tribini at diye
elifcim sabah güzel sağlıklı olmuş ama kurıyemiş miktarlarınıda yazalım :)
Araya 1 meyve yoğurt daha güzel olurdu
Akşam balık kızartma değilse güzel (içimden biraz negatif düşündüm ama :)))
Hepmiz öyleyizki cnm herkes ayrı bi renk
Veee gelmeyenler aranıyor :))
Ben acıktımda benimkiler daha yatıyor
Incir kürümü yiyip birazdaha beklerim
Eğer diyetisyenin sana iyi geleceğine inanıyosan git cnm
Mesela listeye bağlı kalmak hiç bana göre değil Ben yapamam
Aslında hepimiz biliyoruz ne yapmamız gerektiğini mantığı çok kolay
Tatlı yağlı hamurişi beyaz, paketli ürünler yok
Et türü srbze salata yoğurt eksik olmıcak
Bi öğün Et türü yediysek sonraki sebze olsun
Akşamlarıda karbon olmadımı tamamdır bu iş
Tabi su ve sporu eksik etmicez :))
Kahvaltim
selam hanımlar müsaade varsa eğer arada muhabbetine gelmek istiyorum
ben ekimMefkurem sultanımın muhabbetinden ayrı kalmaya dayanamayan bir tontişim
38 yaşındayım (20 gün önce 38 oldum hala alışamadım yavff bu yaşa) 18 senelik evli 16 yaşın da bir tarı sönmek üzere olan bir oğul annesiyim ev hanımıyım insan psikolojisi zihin altının işleyişi azıcık metafiziğe ilgiliyim
arada azıcık sohbete geleyem miii
Sizin kahvaltı faslı çokdan bitmiştir
Ben şimdi hazırlamaya başlıcam
2 saat geriden geliyom nede olsa :))
Incir kürünün tek kötü yanı
Zeytin yediğim için kahvaltıda tekrar Zeytin yemiyorum :))
sen pamuk gibisin huyun da kalbin de yumuşacık bazen hoşlanmadığın şeyleri bile sırf karşıdaki istiyor diye , kırlmasın gönlü olsun diye yapan, rahatsız olsan da belli etmeyen birisin çünkü sen pamuksun yumuşacıksın sararsın sarmalarsın, karşındaki mutlu oldu diye sen de mutlu olursun
Fena başım ağrıyor malum dönemde olduğum için sadece aspirin içtim sularım kesik, halılarımı yıkamaya vermiştim evde halı Yok misafir aradı size geleceğiz diye kalabalık ve yemekli olunca gelmeyin haftaya kalsın dedim ...
bence orda bi yeri yanlış yazmışın cnm. Yarın değil bugün başladım dicektin heraldeYENA
Bonus
asumanzeynep
Mefkurem
ISILDURU
cakil80
baharnaz
Arkadaşlar cuma günükü bildirimimden sonra destek mesajlarınızı okudum hepinizi sevgiyle kocaman kucaklıyorum sağolun iyiki vardınız yarından intibaren dikkat etmeye başlıyacağım belki önümüzdeki hafta içi benim şu temizlik, misafir, ve regl olayımdan dolayı düzen tuturamam fakat tabiki bu artıları göndereceğim bilin istedim
Yoğurt meyvenin şekerini dengelediği için insilün birden yükselmiyor ve çabuk acıkmıyosun cnmMefkurem haklisin miktarlari atlamamak gerek,ceviz 7,8 adetti sanirim.Ara ögündeki meyveler disardaydik ama pek yogurtla tüketmiyorum meyveyi,daha iyi sanirim yazdim bir kenara:)
Ayriyetten balik firinda pismis idi:)
selam hanımlar müsaade varsa eğer arada muhabbetine gelmek istiyorum
ben ekimMefkurem sultanımın muhabbetinden ayrı kalmaya dayanamayan bir tontişim
38 yaşındayım (20 gün önce 38 oldum hala alışamadım yavff bu yaşa) 18 senelik evli 16 yaşın da bir tarı sönmek üzere olan bir oğul annesiyim ev hanımıyım insan psikolojisi zihin altının işleyişi azıcık metafiziğe ilgiliyim
arada azıcık sohbete geleyem miii
Evet canım bizzat ben kendimim fotodaki :)
Mutlulugun mutlulugumdur. :))))gulumseyisin pek hoş
Biz birlikte kilo verecegiz okuduklarimdan anladigim kesin bir zayıflama yöntemi yok vücudunu dinle nasıl kilo veriyorsun ona göre hareket et bence
ben hatırladım sonun da haydi yine yeniden topiğindeyim sen de oradaydın bir ara allah iyiliğini versin sen de benim gibi unutkansın
Merhabalar mutlu pazarlar arkadaşlar
Çok güzel mesajlar muhabbetler okuyorum Yeni arkadaşlar hoşgelmişleer
bence orda bi yeri yanlış yazmışın cnm. Yarın değil bugün başladım dicektin heralde
Yoğurt meyvenin şekerini dengelediği için insilün birden yükselmiyor ve çabuk acıkmıyosun cnm
1 meyve yanında 2-3 kş yoğurt -1/2 ç.b.süt yada 1-2 ceviz önerilir
Fırındaki balığada pek sevindim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?