Tam benlikmiş:)Gunaydinnnnn
Tartida arti goren kendime ve benim gibilere gelsindi....
Nice yıllaradafi ciğim evllilik yıldönümünüz kutlu mutlu olsun.. Sağlıkla huzurla nice seneler diliyorum.. 37 yıl vay bee. Bir ömür ..
Baktım olmamış geri uyudum kızı gönderdikten sonra (diş ağrısından uyuyamamıştım)
Valla ben telden şarkı değiştiremiyorum bantta yürürkenGunaydiiiin
2 hurmayla spora geldim koşu bandından yazıyorum ne becrikliyim be
Günaydınlar Nihayet 94 leri gördüm :)
Teşekkürler aslında eskidende burdaydımhala burdayım çok şükür kararlıyım bu sefer
sağol canım sizin çoğunuzun yaşından çok benim evlilik yaşım var.
Canım yildonumumüz değil. 5 ekimdi o
Eşim telefonla oynarken nasıl becerdiyse güncellemiş
Baktım olmamış geri uyudum kızı gönderdikten sonra (diş ağrısından uyuyamamıştım)
Valla ben telden şarkı değiştiremiyorum bantta yürürkenGunaydiiiin
2 hurmayla spora geldim koşu bandından yazıyorum ne becrikliyim be
He yaa bizde 25 i bitirdik yüzme hocasıyla konuştum gel gel korkma dedi :) bu gün raporu falan ayarlayımda yarın başlarım inşallah
Bu kaçıncı gidiş ve dönüşüm desene.
Nasıl mutluysa artık. :)
Bizim de 25 ocak ta 23 yıl oluyor . Şaka gibi. .
YENA MADEM KAHVELER SENDEN BI ORTA TURK KAHVESI YAPAYIM :))
Buyukte yazsam ne yazdigimi goremiyorum arkadas ya
Yena Dafi mefkurem frida hergaf asuman sizler yakin gozlugu kullaniyormusunuz
E senin duzenli kullanman gerekir canim yaBen kullanıyorum çalışırken hata yapmamak adına. Telefona bakarken kullanmıyorum.
Artı astigmatim var hersey birbirine giriyor ama düzenli gözlük kullanmıyorum aferin bana..
6 aya taşınacakmış havuz bende yakındayken değerlendireyim dedim...öbür konu olmaz artık yaa rahatsız hissederim beni takip ediyor diye düşünürümDoğa çok iyi yüzme hemen değerlendir.
Sen takıma niye ugramiyorsun.?
Masallah saat öglen olmus derler :)Günaydınnnn gece tam uyurken küçük kızım uyandı baya oturdu sonra uyuduk saate bakmadım baygın düştüm anca kalkabildim
Sağol canım
teşekkür ederim canımDafi 37 yil Maşallah size. Her yiliniz saglikla huzurla gecsin inşallah
ınşaallah öyledir.
Bu kaçıncı gidiş ve dönüşüm desene.
Nasıl mutluysa artık. :)
Bizim de 25 ocak ta 23 yıl oluyor . Şaka gibi. .
Ben miyop um canım . Yakınım iyiYENA MADEM KAHVELER SENDEN BI ORTA TURK KAHVESI YAPAYIM :))
Buyukte yazsam ne yazdigimi goremiyorum arkadas ya
Yena Dafi mefkurem frida hergaf asuman sizler yakin gozlugu kullaniyormusunuz
Benimde yakın gözlüğüm var canım ama yeterince kullanmadığım için numarası ilerlemiş dr. Gitmem lazım sende git bir yakın gözlüğü al kullan rahat edersinE senin duzenli kullanman gerekir canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?