Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ooo bugün oyun günü o zaman
Allah sağlıkla mutlulukla nice yillar gecirmeyi nasibetsin canım . Yaşın bana yakın demekki

Tartı 25 gün önce 106.400'dü ya Allahım çok mutluyum kızlar

Harika bir sonuç. ..
Akşam yediğin Kurufasulyeye rağmen eksi görmek çok iyi..

Hmm
Alicam rahatladim biraz sizleri okuyunca :)) benim yas grubumda yakin gozlugu kullanan arkadaslarim varmis. Psikolojim bozuluyor o yuzden gitmek istemiyordum

35 ten sonra yakın problemi başlaması normal canım. Ablam 38 inde yakın gözlüğü kullanmaya başladı. .
Benim de kaç yıldır var..
Ama kendimi çok genç hissediyorum ..

Mutlu haftalar

Bu sabah düne nazaran artiyim,hergün tartilmak beni demoralize etmekten baska bir sey yapmiyor Eskisi gibi cuma'dan cuma'ya tartilacagim artik..
Sizler eksi ile haftaya baslamissinizdir umarim.

Sana da topraam. Seni etkiliyor olumsuz yön de..tartılma bence de ..
Aslında da doğrusu da o.. ya da haftabaşı yani pazartesi de tartıılırsin durumu görmek için.
Sen üzme kendini.

Size de maşallah. . nice senelere inşallah

91 olursam 1. Sınıf şişman oluyor vki de 34.7 olucakmış şimdi 36 yım

Ben 28 civarındayim artık. .

Canım anlıyamadım yaşlılığına ver
Estağfurullah kilo ya göre sınıflandırılıyor 1-2-3 diye 91 kiloya düşersem 1. Ye düşüyorum daha sonrada obez sınıfından çıkıyorum vücüt kitle endeksine göre dafi yaşlarımız yakın dur hele yaşlanmayalım:)

Canım sarmalar minik minikti bide annemdeydik yoğun bi gündü yanına başka bişey yapmadık yoğurtla yedik ondan öyle... Yorumladoğın için teşekkürler

Vuuuuuu yansın yağlar.

Aleyküm selam canım. .

Vur kirbacı bak bakalim bi daha unutuyormu.

Teşekkür ederim ama şimdi niye uğraştın tekrar deli haftaya yazardın...

Artık naaparsan yapıcan beybi.. cuma hedefinde olma hele..

Ay bayılıyorum şunlara. Ne guzel patlatiyor

Evet ya burdaki emojiler watzaptada olsa keşkee...eksikliğini çok hissediyorumm..Allah başka dert vermesin

Katlayıp katlayıp yediği içinmi acaba..

Spor benim en büyük eksikligim mefkurem,onu da oturtabilsem beslenme ile birlikte hersey daha güzel olucak ama fazlaca tembelim bu konuda
Bugun hava güzel kulakligimi takip yürüsem ne güzel olur,dur savasiyim kendimle:)
Kimileri sporsuz veremez cnm
Sende bugün kendine bi iyilik yap yürüyüşünü ihmal etme hem daha iyi hissedersin

91 olursam 1. Sınıf şişman oluyor vki de 34.7 olucakmış şimdi 36 yım
Ay sonunda 91 olursunki

Ooo bugün oyun günü o zaman
Allah sağlıkla mutlulukla nice yillar gecirmeyi nasibetsin canım . Yaşın bana yakın demekki
45 yaşındayım tatlım

Canım anlıyamadım yaşlılığına ver
kiloya boya göre vücut kitle indeksi hesaplanıyor tatlım

İnşallah ağzın sağlıklı yiyecek yesin:)

y.o.l.c.u daha önce de istemiş olabilirim unuttum ama.. bana karalahana çorbası tarifi yazsan ya ha şuraya.
Faydalı olduğu için hepimiz faydalanıriz. .
Yada diğer karadenizli arkadaslarda yazabilir...
Hiç karalahana görmedim de yemedimde merak ediyorum ama oğlanın yanına gidersem dolmasını yiycem

Cevizli incir ve en filtrelisinden Kahvemle ara yapıyorum.

Sizler naapiyorsunuz. ?

Aksama ne var mönünuz de.?
Biz de ıspanak var .
Benimde biraz kabak var belki bide tavuk fırına sürerim

Daha çay keyfi yapıyorum
Kahveyi öğleden sonra içerim artık

Bmi içinde tebrikler
25 e az kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…