Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu bir hafta dilerim
Kahvaltımı yaptım kacamaksiz
Ben de geçen ay aldım yakın gözlüğü 1 numara ama kullanmıyorum görmemde sıkıntı yok pek
Tartılamadım bugün ne durumdayım bilmiyorum
Geçen hafta genelde evdeydim bugün dışarda olsam yürüsem gezsem açılsam iyi olur amabakalım ne var nasipte

Benimde yakın gözlüğüm var canım ama yeterince kullanmadığım için numarası ilerlemiş dr. Gitmem lazım sende git bir yakın gözlüğü al kullan rahat edersin
Hmm
Alicam rahatladim biraz sizleri okuyunca :)) benim yas grubumda yakin gozlugu kullanan arkadaslarim varmis. Psikolojim bozuluyor o yuzden gitmek istemiyordum

Et olsun yeterki 3 öğün yiyebilirim

Ne güzel ablacim,ben evlenene kadar vejeteryan'dim evlendikten sonra esimle alistim et yemege ama köfte,et sote,tavuk disinda yiyemiyorum hala salam,sosis vb gibi sarküteri ürünlerini hic tüketemiyorum,tadini dahil bilmem:)

Sarküteri salam deyince aklima Bonus iki gözüm geldi nedense

Sizlere tünaydın bana günaydınn :))

Yine gece geç yattım saat 10 gibi kalktım
Başımda bi tuhaf ağrıyomu ağrıymıyomu karar veremedi :)

Bonus aboe artılarla başlamış haftaya
Demekki sıkı bi plan yapmaları gerekiyor
Cuma kimse artı gelmesin inş.

Wuuuu

Sakinlik ve huzur en sevdigim,düzen takintim fazlasiyla mevcut,titiz degilim ama düzenliyim sanirim:) Polemik,tartismak fitratima cok uzak genelde sürekli alttan alan,hayir diyemeyen ve üzülen taraf olmusumdur

Özetle bir cogunu bilmissin,tesekkürler canim

Günaydin canisi:)

Gec kalkinca bas agrisi gibi agirlik oluyor genelde,kahvalti sonra acilirsin ins.

Biz sülalecek et oburuz. Sen deyince bizim gelinler geldi aklıma. Iki tane gelinimiz geldiğinde et yemiyorum demişti. Şimdi bakıyorum et krizleri tutuyor. Ağzıma bile koyamam diyen gelinimiz köye gelirken telefon ediyor. Hala biz köye geliyoruz mangalı yak diyor şarküteri ziyareti bizdede yok. Sosis salam tuketmiyoruz. Sucukta kendimiz büyük hayvan kestigimizde güvendiğimiz kasaba yaptırıyoruz. Küçük hayvan kestiğimizde kıyma olacak yerlerini ayırıyorum güvendiğimiz kasaba gidip içine dana attırıp gözümüzün önünde çektiriyoruz.

Mefkurem yorumuna tskler canim. Aslinda biraz da bi ogun hafufse digerini enerjim olsun diye abartiyorum istahim olmasa bil
enerjiyi doğru besinlerden almamız lazım cnm zararlı karbonlar bizi daha çok halsiz yorgun yapar

@YENA MADEM KAHVELER SENDEN BI ORTA TURK KAHVESI YAPAYIM :))

Buyukte yazsam ne yazdigimi goremiyorum arkadas ya

Yena Dafi mefkurem frida hergaf asuman sizler yakin gozlugu kullaniyormusunuz
Benimde son 1 -2 senede gözlerim geriledi
Hep bu kk yüzünden :)
Gözlük kullanmıyorum ama çok küçük yazıları göremiyorum

Başlangıç:103,100

Güncel: 102,00 oleyy
fotosunu da çektim tartının
süpersinnn cnm çok sevindim
Demekki hızlı bi meton var

Mutlu haftalar

Bu sabah düne nazaran artiyim,hergün tartilmak beni demoralize etmekten baska bir sey yapmiyor Eskisi gibi cuma'dan cuma'ya tartilacagim artik..
Sizler eksi ile haftaya baslamissinizdir umarim.
moral bozacak bişey yok tatlım
2 gündür menülerin güzel sayılırdı
Birazda spora başlasan iyi olur

Uyku düzensizliğinden oluyor o ağrı biraz sonra açılır ınşaallah

salam sosis sevmediğin için şanslısın :))içine hayvanın herşeyini dolduruyolar
Ben kokusuna bile tahammül edemiyorum onların
Sucuğu severim sadece 1 markanın
Onuda sık yemek istemiyorum diyetteyken

Günaydin canisi:)

Gec kalkinca bas agrisi gibi agirlik oluyor genelde,kahvalti sonra acilirsin ins.
Bikaç gündür baya geç yatmaya başladım
Kendimi düzene sokup gece 12-1 i geçirmesem iyi olur

Esim de etci,cok sever:)Ben sebzeciyim bazi sebze yemeklerini ben ona ,et yemeklerinide o bana alistirdi cok adeletliyizdir
Yeni tanistigimiz dönemlerde akrabalar tarafindan alay konusu olabiliyordu benim et yememem,tanimadigim icin fena bozuluyordum o dönem ama simdi gülüp geciyorum ben de:)

Kimbilir zamanla sizin gelinler gibi et obur olabilirim belki dafi ablaa:)

Uyku düzensizliğinden oluyor o ağrı biraz sonra açılır ınşaallah
Sağol cnm
Mecbur açılacak :))
Benim gelin fazla ayakta kalınca ağrısı oluyomuş o yüzden bugün çocuğu alıyımda dinlensin dedim
Onunda canı sağolsun hiç oturmaz yalnız oynamaz bugün beraber koşturacaz artık

Sanada maşallah cnm 37 yılınız dolmuş
Bizde bu sene 30 olduk

Spor benim en büyük eksikligim mefkurem,onu da oturtabilsem beslenme ile birlikte hersey daha güzel olucak ama fazlaca tembelim bu konuda
Bugun hava güzel kulakligimi takip yürüsem ne güzel olur,dur savasiyim kendimle:)

Saglik acisindan tehlikeli evet ama seviliyor genelde,esim de cok sever biz de genelde sabit belli markanin ürünlerini aliyoruz ama ne kadar helalligi güvenilir olsada saglik acisindaki riski mevcut,az tüketmek en iyisi..
Uyku konusunda alistigin düzenin disina cikinca fena etkiliyor insani ama her zaman ayni düzende de kalamiyor insan,illa istisnalar oluyor..
Toplarlarsin ins zamanla.

Eline sağlık canım

Eboe sende bu hafta daha rahattin yanlis hatirlamiyorsam biraz dikkat edersin canim. Yuruyus yapabilme imkanin varmi
Yürüyüş bandında yapmaya çalışıcam baharnaz, dışarı çıkamam da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…