Ne mutlu sana gözün aydın daim olsun :)Tartı 25 gün önce 106.400'dü ya Allahım çok mutluyum kızlar
Teşekkür ederim frida hepimize olsun inşallah :)Ne mutlu sana gözün aydın daim olsun :)
HmmBenimde yakın gözlüğüm var canım ama yeterince kullanmadığım için numarası ilerlemiş dr. Gitmem lazım sende git bir yakın gözlüğü al kullan rahat edersin
Et olsun yeterki 3 öğün yiyebilirim
hoş buldum :)))
o enerji bir coşuyor bir sürünüyor genel de neşeliyimdir hep diyorum rabbim beni neşeli yaratmış :))
evde koştur koştur pertim çıktı yine de seni kırıcam gülüm hisler cızırdasa da çalışıyor hala :)
sen huzur sevenlerdensin (ben de severim), düzen de senin için önemli, bazı kuralların var hayatın için,
gürültü patırtı aşırı kalabalık ruhunu yoruyor , karmaşayı sevmediğin için en dikkatli olduğun konuların başın da kimseyle polemiğe girmemek tartışmamak geliyor, bazen daldırıp çok samimi bulduğun kalabalık ortamlar da istediğin gibi konuşup davrandığın için sonradan keşke az daha durgun olsaydım gibi düşünebiliyorsun, kibarsın, azıcıkta çıtkırıldımlık oluyor arada
bildim miiiii:))
Sizlere tünaydın bana günaydınn :))
Yine gece geç yattım saat 10 gibi kalktım
Başımda bi tuhaf ağrıyomu ağrıymıyomu karar veremedi :)
Bonus aboe artılarla başlamış haftaya
Demekki sıkı bi plan yapmaları gerekiyor
Cuma kimse artı gelmesin inş.
Biz sülalecek et oburuz. Sen deyince bizim gelinler geldi aklıma. Iki tane gelinimiz geldiğinde et yemiyorum demişti. Şimdi bakıyorum et krizleri tutuyor. Ağzıma bile koyamam diyen gelinimiz köye gelirken telefon ediyor. Hala biz köye geliyoruz mangalı yak diyorNe güzel ablacim,ben evlenene kadar vejeteryan'dim evlendikten sonra esimle alistim et yemege ama köfte,et sote,tavuk disinda yiyemiyorum hala salam,sosis vb gibi sarküteri ürünlerini hic tüketemiyorum,tadini dahil bilmem:)
Sarküteri salam deyince aklimaBonus iki gözüm geldi nedense
enerjiyi doğru besinlerden almamız lazım cnm zararlı karbonlar bizi daha çok halsiz yorgun yaparMefkurem yorumuna tskler canim. Aslinda biraz da bi ogun hafufse digerini enerjim olsun diye abartiyorum istahim olmasa bil
Benimde son 1 -2 senede gözlerim geriledi@YENA MADEM KAHVELER SENDEN BI ORTA TURK KAHVESI YAPAYIM :))
Buyukte yazsam ne yazdigimi goremiyorum arkadas ya
Yena Dafi mefkurem frida hergaf asuman sizler yakin gozlugu kullaniyormusunuz
süpersinnn cnm çok sevindimBaşlangıç:103,100
Güncel: 102,00 oleyy
fotosunu da çektim tartının
moral bozacak bişey yok tatlımMutlu haftalar
Bu sabah düne nazaran artiyim,hergün tartilmak beni demoralize etmekten baska bir sey yapmiyorEskisi gibi cuma'dan cuma'ya tartilacagim artik..
Sizler eksi ile haftaya baslamissinizdir umarim.
Uyku düzensizliğinden oluyor o ağrı biraz sonra açılır ınşaallahSizlere tünaydın bana günaydınn :))
Yine gece geç yattım saat 10 gibi kalktım
Başımda bi tuhaf ağrıyomu ağrıymıyomu karar veremedi :)
Bonus aboe artılarla başlamış haftaya
Demekki sıkı bi plan yapmaları gerekiyor
Cuma kimse artı gelmesin inş.
salam sosis sevmediğin için şanslısın :))içine hayvanın herşeyini dolduruyolarNe güzel ablacim,ben evlenene kadar vejeteryan'dim evlendikten sonra esimle alistim et yemege ama köfte,et sote,tavuk disinda yiyemiyorum hala salam,sosis vb gibi sarküteri ürünlerini hic tüketemiyorum,tadini dahil bilmem:)
Sarküteri salam deyince aklimaBonus iki gözüm geldi nedense
Bikaç gündür baya geç yatmaya başladımGünaydin canisi:)
Gec kalkinca bas agrisi gibi agirlik oluyor genelde,kahvalti sonra acilirsin ins.
Biz sülalecek et oburuz. Sen deyince bizim gelinler geldi aklıma. Iki tane gelinimiz geldiğinde et yemiyorum demişti. Şimdi bakıyorum et krizleri tutuyor. Ağzıma bile koyamam diyen gelinimiz köye gelirken telefon ediyor. Hala biz köye geliyoruz mangalı yak diyorşarküteri ziyareti bizdede yok. Sosis salam tuketmiyoruz. Sucukta kendimiz büyük hayvan kestigimizde güvendiğimiz kasaba yaptırıyoruz. Küçük hayvan kestiğimizde kıyma olacak yerlerini ayırıyorum güvendiğimiz kasaba gidip içine dana attırıp gözümüzün önünde çektiriyoruz.
Sağol cnmUyku düzensizliğinden oluyor o ağrı biraz sonra açılır ınşaallah
enerjiyi doğru besinlerden almamız lazım cnm zararlı karbonlar bizi daha çok halsiz yorgun yapar
Benimde son 1 -2 senede gözlerim geriledi
Hep bu kk yüzünden :)
Gözlük kullanmıyorum ama çok küçük yazıları göremiyorum
süpersinnn cnm çok sevindim
Demekki hızlı bi meton var
moral bozacak bişey yok tatlım
2 gündür menülerin güzel sayılırdı
Birazda spora başlasan iyi olur
salam sosis sevmediğin için şanslısın :))içine hayvanın herşeyini dolduruyolar
Ben kokusuna bile tahammül edemiyorum onların
Sucuğu severim sadece 1 markanın
Onuda sık yemek istemiyorum diyetteyken
Bikaç gündür baya geç yatmaya başladım
Kendimi düzene sokup gece 12-1 i geçirmesem iyi olur
Eline sağlık canımSasirdikmi yoooo
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]260 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]ISILDURU[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]simeranya7[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nisan34[/TD]
[TD]110 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]10[/TD]
[TD]mavipatikler[/TD]
[TD]75 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR]
[/TR]
[/tr][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Bravo. .
Yürüyüş bandında yapmaya çalışıcam baharnaz, dışarı çıkamam da..Eboe sende bu hafta daha rahattin yanlis hatirlamiyorsam biraz dikkat edersin canim. Yuruyus yapabilme imkanin varmi
Sağol canım teşekkür ederim. 5 ekim yildonumümüzdü. Eşim dün telefonla oynarken evli olduğunu güncellemişdafi ablacim,yildönümünüz sanirim:) 37 yil masallah size
Saglikla,huzurla nice güzel seneleriniz olsun insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?