Benimde biraz kabak var belki bide tavuk fırına sürerim
Daha çay keyfi yapıyorum
Kahveyi öğleden sonra içerim artık
Bmi içinde tebrikler
25 e az kalmış
Bende merak edip baktım şimdi bmi ye
Obezmişim :))çok şaşırdım
31.8 değerim
Su içemiyorum daha bir bardak olmadı
Yok görmedim başka her şey var o yok:)Dolmasıni sevmedim.pek. Beyaz lahana dolması daha leziz..
Pazarda vardır bence bi bak gidersen pazara...
Türk kahvesi içeyim bari iki bardak su içerim bir fincanlaBen de içemiyorum. Taş catlasın 1.5 lt.
Bir de kahvenin diüretik etkisinden dolayi ekstra su icmeliymisiz telafi babın da...
Icmeye zorlayalım kendimizi doğacım. .
Kızlar buzdolabı temizlemek spora girer mi?Dün bi arkadaştan buzdolabı aldım.Bi saat sürdü çok yordu temizliği :) kollarımda derman kalmadı.bi kahve içim leslieye geçicem inşallah:)
Önceden altta cetvel vardi görüyorduk neden kaldirdilarki onuVücut kitle indeksi var ya kuzum, ondan bahsediyor. Boy kilo oranı.
En yaşlı benim heralde ben 64 lüyümEstağfurullah kilo ya göre sınıflandırılıyor 1-2-3 diye 91 kiloya düşersem 1. Ye düşüyorum daha sonrada obez sınıfından çıkıyorum vücüt kitle endeksine göre dafi yaşlarımız yakın dur hele yaşlanmayalım:)
y.o.l.c.u daha önce de istemiş olabilirim unuttum ama.. bana karalahana çorbası tarifi yazsan ya ha şuraya.
Faydalı olduğu için hepimiz faydalanıriz. .
Yada diğer karadenizli arkadaslarda yazabilir...
Daha çocukmuşsun be ya ben 53Kimileri sporsuz veremez cnm
Sende bugün kendine bi iyilik yap yürüyüşünü ihmal etme hem daha iyi hissedersin
Ay sonunda 91 olursunki
45 yaşındayım tatlım
kiloya boya göre vücut kitle indeksi hesaplanıyor tatlım
Ben sarmasını severimHiç karalahana görmedim de yemedimde merak ediyorum ama oğlanın yanına gidersem dolmasını yiycem
Salam sosis bende yiyemem içindekileri düşününce ööö geliyorNe güzel ablacim,ben evlenene kadar vejeteryan'dim evlendikten sonra esimle alistim et yemege ama köfte,et sote,tavuk disinda yiyemiyorum hala salam,sosis vb gibi sarküteri ürünlerini hic tüketemiyorum,tadini dahil bilmem:)
Sarküteri salam deyince aklima @Bonus iki gözüm geldi nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?