Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benimde biraz kabak var belki bide tavuk fırına sürerim

Daha çay keyfi yapıyorum
Kahveyi öğleden sonra içerim artık

Bmi içinde tebrikler
25 e az kalmış

22 görelim dedi diyetisyen..
Ben de eyvallah dedim :)

Bende merak edip baktım şimdi bmi ye
Obezmişim :))çok şaşırdım
31.8 değerim

Senin boy avantajın var ne güzel...

Benim ders bitti.. Ama servis için ortaokulun öğretmenlerini bekliyoruz, onlar bizden 2 saat daha fazla ders yapacak bugün. 2 saat daha okuldayım, eve gitmem 5 buçuğu bulacak bugün..

Beklerken kiraz saplı form çayımı içiyorum, kitap okuyayım biraz da

En yaşlı benim heralde ben 64 lüyüm

Benim nohut pişti. Çorbada var.pilav yapmayı düşünmüyorum

y.o.l.c.u daha önce de istemiş olabilirim unuttum ama.. bana karalahana çorbası tarifi yazsan ya ha şuraya.
Faydalı olduğu için hepimiz faydalanıriz. .
Yada diğer karadenizli arkadaslarda yazabilir...

Belli bi ölçüm yok tamamen göz kararı yapıyorum ben 1 bağ lahanayı güzel yıkayıp saplarıyla beraber haşlıyorum düdüklüde sonra içinde lahanayla orantılı belki bi tık daha az su kalıcak şekilde süzüyorum suyunu iki yemek kaşığı kadar bulgur accık mısır unu(isteğe bağlı)tereyağı etsuyu ( kendim yapıyorum tablet halinde) istediğin baharatlar tuz bi taşımda böyle kaynıcak sonra blendırdan geçiriyorum sonra biraz daha kaynatıyorum...dip not kapağı açık kaynatılırsa fena ortalık batırıyo...

Daha çocukmuşsun be ya ben 53

Salam sosis bende yiyemem içindekileri düşününce ööö geliyor

Ah ah aylak kasap her yerini tartarmış
İşler beni bekliyor ben haylazlık ediyorum.
Akşama dede gelir ben onun nevresimlerini yıkadım takmadım. Perdeleri yıkadım yatağın yanındaki perdeleri çektiriyor herhalde bütün halkalar kopmuş onları dikip takayım. Hadi bana

selam kızlar bugün saat öğlen 1 de uyandım gece aile dostumuz geldi eşiyle evlerimiz yakın biraz canları sıkılmış tartışmışlar bizde arayı bulmaya çalıştık gece 3.4 kaşık arpa şehriye salatası yedim çok suzun içtim gece bugün öğlen kalktım başım ağrıyor beton döktüler sanki kafamın içine biraz etrafı toparladım eşim sabah erken kalkıp evdeki ufakları doyurmuş pastaneden börek söylemiş çay demlemiş ama ben kalkmadım sağolsun oda kaldırmadı zaten çocuklara çizgi film açmış tabletleri ellerinde odalarında ohh karnılarıda tok baktım eşim tekrar yatağa girdi uyumaya bu kez ben kalktım çocuklara öğlen için çoban yaptım kendimede aç karna büyük bardak limonlu su 2...yumurta ile peynirli omlet 2 dilim etimek ..birde az bir çay demledim 1 ağrı kesici içtim şimdi çay içiyorum eşim uyuyor hala çocuklar salondayız oynuyorlar akşam içinde
yemeğimi yapmaya başladım etli patlıcan yemeği güveçin tencerede pişmişi olacak yanına domates biberli bulgur pilavı .. birde cacık. şuan etim haşlanıyor canlar bugün böyle işte hiç halim yok bu arada yaşım benimde 43 hee birde kalktıktan sonra merakettim tartıya baktım 82 ..100..çıktım kendimde bir süzülme hissettiğim için çıktım tartıya bilmiyorum şişlik mi ödemmi gitti yoksa kilodanmı gitti anlayamadım her nerden gittiyse beni mutlu etti ama hareketlenemedim halim yok bugün heealde bugün oturduğum yerden pek kalkmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…